Öne Çıkanlar Orhan Kutan Diyarbakır Cristian DROSTEN Coronavirüs Bursa

G7, NATO, AB, BİDEN-PUTİN BULUŞMASI VE GREAT RESET

Biri bizi işletiyor. Aslında CoVID lobisi çöküyor. NATO zirvesinde de olduğu gibi, hedefleri tutmadı ve 2025 hedefini 2030’a ertelediler.. Yapay zeka, NATO üyelerinin devlet başkanlarına geriye dön, maskeni çıkart mesajı vererek onları onları yap-boz şeklinde dizayn edilmiş bir DİJİTAL MONOLİT’e yönlendirse de, evdeki hesapları çarşıya uymadığı görülüyor.

İşin ilginç yanı DSÖ talimatlarına ilk ve en radikal şekilde sahiplenenlerden biri olan ülkemiz, bu halkadan en son kopacak bir ülke gibi gözüküyor. Bu ise büyük bir sorumsuzluk!

Dünya liderleri (!?) ,G7’nin patronları bir araya geliyorlar, havanda su döğüp dağılıyorlar. Halbuki, bunların 3’ü aynı zamanda BM Güvenlik Konseyi üyesi. G7 ABD, Birleşik Krallık, Almanya, Fransa, İtalya, Japonya ve Kanada’dan oluşuyor. G7’nin 2’si Kuzey Amerika’da, 5 Avrupa grubunda. Nüfus zengini Çin, Hindistan ve toprak zengini Rusya bu gruba dahil değil. Bu ülkeler sonuçta batı kulübü üyesi Kapitalist ülkeler. Bunlar net küresel ekonomik büyüklüğün  %64'ün, yani 263 trilyon $’ı kendi ülkelerinde bulunduruyorlar.

Japonya’yı saymazsanız hepsi Avrupa kökenli. Çoğu AB üye NATO üyesi. AB ve NATO üyesi olmayanlar da aslında aynı oyunun oyuncuları konumundalar.

Global çete 3 gün boyunca İngiltere'nin güneybatısındaki Cornwall'da bir araya geldiler ve bundan sonrasının yol haritasını konuştular. İngiltere ev sahibi idi ama asıl sorun da, ev sahibi ile büyük konuk arasındaydı. İngiltere ile ABD arasında uzlaşma da olmadı, restleşme de. Zaten her ülkenin kendilerine dair sorunları vardı. Almanya’nın ayrı, İtalya’nın ayrı, Fransa ve Kanada’nın ayrı sorunları vardı. Japonya da öyle. Aslında hepsinin zayıf noktaları vardı. Almanya ve Japonya işgal altındaki ülke statüsündeydi. Kanada İngiltere ve Fransa’ya bağlı idi. İtalya birliğin en zayıf halkasını oluşturuyordu.

Neyse 3 günün sonunda toplantı bitti. G7 ülkeleri NATO toplantısı için Bürüksele geldiler. Aslında orada da yapılacak fazla bir şey yoktu. Strateji belgesi 2030, NATO’nun yeni dünya düzenine göre yeniden yapılandırılmasını öngörüyordu o kadar! NATO içinde Türkiye’nin durumu, dışında Çin ve Rusya ile ilişkilerin geleceği üstünkörü konuşuldu. Zaten NATO konusu aynı zamanda bir AB sorunu idi. NATO ülkelerinin çoğu AB üyesi idi. Sıra geldi Cenevre’de yapılan Putin-Biden görüşmesine. Dağ fare doğurdu. Toplantılar başladığı gibi bitti.

Güya dünya liderleri, dünya sorunlarını konuşacaklardı, ne Global Reset’ten söz eden oldu, ne CoVID’den, ne 5G’den söz ettiler, Ne Neuralink’ten, ne Starlink’ten, ne kripto paradan, Global HealthPass. ya da Performans Pass’dan söz eden oldu. DSÖ’den FDA’dan söz eden de olmadı. Aşıdan söz eden de olmadı. “Lidercikler” maske ve sosyal mesafe şovu yapalım derken onu da yüzlerine-gözlerine bulaştırdılar.

