Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Müslüman YouTube Yahdiler

AŞICILAR İLE DERİN DEVLET İŞBİRLİĞİ

Yazan Muammer KARABULUT

İtalya parlamentosunda konuşma yapan Roma milletvekili Sara Cunial, Microsoft kurucusunun zorunlu koronavirüs aşısı getirerek dünyayı kontrolüne alacağını iddia etti. Bu iddiaların odağında ise “Covid19” yalanı ile dünyayı etkisi altına alan, sözde salgının kahramanı Bill Gates vardı.

Roma milletvekili Sara Cunial’in konuşması ile ilgili bir çok yorum yapıldı. Eğer  üzerinde dokunulmazlık zırhı olmasa böyle bir konuşma yapamayacağı bile söylendi.  Ama milletvekilinin Bill Gates’in zorunlu aşı dayatmasının arkasında, yolsuz elit kesimlerin ve derin devletin dayatması olduğunu” söylemesiydi.

Bill Gates’in kontrolünde olan  Dünya Sağlık Örgütü Genel Sekreteri Tedros Adhanom Ghebreyesus, 11 Mart itibarıyla 114 ülkede 118 bin vakanın görüldüğünü ve 4 bin 291 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladıktan sonra,  12 Mart 2020 günü, "Bu nedenle Covid-19'u pandemik bir hastalık ilan ediyoruz.” dedi. O günden sonra yeni teknoloji savaşını başlatmak, diğer bir ifade ile de yeni dünya düzeni kurmak üzere düğmeye basıldı.

Çin’i kontrol altına alan aşıcı  güçler,  eskiden ülkelerde yaptığı iktidar değişikliğini bu kez, “Salgın hastalık ilan etme yetkisini”  elinde bulunduran DSÖ eliyle küresel darbe yaptırdı. DSÖ’nün elinde hala somut bir veri olmadan, “Sanal Covid-19”’u salgın hastalık olarak açıklanması, aslında bir sıkıyönetim ilanıydı.

DSÖ’nün salgın hastalık ilanı, ülkeleri, kültürleri, dinleri ve insanların binlerce yılda var ettiği  bütün kazançlarını yerle bir edecektir.

Sevgi kalmayacak, aşklar bitecek ve aile kavramı kalmayacak,  annenin  nefes verdiği  çocuk,  anam diye sarılacağı bir annesi olmayacak.

İşte burada, İtalyan milletvekili Sara Cunial’in söylediği gibi, aşıcılar ile ülke idaresinin merkezinde bulunan insanların, bu kan emici sapkınların peşinden gitmemesi ve her zamankinde daha fazla bağımsız ve uyanık olmaları gerekiyor.  Eğer aşıcılar ile işbirliği yapacak olurlarsa, dünya kan gölüne dönecektir.

Bu çatışmanın izleri artık sokaklarda kendisini göstermeye başladı. Dünya’nın  bugünkü manzarasında, insana karşı aşıcılar ile derin devlet işbirliği olduğu görülmektedir. 20 Mayıs 2020

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A.. 3 yıl önce

Bıktık Muammer bey bıktık napalım biz de sokağa mı dökülelim nedir bu yetkililerin vurdum duymaz halleri Yazıklar olsun onlara!!!!