Öne Çıkanlar Türkiye Biyolojik Savaş DSÖ Cristian DROSTEN Orhan Kutan

TÜRKİYE’DE MİTİNG YAPMAYACAĞIZ…

Dünya’da ve Türkiye’de son 8 aydır yoğun olarak yaşanan “virüs trajedisi” ve özellikle de “virüse karşı önlemler” adı altında yapılan “aşırı önlemler” bir anda hayatımız, geri dönülmez bir duruma soktu. İşte bu zamanların başlangıcında yaşanan kaos ortamına karşı da “5gvirus-Platformunu” kurduk. Gayemiz, “uluslararası alanda konuyu araştırmak ve çok ihtiyacımız olan doğruluğuna kanaat getirdiğimiz bilgileri kamuoyu ile paylaşmak”tı. Bugüne kadar 5G teknolojileri kapsamında, Huawei ve Microsoft bu alanda, “sağlığı zararlı üretim” yaptıkları ve İçişleri Bakanlığı’na da “mevcut yaygın olarak kullanımda olan maskelerin sağlığa zararlı olduğu”na ilişkin davalar açtık. www.5gvirusnews.com da 226 adet haber ve makale yayınladık. Sosyal medyada binlerce paylaşımda bulunarak milyonlarca kişiye ulaştık. 30 yakın ülkedeki benzer gruplarla ortak bir network oluşturduk. Tabii ki Dünyada yaşanan bu olaylar karşında Türkiye’de bu kadar aktif olunca, bir çok ülkede başlayan mitinglerin Türkiye’de de yapılmasına öncülük etmemiz ısrarla istendi. Biz de platform olarak miting konusunu bütün ayrıntıları ile değerlendirdik.

Bilindiği üzere DSÖ’nün 17 Ocak 2020 tarihinde Berlin Charite Viroloji Enstitüsü Başkanı Prof. Christian Drosten tarafından hazırlanan 13 sayfalık protokolü kabul etmesi ile adı, 2019-nCoV” olan bir virüsü 12 Mart 2020 tarihinde Pandemi ilan etti. Bu tarihten itibaren de BM bünyesinde faaliyet gösteren ama Bill&Melinda Gates Vakfı’nın ana sponsorluğunu yaptığı DSÖ’nün talimatları ile hükümetler, ne yazık ki ilan edilen Pandemiye karşı bir dizi koruma tedbirleri almak zorunda bırakılmıştır. Daha açık bir ifadeyle eğer hükümetler, DSÖ’nün uyarılarına karşı çıktığı takdirde uluslararası alanda, Pandemi konusunda suçlu ilan edilerek bir çok yaptırımla karşı karşıya kalacağını bilmektedir. Onun içindir ki hükümetlerin bu konuda çok fazla yapabilecekleri bir şey yoktur. Ama bağımsız sivil toplum kuruluşlarının bu alanda yapabileceği çok iş var. Ve konu insan sağlığı olduğu için, her bir kişinin vücudunu uluslararası hukuk kurallarından da kaynaklanan koruma hakkı vardır. Direkt olarak karşımızda devletin kolluk güçleri değil, onları da harekete geçiren veya “Bilim Kurulu” kararları olarak karşımıza çıkan bir dizi yaptırımlar vardır. Zaten ilan edilen Pandemi değil de başından itibaren alınan bu tedbirleri kurala dönüştürmek ve toplum üzerinde etkili olmak adına operasyonel bir sonuç çıkmıştır. İşte platformumuz bu durumu dikkate alarak, o zaman konuyla ilgili, başta 5G teknolojilerinin sağlığa zararları var mı yok mu? DSÖ’nün ilan ettiği Pandemi nedir ve ne değildir gibi konu ve alınan tedbirleri sorgulamak üzere “Bağımsız Bilim Kurulu” oluşturmaya karar vermiştir. Bu konuya duyarlı kişi ve kuruluşlardan, kariyer ve uzmanlık/faaliyet alanları ile ilgili katılım, destek ve üyelik için teklif bekliyoruz. Bilim kurulumuz, “İlaç, sağlık, gıda, tarım, hayvancılık, elektronik/Bilişim, mekatronik, uzay, nano teknoloji, genom alanındaki bilim adamlarından ve kuruluş temsilcilerinden oluşacaktır.

