Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Tefeci Tekin Arhun Sarper Altıncık

ANTALYA’DA AŞI OLDU, 20 KEZ AMBULANS ÇAĞIRDI!..

5gvirüsnews Haber Merkezi Antalya / 21 Haziran 2021

DSÖ’nün 12 Mart 2020 tarihinde, yarasadan çıktığı var sayılan, konakçısı tartışılan  Covid-19 adı verilen ve özellikle medya aracılığı ile çok hızla yayılan bir virüs var diyerek Pandemi ilanından sonra, halka açık testlerin yapıldığı bir aşılama ortamı da yaratıldı. Onun  kısa adı, yani giydirilen kılıfına da AKO (Acil Kullanım Onayı) denildi.   

Dünyadaki bilim insanları pandemiyi aşı için var ettiler, “Aşı’nın yan etkileri beraberinde ölümleri de getirecek.” uyarısı yapmalarına rağmen fazla itibar edilmedi. Şimdi karşımızda aşı olan Serkan SAVLI gibi örnekler oluşmaya başladı!..

Antalya’da yaşayan Serkan SAVLI 1982 doğumlu, Antalya/Beldibi’nde bulunan  Rixos Sungate’de güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. Otelin güvenlik müdürü K.Ç personeline haftada iki kere PCR test veya aşı yaptırmasını istedi. PCR test paralı olduğu için geriye tek seçenek aşı olmak kaldı.  SAVLI, “alerjik hastalığım var, aşı olmazsam olmaz mı?” dedi. Yönetici, “bu durumunu hastanede anlatırsın doktorlar karar verir.” dedi.  SAVLI’da  6 Mayıs 2021 tarihinde Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine gitti. Bu sefer karşında otelin güvenlik müdürü değil doktor vardı. Ona da alerjik hastalığına ilave olarak bağırsaklarında da sorun olduğunu söyledi. Doktor, “yok bir şey olmaz” diyerek, ilk doz BioNTech aşıyı yaptı. Aradan 30 dakika geçti, Serkan SAVLI nefes almakta zorlandı, tansiyonu çıktı ve kendini hastanenin acilinde buldu. Yapılan müdahalenin ardından kendisini o gün taburcu ettiler.  Ama ertesi gün,  bu seferde hızlı atan kalbinden dolayı  ambulansla bir gün önce taburcu olduğu hastaneye geldi. Klinikteki klasik tetkiklerin ardından taburcu edildi. Taburcu olması fazla sürmedi, 24 saat geçmeden fenalaşan SAVLI ambulans ile yine hastaneye yetiştirildi.    

Serkan SAVLI bugüne kadar 20’den fazla ambulans ile hastaneye gitti, 5-6 kez ölümden döndü. İşyerine 20 günden fazla rapor götürmediği için, 14 Haziran’da  istifa etmek zorunda kaldı. O günden sonra zorla aşı olmasını istenen Sungate Rixos’dan kimse  Serkan SAVLI’yı aramadı.

Alerjik rahatsızlığı ve özellikle de bağışıklık sisteminin zayıf olduğunu söylemesine rağmen aşı yapılan SAVLI’nın tetkiklerinde bir şey çıkmadığı için hastaneye de yatırılmadı. Bugüne kadar kendisini arayan yalnızca Sağlık Bakanlığı’nın ALO184  hattı olurken,  söyledikleri de, “biz bir şey yapayız” oldu!..  

Antalya’da yaşayan, aşı olmadan önce  sağlığı yerinde ve iş olan Serkan SAVLI’nın aşı sonrası sağlığını ve işini kaybetti.

Aşı’nın vücuttaki hasarları, belki de yol açtığı yan etkiler tam olarak bilinmediği için ve özellikle de kronik rahatsızlıkları olan kişilerde, aşının ne tür belirtileri olacağı yönünde hiç araştırma olmadığından dolayı Serkan SAVLI’ya teşhis konulamıyor!.. Ama biliyoruz ki Türkiye’de, Serkan SAVLI gibi aşı sonrası bu tür rahatsızlıklar yaşayan ve hayatını kaybeden yüzlerce insan var!..

Aşı hayatımıza giren yeni bir silah olduğu için Türk Ceza Kanun’da yeri yok. Bir de olmayanlar için kanun çıkartalım diyen aklı evvel  hukukçular var. Diğer yanda ise Vücut Dokunulmazlığına Karşı Suçlar  TCK’nın  86. maddesinde düzenlenmiştir. Kasten yaralama suçunun kanunda öngörülen cezası, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis var. Aynı kanuna ufak bir değişiklik ile aşı içinde uygulanabilir  mi sorusu bile saflık olduğu bir ortamdayız. Çünkü karşımızda aşı sonrası ölümün bile sorgulanmadığı  bir durumdayız.  

