Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik Mendy Chitrik Türkiye

BÜYÜK KOMPLO: AŞI ve TÜREVLERİ

Prof. Büyükusta’nın, Muammer Yıldızın, Kemal Özer'in, bana gelen, 5G’ye gelen, sağlık sektöründen, akademik çevrelerden dostların yazdıklarına bakıyorum. Başkaları da var, ama karşımızdakiler çok kalabalık. İktidar ve muhalefet tamamen aşı yanlısı. Ama toplumun %45’den fazlası karşımızdakilere kuşku ile bakıyor. %20’si ise kime inanacağını bilmiyor. Tabanda ötekilerden çok daha fazla aktif savunucumuz var çok şükür.

Biz diyorduk ki, 5G ve diğer RF maruzatı, hem kendi hastalık sebebidir, hem de var olan hastalık eğilimini tetikler, var olan hastalığı provoke ederek süreci hızlandırır. Doğrudan Mikro dalga, akciğer, kara ciğer ve beynin elektro manyetik ve kalp üzerinde etkinin şiddet, şekli ve sürekliliğine göre etkili olabilir. Bu anlamda 5G / RF - CoVID bağlantısı önemli.

Bize diyorlar ki, her üretilen cihazda radyasyon salınımı makul seviyede. Bakın bir salonda 5 kişi, beşinde de cep telefonu var. Başka elektrikli ve elektronik aletler var. Wifi var. Komşulardan gelen onlarca Wifi var, hepsi her ferdi bu cihazların toplamı kadar etkiliyor. Birileri ısrarla bunu görmek istemiyor. Ha, son olarak ABD Küba ve Çin’deki diplomatik merkezlerindeki ani ölüm ve hastalıkların, darbeli mikro dalga maruzatı sonucu olduğunu açıkladı da, bizimkiler inandı. Hani fasıklar (Doğru yoldan çıkan) size bir haber getirdiğinde inanmayacaktınız. Biz söyleyince kulaklarınız sağır oluyor! Fasıklar size aşı getirdiklerinde de dikkat edin!

Ben bir gazeteciyim ve bu kadar Prof. varken bana ne oluyor? Ben de kafası DSÖ ve FDA’ya kiralanmış olmayan hocalara soruyorum, onlardan öğrendiğimi başka kaynaklardan da doğruluyor, size yazıyorum. Elbette onlar da yanılabilir, ben de yanılabilirim. Ama ötekilerin ki büyük ölçüde hata ve risk taşıyor. Bunu da söylüyorum. Bunların test kiti de yanlış, tedbirleri de, teşhisleri de, aşısı da, tedavi yöntemi de yanlış. FDA ve DSÖ’nün ayak izlerinden ilerliyoruz. Bakın dünyadaki bütün aşılar, şu 5 formatta üretiliyor. Yani sağımız, solumuz, önümüz, arkamız sobelenmiş. Onlar (!?), 5 yolu da tutmuşlar. Her teknik, her fiyat, her yöntem var. Siz yapmak isterseniz, teknoloji, hammadde, etken madde, yöntem onlardan. Zaten sonunda “onay” verecek olanlar da onlar.

Durum şöyle:KORONAVİRÜS AŞISI FİRMA MENŞEİ:  

1)Biontech / Pfizer Aşısı - Almanya / ABD.

2)Sputnik V Aşısı - Rusya.

3) Moderna Aşısı - ABD.

4) Oxford / Astra Zeneca Aşısı - İngiltere / İsveç.

5)Sinovac Aşısı - Çin

AŞI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ:

1)Biontech / Pfizer Aşısı - RNA Tabanlı.

2)Sputnik V Aşısı - Viral Vektör.

3)Moderna Aşısı - RNA Tabanlı.

4) Oxford / Astra Zeneca Aşısı - Viral Vektör.

5)Sinovac Aşısı - Geleneksel.

Geleneksel Aşı: Geleneksel aşılarda enfeksiyona sebep olan virüsler, zayıflatılarak ya da etkisizleştirilerek vücuda enjekte ediliyor, böylelikle vücut, kendisine zarar veremeyecek hale gelen virüse karşı bağışıklık kazanmayı öğreniyor.

RNA Tabanlı Aşı: RNA tabanlı aşılarda ise virüsün tamamı yerine, genetik bilgisini taşıyan RNA zincirinden kritik bir kısım vücuda enjekte ediliyor.

Viral Vektör Aşı: Viral vektör aşılarında da yine gen teknolojisi kullanılarak, virüsün taşıdığı genetik materyalin bir kısmı, başka bir virüs içine yerleştiriliyor ve vücuda enjekte ediliyor.

AŞI ÜRETİM KAYNAĞI:

1) Biontech / Pfizer Aşısı - Sentetik kod (Aşı, kişinin koluna enjekte edildiğinde kas hücreleri, virüsü imal etmeye başlıyor).

2) Sputnik V Aşısı - Canlı Hücre (Virüsün taşıdığı genetik materyalin bir kısmı, başka bir virüs içine yerleştiriliyor ve vücuda enjekte ediliyor.).

3) Moderna Aşısı - Sentetik kod (Aşı, kişinin koluna enjekte edildiğinde kas hücreleri, virüsü imal etmeye başlıyor).

