Öne Çıkanlar DSÖ ABD Tess Lawrie Dünya Sağlık Konseyi (WCH) Türkiye

MAHKEME KARARI (53 Sayfa) AŞI ÖLDÜRÜYOR!

AŞIDAN ÖLECEK OLANI KİM BELİRLEYECEK?

İtalyan Mahkemesi, “Zorunlu Aşılama Anayasaya Aykırı, Ölümcül Yan Etkiler” var. Ve  Çok Riskli

5gvirusnews Haber Merkezi Sicilya / 1 Mayıs 2022

İtalya Cumhuriyet Bölge İdari Adalet Konseyi Sicilya Mahkemesi’nin kararında çıkan sonuç, aşı durdurulmazsa Nazizme gider!...

Sicilya İdari Adalet Mahkemesi, İtalya’nın zorunlu Kovid aşısı zorunluluğunun anayasaya aykırı olduğuna karar verdi. (karar için bkz)

Mahkeme, halkı Kovid'den korumaya yönelik deneysel mRNA tedavilerinin, "ciddi veya ölümcül yan etkilere" neden olduğunu delillerle  gösterildiğini belirtti. Mahkeme, bu tür ölümler nadir olsa bile, deney süresini anayasaya aykırı kılmak için, “tek bir ölümün yeterli olduğunu” açıkladı.

Mahkeme kararını açıklayan İtalyan avukat Marco Mori'ni, karar için, “çığır açan karar” dedi.

Sicilya İdari Adalet Divanı'na göre zorunlu aşılama olarak devam eden sürecin anayasaya aykırı olduğunu belirtti. Karar aynı zamanda yaşamın her alanında, aşı var mı yok mu tartışmasını da bitiren bir karar olarak görüldü.  

Video yayınlayarak kararı açıklayan avukat Marco Mori’ni İtalya Anayasa Mahkemesi, aşılma sonucu ortaya çıkan ölüm ve ağır yan etkilerin delilendirildiği 53 sayfalık bu kararı ile aşılamanın durdurulacağını söyledi.   

Mahkeme kararını, Avrupa Birliği'nin Farmakovijilans(*) veri tabanı olan EudraVigilance'dan(**)  gelen verilere göre değerlendirdi.

Karar şöyle diyor: “Avrupa veri tabanı tarafından toplanan veriler, Ocak 2022'nin sonuna kadar AB içinde şimdiye kadar 570 milyon Pfizer& BioNTech dozunun uygulandığını ortaya koyuyor.

RAPORDA;

Pfizer& BioNTech’in mRNA deneysel uygulaması ile ilgili olarak, “7.023'i ölümcül ve 582.074 yan etki rapor” edilmiş.

AstraZeneca'ya gelince, "69 milyon doz arasında, 1.447'sinin ölümcül sonuç ve 244.603 yan etki” var.

Moderna'da ise “139 milyon dozda, 150.807 zararlı” ve amaçlanmamış  reaksiyon ve bunların, “834'ü ölümcül” sonuçlara yol açmış.

Yine Johnson & Johnson, “19 milyon dozunda 279'u ölümcül olan, 40.766 vaka rapor” edilmiş.

Bahsedilen yan etkilerin çoğu hafif vaka olarak biliniyor. Ancak bu etkiler arasında, “aşılı hastanın sağlığında geri dönülemez şekilde tehlikeye atabilecek ciddi patolojiler de var” ve asıl mesele de bu. Ve bu da Sakatlığa veya en talihsiz durumlarda ölüme neden oluyor. Dolayısıyla advers reaksiyonlar sayısal çokluğu deneyin sonlandırılmasını gerektirmektedir.

Diğer tarafta,  Anayasa Mahkemesi'nin koyduğu kriterlere göre;

“Anayasa Mahkemesi'nin zorunlu tıbbi tedavilerin uygulanmasına ilişkin belirlediği kriterin niceliksel (***) bir değerlendirme içermesi olası değildir. Yani ölümcül..

Bu nedenle, aşılı hastaların sağlığı üzerindeki etkileri normal tolere edilebilirlik eşiğini aşan ürünler kullanılıyorsa, zorunlu aşının yasallığı hariç tutulmalıdır.

Bunlar aşılanmış nüfusa göre küçük bir kısım olsalar bile risk açısından ciddi veya ölümcül yan etki içerir.”

Bu nedenle, az olsalar bile, bu kabul edilemez, tek bir ölümcül etki yeterlidir.

Nadir de olsa ölümcül yan etki riskini kabul etmemiz durumunda bile, bu kriterin hassas etik sonuçları olacaktır.”

Örneğin, harcanabilir vatandaşların yüzdesini kim belirleyecek? Belki de bu kapsamda asıl sorulması gereken ve üzerinde bir an düşünmemiz gereken soru da budur.

İtalyan avukat Marco Mori’de Bu durumun tartışılmaz olarak görüyor ve “Aksi takdirde Nazizm ile sonuçlanır.” diyor.

(*)Farmakovijilans; Advers reaksiyonların ve ilaçla ilgili diğer sorunların tespit edilmesi, değerlendirilmesi, anlaşılması ve önlenmesine yönelik yürütülen faaliyetler ve bilimsel çalışmalar.

(**)EudraVigilance; ruhsatlandırılmış veya üzerinde çalışılmakta olan ilaçlara yönelik şüpheli advers reaksiyonlar hakkındaki bilgileri yönetmek ve analiz etmek için kullanılan sistemdir.

(***)Nicel Veri; Bir deneyin sayılabilir, ölçülebilir özelliğini veren verilerdir. Sürekli nicel veri ve kesikli nicel veri olmak üzere iki türü vardır. l) Sürekli nicel veri: Ondalıklı değerler alabilen, ölçüm sonucu elde edilen verilerdir.

KAYNAK:

https://rairfoundation.com/italian-court-rules-mandatory-vaccination-unconstitutional-fatal-side-effects-to-risky-video/

https://www.studiosparti.it/wp-content/uploads/2022/03/Ordinanza-rimessione-alla-Corte-Costituzionale-CGA-N.-01272_2021-REG.RIC_..pdf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.