Serkan SAVLI’ya geçmiş olsun…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seher.onkolojı33 3 yıl önce

BU HABERLERİ MALESEF VERMEZ BİZİM SATILMIŞ KUKLA MEDYA.!

Avatar
Eray 3 yıl önce

adam panik atak geçiriyor? çözümünüz ne? aşı olma aşı olma. çözüm sunun kardeşim...

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

Ey degişik kutuda ki şahıs sen kimin sitesinde kime çakal diyorsun Bu sitede yazan düşünen bütün insanlara hakaretten de öte sözler sarfetmen ne olduğunu gösterir Sen kinini senin açık yerine parmak sokan Bill Gates ve onların kuklacı efendilerine kus. Müslüman mahallesinde salyangoz satamazsın Bill in adamları gibi sende Osmanlı tokadı yemeden naş Başka bir kutuda ki şahıs sen kimi yargılıyorsun mahkemelerde , bakan makan diyorsun yola çıkış amacın ne dilinden dökülen ne . BIZ nefret siyaseti yapmıyoruz. Evet diğer yazılarımda da belirttiğim gibi biz okumuş eşşekleriz. Önceki yazılarıma baktığınızda Plandemi ile yayılan korkuyu buna karşılık da dünya genel kaba ölümlerinin 2020 den 2019 a göre oransal olarak düştüğünü yazdım BİNDE 7,36 dan BINDE 7,06 ya Dünyanın 1 numaralı istatistiklerinden Dünya Bankasının yayını WORLDOMETER dan da faydalandim Türkiye de BINDE 5,3 - 5,5 larda genel kaba ölüm oranlarının 10 sene BINDE 4,9 lardan günümüzde 5,5 lara gelmiş.Avrupa seneler itibarı ile hep binde 11-12 ortalamasında bu senede öyle Almanya da Türkiye ile aynı nüfus olmasına rağmen genel kaba ölüm sayısı yıllardır 800-850 bin yine aynı yani BINDE 11 Türkiyede 420-450 bin yani BINDE 5,5 yine aynıyız. Avrupa da en düşük ülkeyiz bu konuda Gurur duyulacak noktadayız Daha ne aşısı ne salgını Elimde teknik imkanlar
Olsada hastahanelerin AŞI OLMA FORMU nu yayınlayabilsem Bir kısmını daha önce yazdım BIONTEC resmen diyor ki ben ürettiklerimden sonucunun ne olduğunu bilmediğim bir aşının maddi manevi zararlarından sorumlu değilim Intiharımdan kimse mesul değil gibi birşey yazısı imzalatıyor. BIZ Fullbright eğitim sistemi mahkumları BIZ bul karayı al parayı Pagan Hukuk sisteminin mahkumları BIZ Zehir tuccarligı yapan ortodoks tıbbın mahkumları öncelikle bunu atmalıyız üstümüzden.Kadın cinayeti oranlarını istatistiklerde n alarak yazmıştım Kuzey Güney Amerika, ABD , Afrika da hatta Rusya Ukrayna Letoya Litvanya gibi ülkelerde bizim en az 2-3 katı cinayetle başlıyor 25 katimiza

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

Önderliğinde Istanbul sözleşmesine red kararları) Düşünün bakalım .Moral değerlerin yerine getirilecegi inancının yukselmesi ve ekonomik gelişmeyi de Türkiye ile birlikte görmeleri ve Türkiyenin de dürüstlük hakkaniyet ilkelerinden taviz vermemesi kader birliğiyle ülkeler arası işbirliği ile ülkelerarası işbirliğini ve innavasyonu birlikte getiriyor. Yani Dünya Bankası Türkiye Dünyanın 10 büyük ekonomisi ne girecek derken boşuna değilmiş demek ki Yeter ki biz iceride kuracağımız akletmezmisiniz tasfiyesinden ve adalet üzere bir devlet kurma ve yaşatma enerjimizi boşa harcamayalim Ardillariyla birlikte , SIFIR KADIN CINAYETI ne ulasalim DIYABETI BITIRME VE BESLENME ANAYASASINI önerilerimi dikkate alarak hazırlayalım.Yeter ki Fullbright eğitim sistemini bizi zehirleyen ortodoks tıbbını ve pagan hukukunu reddedip okumuş eşşekler yetiştirmeye devam etmeyelim.

