Öne Çıkanlar Prof. Dr. Selim ŞEKER Robert W Malone Megali İdea Akan KÜRŞAT Mendy Chitrik

ÇOK ÖFKELİYİM, “YARIN HER ŞEY DURMALI”

5gvirusnews Haber Merkezi Kuzey Carolina / 20 Kasım 2020

Kanada’nın önde gelen Patologlarından olan ve aynı zamanda Covid19 test kitlerini de üreten MedMalDoctors’un CEO’su Dr. Roger Hodkinson; Koronavirüs krizi, “şüphesiz ki toplum üzerinde şimdiye kadar yapılmış en büyük aldatmacadır..” ifadelerini kullandı.

Hodkinson'ın açıklamları, Topluluk ve Kamu Hizmetleri Komitesi'nin dahil olduğu bir tartışma sırasında yapıldı.  

COVID testleri üreten bir biyoteknoloji şirketinin CEO'su olan Hodkinson rolünün, "Tüm bunları biraz biliyor olabilirim" anlamına geldiğini belirtti.

Hodkinson, "Medya ve politikacılar tarafından yönlendirilen tamamen temelsiz bir kamu histerisi var, bu çok çirkin, bu şüphesiz bir halk üzerinde şimdiye kadar yapılmış en büyük aldatmacadır." dedi.

Doktor, virüsün yayılmasını durdurmak için daha yaşlı ve savunmasız insanları korumanın yanı sıra hiçbir şey yapılamayacağını ve tüm durumun, "ilaçla oynayan siyasetin temsil ettiğini ve bu çok tehlikeli bir oyun" olduğunu söyledi.

SOSYAL UZAKLAŞMA DA İŞE YARAMAZ

Hodkinson, “sosyal mesafenin faydasız olduğunu, çünkü COVID inişten önce 30 metre kadar yol alan aerosollerle (*) yayıldığını” belirterek, kilitlenmelerin neden olduğu zayıflatıcı hasarı önlemek için toplumun derhal yeniden açılması çağrısında bulundu.

MASKE İŞE YARAMAZ

Hodkinson ayrıca zorunlu maskelerin tamamen anlamsız olduğunu söyledi.

Ve, “Maskeler hiçbir işe yaramaz. Etkinlikleri için hiçbir kanıt temeli yok.” dedi.

Kağıt maskeler ve kumaş maskeler sadece erdem sinyalidir. Çoğu zaman etkili bir şekilde giyilmezler bile. Bu tamamen saçma. Bu talihsiz, eğitimsiz insanları görmek - bunu aşağılayıcı bir anlamda söylemiyorum - bu insanların yüzlerine maske koymak için herhangi bir bilgi tabanı olmadan itaat eden, Lemming (kemiriciler) gibi dolaştığını görmektir.

Doktor ayrıca, "pozitif test sonuçlarının neonda altı çizilen, klinik bir enfeksiyon anlamına gelmediğini" ve tüm testlerin durması gerektiğini, çünkü yanlış sayıların "kamusal histeriye yol açtığını" belirterek, PCR testlerinin güvenilmezliğini de eleştirdi.

Hodkinson, Alberta eyaletinin istatistiklerini kullanarak,  65 yaşın altındaki insanların ölüm riskinin, "üç yüz binde bir" olduğunu ve doktorun söylediği şey yüzünden toplumu kapatmanın, "çirkin" olduğunu söyledi. Bu, “sadece kötü bir grip”

Dr. Hodkinson, "Bunun bu seviyeye ulaştığı için kesinlikle öfkeliyim, her şey yarın durmalı" dedi.

(*) Aerosol, bir katının veya bir sıvının gaz ortamı içerisinde dağılmasıdır. Duman, sis ve spreyler örnek olarak gösterilebilir. 10 mikrondan daha küçük çaplı sıvı veya katı parçacıklardan oluşan çok fazlı sistem.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bedriye Aydın 3 yıl önce

Yanlış yapılıyor Ülkemde maske zararlı bence takılmamalı Ayruca doğru konuşmuş ve insanlık adina buyuk yanlış yapılıyor Allah yardım etsin bizlere.AMİN