Öne Çıkanlar DSÖ Twitter Chabad Abdurrahman DİLİPAK Şehzadeler Belediyemiz

ANİ ÖLÜMÜN NEDENİ!

5virusnews Haber Merkezi / 15 Haziran 2022

Pandeminin plandemi olduğunun ilk kanıtları, İtalya ve Almanya’daki otopsilerle ortaya çıkmış ve unutulmayan,  “Ölüler yalan söylemez” sözü ile  doğrulanmıştı. Bu sefer yine ölülerin mumyalanması sırasında gözlemlenen kan pıhtısındaki farklılık mRNA sıvılarının mercek altına alınmasına neden oldu.  

Henüz sonuçlanmamış olan mRNA sıvılarının kısa, orta ve uzun vadedeki etkileri bilinmiyor. Ama kın pıhtısı sonucu ölen insanlar ve acile yetiştirilen insan sayısı her geçen gün artıyor ve bu artışa artık herkes tanıklık ediyor.

Fakat sıvıların içinden çıkanlar gelişmiş mikroskoplarla bakıldığında,  kristal ve lifli yapılar, nanoteller-Nanowires* *(Bir nanotel, bir nanometre mertebesinde çapa sahip bir tel şeklinde bir nano yapıdır.), kireçli parçacıklara rastlanıyor ve bunlar da fotoğraflanıyor. (bkz)

Henüz ceset üzerinde mumyalama yapılmadığı Türkiye’de bir veri olmasa da Mumyacı Richard Hirschman Covid mRNA sıvısı alan insan cesetlerinin %40’ında pıhtılaşmış iplikler  görüyor.  Ancak Amerikalı mumyacılar da artık birçok benzer pıhtılaşmış ip örneğine rastlıyor. (bkz) Fakat bu bilinen normal, "kan pıhtıları" olmadığı, neredeyse jöle benzeri olan normal pıhtılardan farklı olduğu,  elde edilen fotoğraflarla belirlendi. Elde edilen pıhtı görüntüleri ise hastaların ölümünü takip eden birkaç saat içinde elde edildi. Bunlar kan damarlarında ve arterlerde bulunan yapılardı.

İşte lekelenmeden önce kanla yıkanmış ve korunmuş bu ham pıhtılardan oluşan bir şişe:

Elde edilen kan pıhtıları aşağıdaki şok edici özellikler sergiler:

-Küçük lastik bantlara benzer malzeme özellikleri gösteren sert, lifli ve esnektirler.

-Küçük, lifli ipliklerden oluşan birçok iplikten oluşurlar.

-Bu lifli iplikler (aşağıdaki en son fotoğraf setine bakın), sanki vücut kan damarlarının içinde başka bir yaşam formu inşa etmek için programlanmış gibi, pul benzeri mühendisliğin tekrar eden modelleri gösterir.

-Bu pıhtılar üzerinde, normal gram boyama tekniklerine karşı şeffaflık ve direnç gösteren tuhaf kristal benzeri yapılar bulunur.

-Aşağıda, silikon benzeri bir biyolojik devre veya mikroçip benzeri bir yapıya benzeyen bir yapı örneği bulacaksınız. Ne olduğunu henüz bilmiyoruz.

-Aşağıdaki fotoğraf setlerinden biri, bilinmeyen bir amaç için belirli bir geometride bir araya getirilmiş tekrar eden desenleri ve nano ölçekli arayüz yapılarını açıkça gösteren bir biyolojik devre teli gibi görünen şeyi ortaya koymaktadır.

Görünen fotoğrafların bağlamı:

-Bu "kan pıhtısı" örneklerini, mumyalama alanında faaliyet gösteren ve bunların herhangi bir kan damarı veya başka doku olmadığını teyit eden saygın bir mumyalayıcıdan (Richard Hirschman) aldım. Mumyalama işlemleri sırasında kan damarlarının içinden boşaltılan yapılardır.

-Bu örnekler, mikroskopi sırasında yapısal kontrastı arttırmak için mikrobiyolojide kullanılan standart gram boyama tekniklerini kullanarak boyandı. Aşağıdaki numunelerden biri - daha sarımsı numune - herhangi bir menekşe rengi lekeyle değil, yalnızca iyotla boyandı.

-Numuneler daha sonra etil alkol ile yıkandı ve mikroskopi için standart doku numunesi hazırlığı kullanılarak slaytlar üzerinde hazırlandı.

