Öne Çıkanlar YouTube Prof. Dr. Selim ŞEKER DSÖ Muammer Karabulut Abdurrahman DİLİPAK

KKTC CHABAD’A KARŞI AYAKTA

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa / 12 Mayıs 2022

KKTC Plandemi Platformu Sözcüsü Tuğçehan ÖREN misyoner Yahudi tarikatı Chabad'a karşı rahatsız olduklarını ve bir gösteri yürüyüşü yapacaklarını açıkladı.

5gvirusnews’de “KKTC’de Chabad-Lubavitch Örgütünün (Yahudi) Ne İşi Var?” haberi KKTC’de duyarlı insanların tepkisine neden oldu.

Platform sözcüsü Tuğçehan ÖREN’de bugün yaptığı açıklamada;

- KKTC toplum ve devlet olarak nereye gidiyoruz?

Bugün KKTC 'de dünyanın en geri kalmış toplumlarından biri olma yönünde hızla ilerliyoruz .

Bu ülkenin evlatları ve gençleri olarak, devletimize olan güvenceleri ve yaşama sevinçleri kalmadığından göç edip topraklarını terk ediyorlar .

Fakat orta doğudan ve özellikle Afrika'dan ipini koparan ülkemize geliyor. Bu durum asla sürdürülebilir değildir.

Kıbrıs Türk toplumu asimile edilerek yok olma yönünde ilerlerken, ekonomik kiriz, siyasi kiriz ve dıştan müdahalelerde tuzu biberi oluyor. Ülkeyi yönetemeyen beceriksiz siyasiler toplumu kaosa doğru sürüklüyorlar. Yakında polis ile halk karşı karşıya kalacak.

Yasama, yürütme ve yargı anayasanın delik deşik edilmesi ile topluma olan güvenini yitirdi .

Tarikatların günden güne çoğaldığı ve siyasi masanın bir ayağı olduğu yetmezmiş gibi birde Yahudilerin misyoner tarikatı olarak bilinen Chabad’ın da KKTC’de yuvalandığı gün yüzüne çıktı!

CHABAD KKTC’YE ÇIKARTMA YAPTI

ABD Biden destekli Chabad Yahudileri 2008 yılında ülkemize yaklaşık 200 civarında şirket ile geldi ve daha sonra da banka açtı. Para transferlerini bu banka üzerinden yaparak, KKTC’de gizli işbirlikçi avukat ve siyasiler ile topraklarımızı parsel parsel satın aldılar .

İlk başta KKTC'nin doğusunda belirgin hale gelirken, şimdi Girne'nin Lapta bölgesine kendi içinde resmi, KKTC’ye göre illegal Hahamları ile tarikatlarını genişletiyorlar.

Türk Yahudi toplumu ve hahamlar ittifakı (ARİS) adı altında yeni atanan hahama Sinagog yapımı için devlet arazi tahsisi RTE tarafından istendi.

Son olarak kurmuş olduğu emlak şirketleri üzerinden almış olduğu arazi ve yapmış olduğu binaları sadece kendi insanlarına satıyorlar.

Bizim buradan anlayacağımız İsrail karşı kıyısı olan KKTC 'ye yeni bir Siyonist yapı inşa ediliyor. İkinci bir Yahudi bir devleti kurma yönünde emin adımlarla ilerliyorlar.

Son olarak Tuğçehan ÖREN, KKTC’de önümüzdeki günlerde misyoner Chabad örgütüne karşı bir gösteri yürüyüşü yapacaklarını,  KKTC’nin sahipsiz olmadığını ve uyumadığını göstereceklerini söyledi.   

Anahtar Kelimeler:
KKTCYahudiChabad
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa ŞAFAK 2 yıl önce

Milliyetçiliği ayak altına alan bir yönetimden birşey beklenmeli amma halk uyumamali halk vatanına sahip çıkarsa kimse başarılı olamaz işte İsrail'in kuruluşu aklı evvel Filistinliler yüz liralık toragi bin liraya Yahudiye sattım diye sevinirken yahudi yüz yıla yatırım yapabilmiş ve İsrail kurulmuş eyy Kıbrıs TÜRK halkı organize ol vatanına topragna sahip çık satmayın aldanmayin