4) Oxford / Astra Zeneca Aşısı - Canlı Hücre (Virüsün taşıdığı genetik materyalin bir kısmı, başka bir virüs içine yerleştiriliyor ve vücuda enjekte ediliyor.).

5) Sinovac Aşısı - İnaktif virüs (Tavuk Yumurtası vasıtasıyla çoğaltılan inaktif virüs enjekte ediliyor)

AÇIKLANAN BAĞIŞIKLAMA ORANLARI:

1)Biontech / Pfizer Aşısı - %95.

2)Sputnik V Aşısı - %92.

3) Moderna Aşısı - %95.

4) Oxford / Astra Zeneca Aşısı - %70.

5)Sinovac Aşısı - %90

SAKLAMA ŞARTLARI:

1)Biontech / Pfizer Aşısı: -70° (6 ay) / 4° (1 hafta).

2)Sputnik V Aşısı: 4° (6 ay).

3) Moderna Aşısı: -20° (6 ay) / 4° (30 gün).

4) Oxford / Astra Zeneca Aşısı: 4° (6 ay).

5)Sinovac Aşısı: 2-8° arası (3 yıl).

DOZ BAŞINA MALİYET:

1)Biontech / Pfizer Aşısı: 19,5 $.

2)Sputnik V Aşısı: 10 $.

3)Moderna Aşısı: 25-37 $.

4) Oxford / Astra Zeneca Aşısı: 3 $.

5) Sinovac Aşısı: 29 $ (Çin'de şuanki fiyatı)

Yurtdışı fiyatının 13-15 $ olması bekleniyor.

UYGULAMA ŞEKLİ:

1)Biontech / Pfizer Aşısı: 28 gün ara ile 2 doz.

2)Sputnik V Aşısı: 21 gün ara ile 2 doz.

3)Moderna Aşısı: 28 gün ara ile 2 doz.

4) Oxford / Astra Zeneca Aşısı: 28 gün ara ile 2 doz.

5)Sinovac Aşısı: 14 gün ara ile 2 doz.

Bizde uygulanacak olan  aşı Çin aşısı Sinovac.Şimdi asıl soru şu: Aşı konusunda dünyaya teknoloji ve akıl satan dünyanın en büyük firmalarının neden rekabet etmek yerine sanki iş bölümü yapmış gibi, bütün alanı kapsayacak şekilde 5’inin tek bir yöntemde ittifak etmemelerini nasıl açıklayacaksınız. Hepsinin arkasında da bakıyorsunuz, aynı karanlık güçler var. İnsanlığa “bize mahkum ve mecbursunuz ölümlerden ölüm beğenin” mi diyorlar. Türk doktorlara aşıyı bulduran akıl, Türkiye’ye ve Türkiye’nin şahsında İslam dünyasına mesaj vererek bu işe ikna etmek için bu yolu denemiş olabilirler mi? Ki onlar Türkiye’den gelen projelere kapıları kapatıp faz çalışmalarını kabul etmeyen, bir ilacına bile ruhsat vermeyen onlar değil mi idi? Şimdi ne oldu da DSÖ’ye büro kurdurup, yeni bir teknoloji ürünü, dünyada ilk olan bir aşıya “Türk Malı” süsü vermeye çalışıyorlar. Bunlar, Dindarları ikna etmek için şişelerin üzerine ya da laboratuvarın  kapısına besmele, MHP tabanını ikna etmek için aşının üzerine üç hilal, CHP’lileri ikna etmek için Mustafa Kemalin imzasını bile basabilirler. Şeytan bizi Allah’la aldatmasın!

3 Aralık 2020 tarihinde Moderna’nın aşı çalışmalarını resmi olarak destekleyen CIA’in Biyolojik Silahlar ve Biyoterorizm ve benzeri konularındaki kuruluşu olan BARDA’nın, radyasyona karşı koyabilen PEPTİT oluşturmak için, “ChrysalisBioTherapeutics” ile ortaklık yaptığı haberi çıktı. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

Bir dostun dediği gibi, “Çıkarlarına ve lanet olası senaryolarına bilimi alet ettiler. Siyaseti alet ettiler ve Dini de alet ederler. Bir İlahiyatçı da bulup ilk aşıyı ona yapabilirler.” Onlar ve işbirlikçileri,  “biz ıslah edicileriz” diyorlar. İyi bilin ki onlar bozguncuların ta kendileridir. Bekleyip göreceğiz ama inşallah geç kalmış olmayız. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
5GRNAKemal Özer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Arıcan 3 yıl önce

Hocam hani bi zamanlar coca cola içmeyen müslümanlar vardı ya onları kolasız bırakmak istemeyenler cola turkayı ürettiler kana kana için diye... Bu aşı hesabı da ona benzedi öl

Avatar
Habib 3 yıl önce

Allah cc razı olsun, araştırıp önümüze sofra gibi seriyorsunuz,

Avatar
mustafa evci 3 yıl önce

Dünya da şuan aktif vaka yaklaşık 23 milyon ölüm sayısı 1.845.000 kritik hasta sayısı 106.000 bu bilgiler worldometers.com da hergün yayınlanıyor bu rakamlar bu işin pandemi olmadığını gözümüzün içine sokuyor