Bugün düne göre daha kötü bir noktada değiliz ama daha iyi bir noktada da değiliz.

Lidercikler, dünyayı kasıp kavuran (!?) CoVID’den hiç söz etmediler, aşıdan da tabi! Great Reseti de ağızlarına almadılar. Zaten daha önce de ağızlarına almıyorlardı.

Biden toplantılara gelirken, ABD’nin tarihi rolüne geri dönmeye hazırlandığı mesajını vermişti, ama toplantı sonrası daha sessizdi. Putin’e “Katil” derken, ayrılırken “Hasım” demeyi tercih etti. Putin de Biden’e cevabını verdi. Yine de ilişkileri daha da gerçekten yana değildi. Bu toplantının kendileri için en olumlu yanı “geri çekilen elçiliklerin görevlerine geri dönmeleri yönünde aldıkları karar” oldu. Yoksa ne Ukrayna sorunu çözüldü ne de Ortadoğu sorunu. Hatta bir çok sorunun adı bile anılmadı.

Yeni uluslararası düzenin yeni yol haritası öyle anlaşılıyor ki, bir kez daha revize edilecek. Kendi aralarında  liderlik, yöntem ve nihai hedef konularında bir uzlaşma sağlamış değiller.

Bu gelinen noktada CoVID ve aşı kampanyalarının akıbeti de belirsiz hale geldi. Bu iş Bill Gates ya da ElonMusk’ın gevezelikleri ile  daha uzun bir süre devam ettirilemez. Bu yoldan geri dönülecek olursa, bir çok ülkede siyasetçiler, bürokratlar, akademisyenler, bazı STK’lar ve medya mensupları için yargı yolu açılabilir. Bu anlamda bu topluluklar için gelecek günler geçen günleri aratabilir. Bir çok ülkede bu işler siyasi bir hesaplaşmaya dönüşebilir.

Bundan sonrası için bir öngörüde bulunmak kolay değil. Ancak birileri bu yoldan geri dönüşün faturasının kendilerine çıkartılmasından korkarak, bir takım emrivakilerle daha da saldırganlaşabilirler. Yani görüntüde düne göre daha kötü bir durum söz konusu olmasa da yarın ne olacağı belli değil. Selam ve dua ile..

Anahtar Kelimeler:
COVİDNATOG7
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SokakAdami dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

Sevgili link izleyicileri yazımdan sonra Atatürkün gençliğe hitabesinin ingilizcesini tüm dünya gençlerine hitaben yazdığım kısmını bir sonra ki kutucukta aktaracağım Bize ve tüm dünya devletllerine bağımsızsizliklarina ekonomilerinin gelişip insanlarının mutlu yaşama kavuşmalarına engel bir sistemin çetenin varlığını hepimiz biliyoruz En son aşı ve chiple esir aldıkları kendi yarattıkları pandemi ile ınsanlığı nereye goturduklerine nasıl zehirlediklerine hepimiz sahidiz Elimiz kolumuz bağlı diyenler yazdıklarımı okumasinlar . Ulus devletleri bitirip yerine yönetmesi onlar için çok kolay şehir devletleri planı yaparken insanlar koyun ve kobay yerine konulurken , elbette elimiz kolumuz bağlı değil . Tarih hep bize yol gösteriyor hep büyüklerimizin yaptığı mücadele bize yol gösteriyor Biz cenazesi kaldırılacak bir milletken nasıl ayağa kalktiysak Yine kalkacağız Bütün dünya milletleri kardesimizdir Bütün devletlerin egemenlik haklarına saygılıyız En kısa zamanda 202 devlet mi var hepsiyle barış anlaşmalarını derhal hayata geçirirken Ataturkun veciz sözünü unutmadan hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır o satih bütün yeryuzudur şeklinde uygulayacağız Onun hitabesi bütün dünya gençliğine okutulmalidir çünkü temel sorun aynıdır. Içeri de türlü müdahale ve provakasyonlarla ayağa kalkmamiz engelenmeye çalışılırken bizim en güzel savunmamız saldırıları yurtdışında engellemekse bundan daha güzel eser olamaz O ki düşmanın bayrağına ayak basmadı O ki düşmanın bizde ölen gençlerine onlar bizim evladimizdir bizim bagrimizda yatmaktadirlar deyip annelerine babalarına seslenip en büyük insanlık değerini gosterdiyse bizde devam ettirmeliyiz Su savaşlarından seyrettiğimiz evliya ötesi Çağlar Demirkapi ve Hakan Girginer gibi iki evladımız varken ve onlar dünyada 25000 nin üstünde yerde su çıkartıp susuzluktan kurtarırken hiç gözüm arkada değıl Kayıp Z kuşağı hem ülkemizde görevinin bilincine varacak hem de dünyada en büyük müttefikimiz olacaktır Bu yazdıklarımın çerçevesinde