-Mikroskop büyütme, aşağıda gösterilen fotoğrafa bağlı olarak 20x ile 1500x arasında değişir. Büyütmeler, her bir fotoğraf setinde belirtilmiştir.

-Bu örnek fotoğraflar gerekirse herhangi yetkili bir laboratuvarın mikroskopisi operatörü, aynı örnekleri kullanarak bu fotoğrafları çoğaltabilir.

Mikroskopi fotoğraf seti #1: Garip kristal benzeri nanoyapılar

Bu ilk set, boyama tekniklerine direnen ve normalde kanda veya kan pıhtılarında asla görülmeyen bir tür nano ölçekli, berrak kristal yapılar gösteriyor gibi görünen garip kristal benzeri yapıları göstermektedir.

Bu fotoğraflarda baktığınız her şey, son kullanma tarihi geçmiş bir insandan alınan kan pıhtısının parçasıdır .

Burada gösterilen büyütmeler 20x, 50x, 200x ve 500x'tir:

Mikroskopi fotoğraf seti #2: Yapılar, iplikler ve parçacıklar

Bu ikinci set, bu kan pıhtılarında bulunan iplikler, yapılar ve parçacıklar hakkında çok yakından ayrıntıları gösterir.

Gösterilen büyütmeler 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x: (aşırı büyütmeler alan derinliği kaybına neden olur, bu nedenle yüksek oranda büyütülmüş fotoğraflar belirli alanlarda çok bulanık görünür)

Mikroskopi fotoğraf seti #3: Kristal şekilli yapılar

Kristal benzeri yapılar, kan pıhtısının kabuk benzeri yapısına bağlıdır. Unutmayın, bu pıhtı koyu mor rengini açıklayan menekşe lekesi kullanılarak lekelenir.

Büyütmeler 20x, 50x, 100x, 200x, 500x ve 1000x'tir:

Mikroskopi fotoğraf seti #4: Lifli malzeme basitçe donmuş kan hücreleri değildir

Aşağıdaki numune iyot ile boyandı, ardından etil alkol ile yıkandı. Bunun nereden geldiğini anlamadıysanız, bunun bir sığır sarsıntısı veya tavuk kanadı olduğunu düşünebilirsiniz. Gerçekte, bunların hepsi kan damarlarının veya arterlerin içinde bulunan pıhtı dokusudur .

Gördüğünüz gibi, bunlar hiçbir şekilde “normal” kan pıhtıları değildir. Bunlar yapıya sahiptir ve liflidir. Neredeyse kas dokusuna benzeyen bu büyük kütleyi oluşturmak için protein sentezi talimatlarını kullanarak vücut tarafından açıkça inşa ediliyorlar. Yine de kan damarlarının içinde inşa ediliyor .

Büyütmeler 20x, 50x, 100x ve 200x'tir:

Mikroskopi fotoğraf seti #5: Silikon benzeri “çip” yapısı

Bu seri, silikon bazlı mikroçip yapılarına benzeyen bir şey gösteriyor, ancak bunun herhangi bir devre olduğunu kesin olarak iddia edilmiyor. Basitçe , benzer büyütmelerde mikro devrelerin nasıl göründüğüne benziyor.

Burada 20x, 50x, 100x, 200x ve 500x'te kullanılan büyütmeler:

Mikroskopi fotoğraf seti#6: Tebeşir benzeri beyaz parçacıklar

Bir mumyacı bana, mumyalama sırasında bu insanların vücutlarından boşaltılan kanın, bazı durumlarda çıplak gözle bile görülebilen “tebeşir benzeri” beyaz parçacıklar gösterdiğini söyledi.

Mikroskopi fotoğraflarım, lekelenmeye direnen ve bu pıhtıların belirli bölgelerine dağılmış gibi görünen tebeşir benzeri beyaz parçacıkların bazılarını yakalamış görünüyor.

Burada kullanılan büyütmeler 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x ve 1500x'tir:

Mikroskopi fotoğraf seti#7: “Nanowire” yapıları ve tekrar eden, yapısal ölçekler

Bunu takip eden, ilk başta mikro ölçekli bir tel gibi görünen şeye çarpıcı bir bakış. Yakınlaştırdığımızda, üst kısımda nano ölçekli tel arayüz bağlantıları gibi görünen bir dizi tekrar eden yapı görüyoruz. “Tel”in tamamı tekrar eden parçalardan yapılmıştır ve dış katmanı, insandan çok sürüngen derisine benzeyen tekrar eden “pul benzeri” desenlerle kaplıdır.