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

çıkıyor çok çok ülkede . ARAP ülkelerin zengin olanlarında SIFIR a yaklaşıyor savaşta işgalde olan ülkelerde ise çıkıyor . BU daha önce yazdığım SIFIR KADIN CINAYETI , Obalar ve Kooperatifler ile Arap ülkelerinde ki sosyolojik araştırmam bambaşka şeyler sunuyor önüme
Sayın Cumhurbaşkanımızın yıllar önce domuz gribi aşısı konusunda o kadar korkutulmaya karşı kendi Bakanı Recep Akdağ a rağmen AŞI olmayacağız açıklaması ile bizlere yol göstermesini hatırlayın Onun açtığı yolu daha nasıl anlatsın adamcağız , bilmiyor mu kendini küresel tanrı yerine koymuş şeytani aklın oyunlarını gerisini de düşünen toplum olarak siz çözün lafın tamamı deliye anlatılır.
Gormuyormusunuz ISTANBUL Sözleşmesinin iptali ile çevre Avrupa ülkeleri ile gönül ve ekonomik işbirliğimiz ne kadar güzel bir yere geldi Ailenin yokedilmesi idi amaçlanan Onlarda da nüfusunher sene hızlı düşmesi işsizliğin 0/0 50 Lere yukselmesi dayatılan küresel yoketme köleleştirme operasyonunu hep birlikte gördük
Yine yeni yazımda DUNYA BANKASI verileri ile WORLDOMETER da yayınlanan Türkiye nin başarılı konumunu tekrar rakamlarla yazacağım Baz alınan GSMH de iki sistem var Biri nominal fiata dayalı diğeri de real miktara üretime dayalı Dünyanın 2017 de GSMH si- GDP si Nominalde 81 trilyon$ REAL de 80 trilyon$ olarak hesaplanmış (2017 sonrası veriler yayınlanmadı henüz) 1994 de ise Nominal 41 trilyon $ REAL 27,7 Trilyon $ mış Şimdi sıralar isek DUNYA GDP REAL 2017 80 trilyon $ 1994 27,7 Trilyon $ Yani 2,88 kat artış TÜRKIYE REAL GDP 2017 1,208trilyon$ 1994 0,399 trilyon $ yani 3,027 Kat artış ve büyüme hızı 2017 için 0/0 7,7 Kişi başına 15000 $ a ulaşmıştır. ALMANYA 2017 3,882 trilyon$ 1994 2,792 $ yani 0/0 39 artış
ABD 2017 17,343 trilyon $ 1994 10,026 trilyon $ yani 0/0 72,98 artış RUSYA 2017 1,681 trilyon $ 1994 0,916 trilyon $ 0/0 83,5 artış Hindistan bizden farklı 2017 2,660 trilyon$ 1994 0,604 trilyon $ 4,4 Kat artmış ÇiN çok daha fark atmış 2017 10,161 trilyon $ 1994 1,333 trilyon $ yani 7,62 Kat artış

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

Yeni ekonomik devinimimiz durdurulamaz ve çevre Avrupa ülkelerinin de tıpkı Fatih Sultan Mehmetin o ülkelerde ilk gece hakkının ortadan kaldırılması ile moral değerlerini yükseltmesi ve bugün aynı şekilde Istanbul Sözleşmesinin kaldırılması ile büyük morale kavuşmaları eklendiğinde Dünya Bankasının TÜRKIYE dünyanın ilk 10 ekonomisine aday demesi raslantı değilmiş Ta ki biz hızlı şekilde kendi iç düzenimizi kuralım Fullbright eğitim sistemini Pagan hukuku Ortodoks tıbbı reddedelim Içimizde ve dışımızda gerçek güveni adalete dayalı akletmezmisiniz kuralına uygun sistemi yerleştirelim ki birligimizi dirliğimizi muhafaza edelim. DEVLETLER arasında her devletin egemenlik haklarını tanıyarak toprak butunluklerine saygılı olduğumuzu her zaman gösterelim
Anayasa çalışmaları toplumsal sözleşme ise yapboz yapboz yine yapboz demek ki her dönemde doğruluğu tartışmalı bir sözleşme olmuyorsa .... Yine ne olursunuz yapboz toplumsal sözleşme yapmayalım . Benim kişisel görüşlerimi sormadiginiz anayasa benim toplumsal sözleşmem değildir
Anayasada öncelikle benim önerdiğim DIYABETIN BITIRILMESI VE BESLENME ANAYASASINI cikartalim. SOKAK ADAMLARI ANAYASASINI Cikartalim.SIFIR KADIN CINAYETI OBALAR VE KOOPERATIFLER ANAYASASINI Cikartalim. Hacizlerle Icralarla varlık şirketleri ve bankalar aracılığı ile insanlarımızın elinden alınan toprakların evlerin işyerlerinin iş makinalarının gaspedilen aile kavramının geri iadesi için anayasa yapalım. Yani ülkemizden Türklüğün sürülmesini ( toplu olarak Türklerin Kürtlerin sürülmesi yerine Ermeni v.b nin gelmesini ) engel olacak anayasayı çıkaralım.
Muhalefet havanda su döverek küresel efendilerinden kemik odullendirilmeye yönelik siyasetini bıraksın Gerçek projelerle ortaya çıksın Kılıçdaroğlunun Çağlayangille yaptığı Tunceli olayları söyleşisi yle kendine zerkettiği ve insanlarımıza da zerketmeye çalıştığı Kürt insanlarımızı da rencide eden esiri olduğu kinci sözde kürtçülük siyasetinden ( temelinde ermeniliğe ve küresel tanrılarına hizmet eden)

