Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Biyolojik Savaş Cristian DROSTEN Orhan Kutan

TIP DEVRİM İSTİYORDU, O DA GELDİ!..

- EMF 2021 TIP KONFERANSI

ELEKTROMANYETİK TIP VE BİYOELEKTROMANYETİK TIP

Yazan Muammer KARABULUT

Türkiye’de henüz gündemimize girmeyen, dünya da ise çok yeni olan, “ELEKTROMANYETİK TIP VE BİYOELEKTROMANYETİK TIP” adını artık çok daha sık duyacağız. Hatta tüm hastahaneler bu alana yönelecek. İsimlerini değiştirecekler. İşte bu önemli toplantıya Kanada temsilcimiz Müge ALİEFENDİOĞLU’da (*) 5gvirusnews-platformu adına katılacak. Bildiğimiz kadarı ile henüz Türkiye’den müracaat olmadı!.. Ve Türkiye’de konuya ilişkin hiçbir bilim insanı bir kelime dahi yazmadı. Onların bütün sorunu maske, sosyal mesafe ve aşı…

Adı konulamayan, son yüzyılda ortaya çıkan %90 hastalıklar ve  kanser türlerinin hepsine çözüm bulunacak. İlaç sanayi, aşı ve türevleri de hastalara bakış açısını ve üretim bantlarını değiştirecekler. Gerek EMT-ELEKTROMANYETİK TIP, gerekse BEM -BİYOELEKTROMANYETİK TIP, teknolojinin zorunlu olarak geldiği noktada, ilk kez insan sağlığı için bilim adamalarını bir araya getiriyor.

İnsan sağlığının teknolojiden kaynaklı çözülmedik hastalığı kalmayacaktır. Çünkü son yüzyılda hastalıkların en büyük nedeni, 5G ile de artarak devam eden  teknolojilerin, daha güçlü radyasyon ve yüksek frekanslar kullanmasıdır. Bu gerçek bilinmesine rağmen, teknolojinin geleceği insan sağlığının önüne geçti. Ve insanın teknoloji ile barışık yaşaması daha çok önemsendi.

Tüm bu yaşananlardan sonra biyolojik olarak tamamen yeni bir bilgi alanı ortaya çıktı. O da elektriğin insanlar, bitkiler ve hayvanlar üzerindeki etkileriydi. Zamanla elektriğin çok daha fazla hayatımıza girmesi ile hastalık çeşitleri de arttı.  Çağdaş hekimlerimiz, bu hastalıkları daha kapsamlı ne olduklarını ve genel olarak nasıl oluştuğu konusunda elektriğin etkilerini  fark etmedikleri için habersiz kaldı. Bu alanda çözümlerden birisi de, elektromanyetik alanlara maruz kalmanın sonucu oluşacak hastalıkları tedavi etmektir.  Ve önlem almak üzere tıbbi çalışmalar yaparak bilime yeni bir kapı açmaktır. Çünkü insan sağlığına zararlı  etki ve hücre çoğalmasını engellemek için, elektromanyetik sinyallerden  mutlaka korunması gerekiyor. Biyoelektromanyetik (BEM), canlı organizmaların elektromanyetik (EM) alanlarla nasıl etkileşime girdiğini inceleyen yeni gelişen bilim de Elektromanyetik Tıp (EMT) ile birlikte gelişecektir.

İşte bu konuları kapsayan, “EMF 2021 TIP KONFERANSI” 28-31 Ocak 2021 tarihleri arasında, EMF’ye ilişkin hastalıkların önlenmesi, teşhis ve tedavi yöntemleri ameliyat masasına yatırılacak. Toplantıda, EMF’ye maruz kalma tehlikesini önleyebilen veya sınırlayabilen kanıtlanmış yöntemler sunulacaktır. Katılımcılar konferans öncesi, Elektrosmog (**) ve Elektroterapi (***)  gibi konularda uluslararası  tanınmışlığa sahip olan Prof. Magda HAVAS’ın kursuna katılabilecekler. 

Bilim adamları, Radyofrekans ile Radyasyon Maruziyetinden Korunma çağrısında bulunuyorlar.

(*) Müge ALİEFENDİOĞLU 14 Aralık 2020 tarihinde, saat 22.00 de TV5’de konuya ilişkin açıklama yapacak.

(**) Elektrosmog; insan yapımı tüm elektromanyetik alanların yarattığı elektromanyetik kirliliğe verilen bir isim.

(***) Elektroterapi; elektrik akımlarının insan vücuduna uygulanması ile çeşitli hastalıkların tedavisine katkıda bulunmayı amaçlayan tedavi yöntemidir.

Not : İlgili yazı tüm detayları ile birlikte yazı dizi olarak devam edecek.

Konuyla ilgili ilk yazı 16 Ekim 2020 tarihli uzantıda yer aldı. https://www.5gvirusnews.com/yazarlar/virus-yalani-h294.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.