Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik İlker İpekdal Türkiye

COVİD’İN OLAĞAN ŞÜPHELİSİ

5gvirusnews Haber Merkezi Newyork/ 16 Eylül 2020 

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve Microsoft'un kurucusu Bill Gates, her fırsatta koronavirüs, aşı ve Chip, yapay zeka ilgili dünyaya mesajlar verirken, sosyal medyada Gates hakkında hızla artan iddialar ortalığı karıştırıyor.

Bill Gates ile koronavirüs salgınını ilişkilendiren iddialar televizyon ve sosyal medya üzerinde bugüne kadar milyonlarca kez gündeme geldi. Günlük bazda Bill Gates iddialarının onbinlerce paylaşım yapılıyor.. Facebook üzerinde 16 000 paylaşım yaklaşık 900 bin kere yorumlanmış.

Google “Covid+Bill+Gates” yazdığınızda 50.000 civarında dosya geliyor.

Genel kanaat, 'Virüsün arkasında onun olduğu' yönünde. Gates aynı zamanda 5G ile de ilişkilendiriliyor.

Gates Virüs salgınının etkisinin uzun bir süre devam edeceğinin altını çiziyor. Aşı konusunda da yakın bir tarih vermiyor.

Koronavirüs’ün dünü, bugünü ve geleceği ile başından beri çelişkili bilgiler gelmeye devam ediyor. Cambridge Üniversitesinden bilim insanları daha önce Covid-19 salgını ile bilinen her şeyin yanlış olduğunu ve salgının Aralık ayından çok daha önce başladığını ve salgının merkez üssünün Wuhan olmadığını öne sürmüştü.. Bu çevreler salgının 2019 yılının Eylül ayında başladığını ileri sürmüştü. Bu iddiaya göre, “İnsanlara bulaşma süreci, 13 Eylül ile 7 Aralık arasında başladı.” Bu araştırmadaki bulguları Proceedings of the National Academy of Sciences isimli bilim dergisinde yayınladı. Dergide yer alan makalede salgının aslında ülkenin çok daha güneyinde çıkmış olma ihtimalinin yüksek olduğu ve daha sonra yayıldığı aktarılmıştı.

Çin yönetimi ile Dünya Sağlık Örgütü’nün açıklamaları da bu anlamda başından beri çelişkili açıklamalar yapıyor.

Cambridge Üniversitesi’nde genetik uzmanı olarak çalışan Peter Forster, ‘’virüs insanları etkileyen son haline aylar önce ulaşmış olabilir.’’ ‘’Bundan önce yarasada ya da başka bir hayvanda ya da belki de başka birine bulaştırmadan bir insanda bulunuyordu. Daha sonra insanlara bulaşma süreci 13 Eylül ile 7 Aralık arasında başladı” demişti.

Halen dünyada en fazla kayıp ABD’de ve ABD bu konuda dünyaya en fazla akıl veren ülkelerin başında bulunuyor. Salgının ilk çıktığı yer olan Çin ise dünya nüfusuna göre, en az kayıp verilen ülke. Bu süreçte insanlar hastalık hastası haline getirilirken, aynı zamanda bu konuda Agnostik hale getirildi ve bu konu bir “korku pandemisi”ne dönüştü.

The Economist dergisi Covid ve ABD seçimleri ile ilgili bir yorum yayınladı. Bu yorumda, “Dünyanın 7.5 milyar insanı covid-19 için bir an önce aşı istiyor. Donald Trump'ın 3 Kasım'da sandıktan çıkacak olumlu bir sonuca ihtiyacı var” diye yazdı. Covid de bu süreçte bir seçim kampanyası aracına dönüşmüş durumda. Trump bir yandan “Yüzyılın projesi” ile Yahudi, öte yandan Evengelik lobisine mesaj vermeye çalışıyor. Bir yandan da restleşme devam ediyor. Trump eleştirenler de şu tür mesajlar atıyorlar. “Sam Amca sizi Cennete göndermek istiyor, ama önce sizi kısırlaştırıp, Chiplemesi gerek.

Görünen o ki, ABD halkı 3 Kasım’da Covid Lobisinin taşeronunu seçecek! GLOBAL CELLAD’INI SEÇECEK!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.