Avatar
ipek,27 3 yıl önce

Neden türkiye harfiyen uydu bu DS.Ö emirlerine aklım almıyor yeminle yazıklar olsun

Avatar
SokakAdam ı dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

Eğer hitabe ile birlikte bu ozelliklerimizi de bütün insanlığa anlatabilirsek dünya 5 ten büyüktür sözü yerine oturur Çinin 2 seneye yoksulluğu kaldıracağız çalışmasi gibi biz onlardan evvel yoksulluğu bitiririz ınşAllah . Hitabe ile birlikte bu çerçevede yazdıklarımda bütün dünya dillerinde anlatılabilir se dünya barışı ve gerçek adalet sıfır yoksulluk ınşAllah hak edilecektir. En kısa zamanda da sesli olarak da hitabeyi yayinlayacagim

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

ATATÜRK ADRESS TO THE EARTH YOUTH
Ey ! EARTH YOUTH
Your first duty is forever to preverse and to defend the Independence and Republic.
This is a very foundation is your exitence and your future.
In the future , too , there may be malevolent people at home and abroad. Who will wish to deprive you of this treasure.If some day you are compelled to defend your Independence and your Republic. You must not tarry to weigh the posibilities and circumstances may turn out to be extremly unfavourable .The enemies conspiring against your Independence and your Republic may have behind them a victory unprecedented in the annals of the world.
It may be that by violence and ruse all the fortresses of your beloved fatherland may be captured all it shipyards occupied , all it armies dispersed and every part of country invaded. And sadder and the graver them all circumtances , those who hold power within the country , may be in error misguided and even be tratiors furthermore they may indentify their personel interests with the political designs of the invaders.The country may be improverished ruined and exhausted
YOUTH OF EARTH'S FUTURE
Even in such ,circumtances is it your duty to save the Independence and Republic.
The strength you need is already imbedded in your noble blood.
Peace at Home ,Peace in the World
ATATÜRK didn't even press the flag of the Grek who occupied our country.
ATATÜRK built a cemetary for those who died in the war of the Anzacs sent by the British to invade our country.
He said to the mothers and fathers of the Anzac that the Anzacs Youth died in the war are our children now, we have embrased them now.

Avatar
Cavid 3 yıl önce

Şaşıracak, sürpriz sayılacak bi şey yok ;20 yılın sırrı burda zaten,dilipek daha iyi bilir...

