Öne Çıkanlar Twitter COVID19 Chabad Türkiye Muammer Karabulut

COVİD-19 İFLASI, PCR  TESTİ ve MASKE

Şuanda Covid-19 başlığı altında, neredeyse dini inanç gibi kabul gören, sorgulanması, tartışılması, eleştirilmesi tabu olarak görülen, bilimsel olduğu iddiası ile adeta iman etmemiz istenilen iki konu var. Birincisi PCR testi, ikincisi maske’dir.

Her ikisi de gücünü, yalnızca doğruluğuna inandırılmış olmaktan almaktadır. İnsanlar üzerindeki  bu inancı,  o kadar güçlü kullandılar ki, bunu kabul etmemek dinin amentüsünü red edilmiş gibi gösterdiler.

Gelelim ön plana çıkan iki konumuza;

Birincisi PCR Testi ; Söz konusu virüsleri tespit etmek için kullanılmayan bir yöntem. Bu gerçek, PCR’ın mucidi olan Kary Mullis tarafından da ifade edilmiştir.

Testler , mevcut olan en doğru yöntem anlamına gelen, “altın standardı” ile karşılaştırılması gerekir.  Var olduğu iddia edilen Covid-19’un altın standardı yok. Örnek olarak, hamilelik testi için altın standardı hamileliğin kendisidir.

İkincisi MAKSE; Bilimsel olarak başta kanser olmak üzere zararları olan bir korunma yöntemi olduğu ortaya çıktı. Ama DSÖ, “Every citizen has to wear a mask in public. / Her vatandaş halk içinde maske takmalıdır.” dedi. Hala da maske takıyoruz. Önde gelen doktorlar maskeyi, “medya aldatmacası” ve "gülünç" diye nitelendiriyor.

Fakat hala bilimsel verilerini oluşturamadıkları virüsü, bilimsel geçerliliği olamayan PCR testi ile bulmaya çalışıyorlar. Bütün verilerini PCR testi ile açıklıyorlar.   Hatta PCR testi yaptırmayanı yurt dışına çıkmasına dahi izin vermiyorlar. Maskesi olmayanı sokakta dolaştırmıyorlar. Masken yok ise kapalı yerlere giremiyorsun. Maske takamadığını için para cezası bile kesiliyor.

Geldiğimiz son durum; bilimsel bir konuyu  bilimsel olmayan, bilim ile ifade edilme olasılığı bulunmayan, ancak imanla açıklanacak bir hal almıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Arıcan 3 yıl önce

Aynen öyle bıktık ya bu nedir ben size tapmak zorunda mıyım? Benim Tek Allahım var..

Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

2020de yazdınız yıl 2022 oldu ve bu inanç gittikçe artan biçimde devam ediyor ❗ Çift maske takmanın sevap, 5 doz vurulmanın ise cennet garantili olduğu bir döneme girdik ❗