Kayıtlara geçsin, bu yapıların ne olduğunu bilmiyoruz. Ancak bunun dolaşım sisteminde hiçbir yere ait olmadığı açık.

Son olarak, bu lif sadece bir insan saçı değildir. Kan pıhtısına sıkıca bağlı ve çıkarmaya çalıştığımda kolayca yırtılmıyordu. Bu bir kontaminasyon sorunu değil, pıhtının kendisinden kaynaklanan bir yapıdır. Burada gördüğünüz her şey bir insanın kan damarlarından çıktı:

Burada kullanılan büyütmeler 20x, 50x, 100x, 200x, 200x, 500x, 500x, 500x, 1000x ve 1500x'tir:

Bunlar Ne Olduğunu Kim Açıklayacak?

Tüm bu yapıların ne olduğunu henüz bilmiyoruz. Ancak ne olmadıklarını biliyoruz : Onlar sadece pıhtılaşmış kan hücreleri değiller. Öyle olsaydı, yukarıdaki son fotoğrafta gösterilen 1500x büyütmede tek tek kan hücrelerini görebilirdik. Bunlar kan hücreleri değil , protein yapılarıdır .

Kanda bu şekilde dolaşan ve zamanla oluşan protein yapılarının vücut hücreleri tarafından yapıldığı açıktır. Hücrelerdeki ribozomlar vücuda hangi proteinlerin inşa edileceğini söyler. Bu ribozomlar, hücrelere yeni talimatların üzerine yazan ve onların insandan başka bir şey üretmelerine neden olan mRNA gen terapisi enjeksiyonları tarafından ele geçirilir.

Yukarıda gördüğünüz yapıların, sahte "aşılar" şemsiyesi altında insanlara enjekte edilen mRNA protein sentezi talimatlarının sonucu olduğuna inanıyorum. Bunun nereden geldiğine dair başka teorileri veya açıklamaları olabilecek diğer uzmanların katkılarını memnuniyetle karşılarım.

Bu yapıların işlevini ve bileşimini doğrulamak için daha fazla araştırmaya ihtiyaç var, ancak şu anda dünyada var olan aşırı sansür ve “bilim otoriterliği” nedeniyle, hiçbir laboratuvar veya üniversite bu pıhtıları incelemeye ve sonuçları dürüstçe bildirmeye cesaret edemez. Bunu yapmak, tüm NIH fonlarını ve federal hibeleri kaybetme riskini taşır, çünkü aşıları ve biyolojik silahları üreten aynı kişiler Amerika'daki çoğu bilim fonunu da kontrol eder.

Bu nedenle, yalnızca bağımsız bilim adamları, laboratuvarlar ve gazeteciler bu pıhtılarla ilgili gerçeği söylemeye cesaret edebilir.

Sonuç olarak; bunlar “kan” pıhtıları değildir. Kandaki yapılardır. Bunlar aşırı derecede büyük olan ve zamanla vücut içinde oluşan “yapısal pıhtılar” veya “lifli pıhtılar”dır.

Benim ciddi endişem şu ki, mRNA talimatları enjekte edilen her insan şu anda vücutlarının içinde bu lifli yapıları inşa ediyor olabilir ve bunların ana arterleri bloke etmesi veya kalp krizi, felç veya diğer akut durumlara neden olması an meselesidir. “Ani Yetişkin Ölüm Sendromu”nun (SADS) nedenleri.

Bu yapıların, görünüşte sağlıklı birçok yetişkinin neden birdenbire öldüğünü çok iyi açıklayabileceğine inanıyorum.

Not: İlgili çalışma hiçbir aksi çalışma gösterilmeden, teyitçiler tarafından covid-19 belirtileri olabilir  türünden bir açıklama ile yalanlanmıştır!

Anahtar Kelimeler:
MRNAKanPıhtı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

Ya bunlar ne kadar alçak insanlar !! İnsanları mRNA sıvısı ile öldürüyorlar sonra da bunu uydurdukları virüse bağlıyorlad tam sahtekarların özelliği!!

Avatar
Hacamatçı 1 yıl önce

Hacamat ne kadar etkili olur acaba bu yönden bilgi alabilir miyiz