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

sayısı 20538343 yıllık 40414000 Kanserden ölen yılbaşından beri 3956369 yıllık 7785000 Sigaradan ölen yılbaşından beri 2408475 yıllık 4739000 Alkolden ölen yılbaşından beri1204993 yıllık 2371000 Intihardan ölen bugünekadar 516743 yıllık1016000 Trafik kazası ölen 650363 yıllık 1279000 Aidsden ölen 809915 yıllık 1593000 Beş yaş altında ölen çocuk 3662640 yıllık 7207000 suya bağlı hastaliklardan ölen 405719 yıllık 798000 Aç insan sayısı 852813429 Artis hizina gore 2017de 56milyon ölüm 2021 sonu itibarı ile olması gereken 58340000 ölüm buna karşılık 0/0 95,4 û olacak 55632000 yani 0/0 4,6 daha az ölüm demek yani 2700000 daha az insan ölümü 2017 ye kıyasla Bulaşıcı hastaliklardan ölüm yine değişmiyor 1/5 oranında Dünyada genel kaba ölüm 2017 de nüfus 7605038611 iken 0/0 0,736 iken 2021 de bu nüfus 7912790480 olacak iken genel kaba ölüm oranı 0/0 0,703 olacak yani toplamda onbinde 3,3 daha az ölüm Turkiye de en son açıklanan 2019 genel kaba ölüm oranı binde 5,3 Almanyada bu genel kaba ölüm oranı binde 11,1 yani Türkiyenin iki katı Almanya yıllık 820000 ölüm iken Turkiye yıllık 450000 ölüm Avrupa 28 ülkesinde en düşük Irlanda binde 6,4 en yüksek Bulgaristan binde15,4 yani Avrupa ortalama binde 11 leri geçiyor Bizim iki katimiz genel kaba ölümlerı var Birgun.net ten aldım Tuikin verileri 24 haz 2020 https://www.birgün.net》haber..Ortodoks tıbbı dünyayı ve avrupayi ne hale düşürmüş görüyorsunuz değil mi Genel ölüm oranında biz avrupa ve dünyaya az ölümle iyi yönde fark atıyoruz yarisiyiz DİYABET TURDEP1 (Turkiye Diyabet ,Hipertansiyon ,Obezite ve Endrokronolojik Hastalıklar Prevelans Çalışmasi)ve TURDEP2 Türk DİYABET Vakfı Başkanı Prof Dr Temel Yılmaz DİYABET koronavirusten ölüm riskini 12 kat arttırıyor COVID 19-HUB ABD Hastalık Kontrol önleme merkezi verilerine göre... DIYABETi Bitirme ve Beslenme Anayasası bireysel önerimi yine aynı linkte yapmıştım WORLDMETER de Coronavirus olumleri dunyada 1yilda 3920801 olarak geciyor Tabiiki PCR testi yanlışı ile (PCR testlerinin

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

0/0 97 sinin Yanlış olduğu Coronavirus olmadığı da aciklandi Yani 0/0 10 dan hesaplasak 392080 ölüm toplam dunyada)16.4.2020 Yeniçağ da Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op Dr Okan Özdemır e kulak verelim Geçen yıl 2019 da 7 milyon insan grip ve griple tetiklenen komplikasyonlarla kaybedildi 350 bin ila 1 milyon kadarı Coronavirus nedeni ile öldü siz hic griple öldü nezleden öldü haberi duydunuz mu Duymadınız neden diyede sordu Tum veriler WHO ve ABD Hastalik Koruma Merkezleri CDC kaynaklarından derlenmiştir Her yıl gribal enfeksiyonlarin 0/0 11 infulenza ve RSV virüsleri 0/0 14 ü corona 0/0 29 u Rhinovirusler ve geri kalanıda 0/0 46 sı bilinmeyen viruslerden oluşuyor. Her yıl 1000 kişiden biri grup ve bağlı komplikasyonlarindan ölür Bu ölenlerin0/0 5 ile 0/0 14 ü corona virüsle ölümlüdür yani her yıl Türkiyede 82000 kişi grip ve gribal enfeksiyonlardan kronik akciğer ,kalp, hipertansiyon, diyabet , immun yetersizlik hastalarında gelişen komplikasyonlardan kaybedildi bunlarin da 350 bin 1 milyon kadarı geçen yıl korona virüs nedeniyle öldü Siz hiç gripten öldü nezleden öldü gibi bir haber duydunuz mu Duymadınız neden Koronavirusden ölenlerin tamamı yaygın pnomoniden kaybedildi söyleşinin tamamını okursanız iyi olur ...Yine birgun .net Tuik 24 HAZ 2020 Genel ölümler 0/0 36,8 dolaşım hastalıkları 0/0 18,4 iyi ve kötü huylu tümörler 0/0 12,9 solunum sistemi ve 6. Sırada ki diyabet diğer baştaki 5 sırada ki hastalığın 3 tanesinin 1 numaralı sebebi Şu an Türkıyede 11 milyon diyabetli var avrupadan 3 kat fazla ailesel hastalık olması nedeni ile 40 milyon kişiyi ilgilendiriyor Türk DİYABET VakfıBaşkanı Prof Dr Temel Yılmaz (TURDEP) 14.11.2018 NTV kalp damar hastalığı hipertansiyon buna bağlı inme felç böbrek hastalıklarının da 3 ünde diyabet 1numaralı nedeni... DİYABETin bitirilmesi ve BeslenmeAnayasası kişisel önerilerim ve diğer yorumlarimada bakın. Buzdolabının yeniden innovasyonu ile yarıya yakın enerji tasarrufumu eğer buzdolabı firmaları arayıp sorma tenezzulunde