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

siyasetinden vazgeçsin Bu kinle ülkeyi bölmesin . Bilmem nerenin parasını odemeyecegim diyerek kendi kendine efelenerek küresel tanrilarınıda güldürmesin . SIKI Ise desinki işçiye iş köylüye toprak halka hürriyet diyebilen Başkanı Ecevitten ders alsın ve desin ki Ey varlık şirketleri Bankalar elinize geçirdiğiniz milletimin topraklarını evlerini işyerlerini iş makinalarını dağıttığınız evlerine namuslarina sarktığız ailelerimizi derhal teslim edin Burnunuzdan fitil fitil alacagim Bu çalışmanın Sayın Cumhurbaşkanımızca yapıldığını hissediyorum.
Iptidai Şartlarda Yaptığım Kendi bestelerimi yayinlayabilecegim bir you tube kanalı olur veya bunun gibi (benim olanakların elvermiyor) bir mecra olur açmak istiyorum teknik imkanlarımda elvermiyor . Geliri olursa gelirinden sokak adamları projeme ve DIYABETI BITIRME ve Beslenme anayasası projeme gelir aktarmak istiyorum. Bir aşama sonrasında da Atatürkün gençliğe bütün dünya z kuşağına doğruları göstermek ve kazanmak için (burada Türkiye z kuşağı önder pozisyonda olacak ve hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır o satıh bütün yeryüzüdür) ve aynı hitabenin aile adına anneler ve babalara soylenişini dünya üzerinde de ailenin saf hale dönmesini sağlayacak şekilde bütün anne babalara bütün dillerde okutmak istiyorum Bütün dünyanın egemen ulus devletleri için onların küresel mücadelesinin arkasındayım

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÇEVRE AVRUPADA DA FATİH SULTAN MEHMET IN SÜKSESİNDE O Iyi ki Istanbul Sözleşmesinin kaldırmada önderlik ettik F.S.Mehmet in bu ülkelerde ilk gece hakkını kaltdırtmada nasıl büyük etkisi olduysa ve bunun sonucu bu ülkelerin moral değerleri yükseldi bizle aynı moral değerlerde birleştilerse ve onlarla ekonomik entegrasyonumuz oldu ise yine tarih tekerrür ediyor . Bu sefer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu kapıyı açtı Bu ülkelerde nüfus hızla azalıyor ölüm oranları yıllardır yüksek işsizlik 0/0 50 ye yükseliyor ve küresel tanrılar ailenin mahremiyetine girmiş yoketmekle uğraşırken bu millet ve devletler anladılar olayı ve Dünya Bankasının Türkiyenin önlenemez yükselişini açıklaması ve moral değerlerinin de önlenemeyecek yükselişini ve karşılıklı hakkaniyet ilkelerinin Turkiye ce uygulandığını gördüklerinden farkindaysaniz herseyimizle birlikte davranıyorlar. Polonya Macaristan Ukrayna Rusya v.b Farkindamı sınız Afganistanda bizimle birlikte görev almak için can atanlar var.Siz benim hiç SIFIR kadın cinayeti istiyorum projem var deyişime kulak verdiniz mi Işte adımları atılıyor Istatistiklere hiç baktınız mı en ilgincinden başlayacağım Türkiye Yüzbin de 2,5 bu tamam bunu biliyorsunuz. InşAllah SIFIR Olacak. Sıkı durun Ukrayna 6,2 Rusya 8,27 Letonya 4,36 Litvanya 4,57 Moldova 4,10 sasırdınız değil mi Şaşırmaya devam Lesotho- Ingilizce 41,25 Orta Afrika C - Fransızca 14,76 G.Afrika 36,40 Ingilizce Anguile 27,68 Bahamalar 32 Dominik 28,7 Ingilizce Virgin Islands 49,26 Amerikanca Belize 37,9 Guatemala 22,50 El Salvador 52,82 Honduras 38,98 Meksika 29,07 Brezilya 27,98 Kolombiya 25,34 Venezuela 36,9 Uruguay 12,06 Arjantin 5,32 bunlarda çoğunlukla Ispanyolca konuşulur Grönland 5,31 ABD 4,96 VE HEPSI HIRISTİYAN Hindistan 3,08 Şimdi sıkı durun Birleşik Arap Emirlikleri 0,50 Katar 0,38 Umman 0,27 Bahreyn 0,52 Suudi Arabistan 1,30 Kuveyt 1,8 bunlarda yuksek gelirli arap ulkeleri S Arabistanin 1,3 Kuveytin 1,8 olmasinin nedeni de