Miting ile ancak gerçekten bunalmış, alınan önlemlere karşı zarara uğramış ve öfke duyan insanları bir kez daha alanlar da gerilme sokmaktan başka bir işe yaramayacağı düşüncesi de hakim olmuştur.

Eğer amacımız yaşanan bu zulme karşı bir güç oluşturmak ise “bilim bizden yana, biz de bilimden yana olduğumuz için sorunumuzu bilimsel olarak çözelim.” dedik.

Zaman içinde sosyal ağlar üzerinden bilimsel konferanslar, sanatsal etkinlikler için teklif bekliyoruz. Umutsuz değiliz, ancak işimiz kolay değil. Bilim, sanat, siyaset, bürokrasi, sivil toplum, meslek örgütleri, iş dünyası ve medyadan destek bekliyoruz.

Saygılarımızla

Abdurrahman DİLİPAK ve Muammer KARABULUT

5gvirüs – Platformu Sözcüleri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sabri 4 yıl önce

Hocamm ben sade bir vadandaşım aklımı ve kalbimi Allahın da yatdımıyla açık ve özgür tutmaya adamış biriyim sizi daha iyi tanıdıkça güvenim arttı sonuna kadar yanınızdayım tüm engellere rağmen çabalarınız için çok teşekkür ederim bugün araştırıp okuduğun bir makaleyi size ulaştırmak istedim fakat beceremedim kendi twitir hesabımda resimleri paylaştım konuya siz daha çok hakim olduğunuz için amigdala hesabına bakmanızı rica ediyorum doğruluğunu sizden teyit etmenizi istiyorum.

Avatar
Nedim Çağlar 4 yıl önce

Daha dünya çapında çıkıp kurallar konulmaya (mart ayı) başladığı ilk andan itibaren, bu işin küresel şeytanların bir dalaveresi olduğu yönünde bir inanca zaten sahibim. Ama öyle bir (bilimsel kılıf giydirilmiş) sahtekâr çark ki bu, devlet yönetimlerini bile çeşitli yaptırım tehditleri ile baskı altında tuttuğundan kendi kişisel itirazlarım ve çevreme dilim döndüğünce yapmaya çalıştığım uyarı ve uyandırma faaliyetlerinden fazlasını yapamadım. Taki, ferâsetine,bilgi ve tecrübelerine güvendiğim sayın Abdurrahman Dilipak sayesinde platformunuzdan haberdar olana kadar. Aynı zamanda bir tiyatro oyuncusuyum. Üzerime düşen ne varsa gücüm nispetince, (başta ailemin ve tüm dünya halklarının geleceğini tehdit eden bu küresel şeytani planlara karşı ) çalışmaya hazırım. Vesselâm..............

Avatar
selma 4 yıl önce

Hocam sizi seviyoruz ve arkanızdayız, bir suru arkadaşımız da sizin gibi düşünüyor, Allah sonumuzu guzelliklere cevirsin insAllah

Avatar
HULvi Alacakaptan 4 yıl önce

Bilimin hası özü sizde A.D. Yanınıza da M.K.yı alma lütfunda bulunmuşsunuz Daha ne bilimi ne kurulu Siz olmayan bir hastalık üzerine 2 A4 sayfası yazmış bir ETNDOERTİN profusunuz sallayın gitsin

Avatar
Çetin Sarı 4 yıl önce

HUL A bu kulvar sana göre değil kardeş git ötede oyna

Avatar
Tuba 4 yıl önce

Iyide buralardan sesimizi duyan yok.Niye hep biz koyun gibi susup itaat edelim ki?? Ben Allaha ve Rasullerine savaş açmış bu düzenin hicbirseyini kabul etmiyorum LA diyorum.Ilk firsattada bunu yapıcam inş. Sus sus nereye kadar.