Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Enosis Deborah Cohen

COVİD-19'DA KUŞ VAR!

Yazan Muammer KARABULUT

COVİD-19 Wuhan’da değil Berlin’de üstelik yalnızca sanal ortamdaydı. Araştırmacı bilim dünyası, şüpheci bilim insanları gitmiş yerine herşeyi sorgusuz sualsiz kabul eden edilgen bilim insanları gelmişti. Bill Gates ve çetesi sanki karşımızda sihirbazlık yapıyordu!.. Çin’de yerlerde yuvarlanan insanlar, tam teşekküllü doktor ve hemşireler, korkunç görünümlü hasta taşıma sedyelerinden sonra top biranda Avrupa ve ABD’ye geldi. İşte tam bu sırada başta COVİD-19’un PCR test tanı kitinin, “dolandırıcı” Prof. Cristian DROSTEN olmak üzere, renkli bir virüs resmi gösterdiler ve/veya paylaştılar. (Resim :1) 

Covid-19 DZIF- German Center for Infection Research (Alman Enfeksiyon Araştırma Merkezi) web sitesinde 16 Ocak 2020 tarihinde,“Çin'de yeni koronavirüs için ilk test geliştirildi” başlıklı (Resim:2) basın-bültenin yayınlandı. Resim altında ise Koronavirüsler (elektronik kaydın renkli iletimi). © cdc / Dr. Fred Murphy ve Sylvia Whitfield” ve resmin hemen sağ altında da ilgili kişi olarakta Prof. Cristian DROSTEN ve resmi yazılıydı.

Bir gün sonra yani 17 Ocak 2020 tarihinde, PCR test kiti protokolü olarak  DSÖ’nün sayfalarında yayınlandı.

Burada en önemli algı, yayınlanan renkli koronavirüs resimleriydi. Sonra bu koronavirüs resimleri bir çok önemli sağlıkla ilgili web sitelerinde yer aldı. (Resim: 3-4) Sanki COVİD-19’un elektronik bilgisayarla çekilmiş resmi dolayısı ile bir hastada tespit edilmiş ve/veya  izole edilmiş izlenimi güçlü bir şekilde veriyordu.

Resmin altındaki Dr. Fred Murphy  ismini araştırdım. Amerikalı, viroloji alanında elektron mikroskobu ilk kullananlardan Dr. Frederick A. Murphy ulaştım. Kendisi bu resmi 1975 yılında Avian coronavirus(*)  (Kuş koronavirüsü) olarak siyah beyaz olarak elde etmiş ve yayınlanmış. (Resim:5)

Ama CDC sayfası dahil hiçbir yerde bu resmin Avian coronavirus’ü ve diğer dergilerde de 1975 yılında elde edildiği yazılı değil!

Bu tabii ki COVİD-19 yalanını doğrulayan başka bir delil, bilim adamı olarak güvenilen insanların kaynakları konusunda açıklayıcı bilgi vermemeleri açısında da son derece düşüncüdür.

2020 yılında gördüğümüz COVİD-19’un renklendirmiş resmi de 1975 yılında elde edilmiş siya-beyaz Kuş koronavirüsü’ne aitti.

  

(*) Avian coronavirus’ü kuşları enfekte eden ve ilişkili hastalığa kuş bulaşıcı bronşite neden olan bir virüs olarak biliniyor. Tavukların solunum yollarını, bağırsaklarını, böbreklerini ve üreme sistemlerini etkileyen oldukça bulaşıcı bir kuş patojeni.

Kaynaklar:

https://www.dzif.de/de/erster-test-fuer-das-neuartige-coronavirus-china-ist-entwickelt

Yazını uzantı olarak; Avrupa bulaşıcı hastalık sürveyansı, epidemiyoloji, önleme ve kontrol dergisinin Cilt 25, Sayı 3, 23 / Ocak / 2020 yayınlanmış.

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045

https://virological.org/t/initial-assessment-of-the-ability-of-published-coronavirus-primers-sets-to-detect-the-wuhan-coronavirus/321

https://phil.cdc.gov/Details.aspx?pid=15523

https://www.idcmjournal.org/coronavirus-history

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enes.. 3 yıl önce

bu iddialar doğru ise ki doğru gibi gözüküyor,o halde kongreler,mitingler,danimarkadaki protestolar,tatil bölgeleri(uludağ vs),dizi çekimleri,filmler üstüne bir de PCR testlerinin şüpheli sonuç vermesi.Sanırım düşmanımız yine grip...

Avatar
Zeynep A.. 3 yıl önce

Muammer bey yine çok iyi yakalamışsınız kaçaçak delik kalmamış :)) tebrikler