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdamı 3 yıl önce

Dunyada genel toplam ölüm oranı 2017den 2021e azalmış 2017de 0/0 0,745 2021 de 0/0 0,742Katilligimi kabul edersiniz?Katil tıp, Pagan hukukmu. Ben dahil okumuş eşşekler bu topluma yüküz Ortodoks tıbbı deyip peşine düşmüşüz kimimiz , kimimiz pagan hukukuyla mest oluyoruz yapıyoruz anayasa bozuyoruz yapıyor bozuyoruz yapıyor bozuyoruz tekrar tekrar yine anayasa sorunlu yeniden yapacağız.Icralarla garibanlarin üzerine ,milletin yarısını boşadınız beklersiniz boşanan olsada para kazanalım aile temel diregiydi milletin anayasada Bugün aşı mecburi diye tv de açıklandı diye söylenince neymiş diye hastahaneye gittim.mRNA (BNT162b2) COVID-19 Aşı uygulaması BILGILENDIRME VE ONAMA FORMU yazılan ""Bu aşının uzun süreli etkilerinin ve verimliliğinin şu an bilinmediği yine aşının henüz bilinmeyen etkilerininde olabileceği ürünün salgın koşulları altında tamamen kişinin kendi istemesi halinde kişiye uygulanacağı bilinmelidir Bu sebeple üretime ait hataların haricinde oluşabilecek maddi ve manevi zararlar konusunda üretici firma sorumlu olmayacağını beyan etmektedir"Beynimden vurulmuşa döndüm Bu adamlar niyetlerini açıkça dışa vurmuşlar Görevlilere sordum ya siz, bu sorumluluğu alacakmisınız aptal aptal yüzüme baktılar Bağırdım 6 ayda bir köpekler gibi aşılanmaya hazır olun Döndüm internette araştırdım Öncelikle Worldmeter gerçek zamanlı dünya istatistikleri https:// www worldmeters info sayfasına girdim Rakamlar devamli yukseliyor tabii Dünya nüfusu bugün 7875069272 bu yıl doğan 67497608 yıla çevirir sek 132817873. Bu yıl ölen 28337136 yıla çevirirsek 55760170 Bu yıl nüfus artışı bugüne kadar 39160588 yıla çevirirsek 77057934 .Dunyada aç insan sayısi 852813307 Dünyada aşırı kilolu insan 1712149025 ABD ye bugün obezitenin maliyeti 522022950 $ yıllık 19053876750 $ Bugün tüketilen enerji 477099230 mwh Bugün yeryüzüne çarpan güneş enerjisi 2551951261495 mwh 5400 katı .Bu yıl bulaşıcı hastalıklardan ölen 6254386 yıllık 12307000 Bu yıl ki düşük