Öne Çıkanlar Hazar Türkleri UNIVERSAL BASIC INCOME COVID19 Aseem Malhotra İsrail

MOSSAD’IN MERKEZİ DEŞİFRE OLDU!

5gvirusnews Haber Merkezi Girne / 28 Kasım 2023

Gazze’de yaşananlar sonrası KKTC’de 2008 yılında faaliyete başlayan ve iki yılda iyice deşifre olan soykırımcı çocuk katili CHABAD örgütünün temsilcisi Chaim Hillel Azimov ilk önce can güvenliğini gerekçe göstererek adayı terk etti. Sonra resmi makamların harekete geçiren UBP İskele Milletvekili Yasemin ÖZTÜRK girişimleri ile 2010 yılından itibaren Girne’de kullandıkları CHABAD suç evinin balkonunda asıl olan, "Kuzey Kıbrıs Tüm Yahudilerin Adresi” yazılı tabela paketlendi.

Bugün de Girne Kaymakamlığı tarafından, kendilerine bugüne kadar resmi bir faaliyet izni göstermeyen CHABAD’ın paketlenen tabelasını kaldırıldı.

Kaymakamlığın bugün tabelanın kaldırılmasında Yasemin Öztürk’ün konuya ilişkin Cumartesi örgüt evini önünde yapacağı basın açıklamasının kamuoyunda büyük tepkiler neden olması olarak gösterildi.

Tabelanın kaldırılması ile ilgili açıklama yapan Yasemin Öztürk, “İki aydır yasal olmayan bu terör örgütü tabelasının kaldırılması için büyük çaba gösteriyorum. Ve bu tabelayı kaldırmak ne kadar zor olduğun ve nasıl korunduğunu da görmüş oldum. Böylelikle bu tabela bugün buradan indirildiyse demek ki asılı olması da suçtu ve aynı zamanda bu sözde soykırımcı, çocuk katili CHABAD hahamının ülkemizde yasadışı faaliyet gösterdiği de kanıtlanmıştır.” dedi.

Kaymakamlık Girne’de bulunan CHABAD evini, izinsiz ve gizli faaliyetlerinden dolayı mühürledi. Şimdi sıra yine Milletvekili Yasemin ÖZTÜRK tarafından İçişleri bakanlığına,  CHABAD terör örgütü üyesi Chaim Hillel Azimov’un KKTC’ye bir daha girmemesi için deport edilmesine ilişkin yaptığı müracaata geldi.

Ayrıca Girne’deki CHABAD aynı zamanda MOSSAD’ın merkezi olarak kullanıldığı için deşifre olduğu anlaşıldı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selçuk 5 ay önce

İşte 5gvirus farkı ne diyen ..

Avatar
Funda 5 ay önce

5g varsa merak etmeyin

Avatar
Salih 5 ay önce

Yaptığınız ne demek oldugunu umarım biliyorsunuzdur

Avatar
Galip Paşaoğlu 5 ay önce

Devam edin bu miller yaptiklar8ni artık unutmaz

Avatar
İsmet 5 ay önce

Teşekkürler, Allah C.C yar ve yardımcımız olsun...