Öne Çıkanlar BND İlker İpekdal BIRD FLU Türkiye DSÖ

-TÜRKİYE’DE MASKE NASIL KALKAR?

Yazan Muammer KARABULUT

Sözde virüsün hanesine en çok ölüm yazdığı ülke 223.328 kişi ile  ABD geliyor. Bu virüs DSÖ’nün ağında olmayan, az gelişmiş ülkeleri ve güya çıktığı yer olarak bilinen ÇİN’i  hiç sevmiyor.  

Eğer test yoksa, “Covid-19” da bulunmuyor… İnsanlar da ölmüyor…

İşte o ülkeler; Kore Demokratik Cumhuriyeti, Vanuatu, Tonga, Tokelau, Samoa, Tuvalu, Tokelau, Saint Helena, Pitcairn Adaları, Palau, Niue, Nauru, Mikronezya, Marşal Adaları, Kiribati, Cook Adaları, Amerikan Samoası ve Türkmenistan test yapmıyor ölüm sayısı; “0”

Gelelim sözde virüsün çıktığı 1 milyar 393 bin ÇİN’e ; Toplam vaka sayısı 91.701, son 24 saat içinde bildirilen vaka sayısı 26, toplam ölüm 4.746 ve son 24 saatte bildirilen ölüm; “0”

-Virüs neden ABD’yi ve Avrupa’yı çok seviyor?

Asıl sorulması gereken soru da bu zaten.

Yeni dünyanın merkezinde değişiklik olduğu için, teknolojinin merkezi olan kalbe ve ona kan pompalayan yerlerde değişiklik yapıyorlar.

Yeni dünyayı kuran beyinin önündeki en büyük tehlike de, sırası ile ABD, İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa, Hindistan, Brezilya, Rusya, İspanya,  Meksika ve Güney Afrika toplam ölü sayısı ; 757.444, dünyada ise 1.152.604, oranı ise %66’dır.

Pozitif test oranlarının %95 oranında hatalı olduğuna ilişkin açıklanan bilimsel rapor ile bu gelişmiş ülkelerde ki oranı düşecek olursak çıkan ölü sayısı; 37. 872 olur. Bunlarında bilimsel açıklamalara göre  % 95’i doğal olarak gripal ve üst solunum hastalıklarına bağlı kronik hastalıklar olarak kabul edilirse geriye ölü sayısı 1.893 kalıyor.  Bunlara da otopsi yapılsaydı Almanya ve İtalya’da olduğu gibi “0” çıkacaktı.

Özetle sonuç : “0”

Eğer bugün süper güç olan ABD Başkanı yaptığı mitingde maskesini fırlatıyorsa, virüse inanmıyorsa, bugüne kadar DSÖ’ye en fazla para verirken, artık yok diyorsa ve medya bunların (küreselcilerin) elinde, yalan haber yapıyorlar diyerek yüksek sesle konuşuyorsa , bu ortamda Türkiye ne yapsın?

-Evet  TRUMP seçimi kazanırsa, Türkiye’de küresel güçlerin yeni merkezi ve en az vakanın göründüğü ÇİN’in koluna girmeyerek yoluna yeni ABD ile devam ederse, çok basit olarak, yaşamımızın zoraki yeni simgesi MASKE yasağı da kaldırılır.

Çünkü maske, sosyal mesafe, elinizi yıkayın, aşı ve durum şartlara göre okul, iş yeri, ibadet yerleri gibi  alanları kapatma tamamen hükümetler üzerinden – emir komuta zinciri ile insanları baskılama, güçsüzleştirme, öz güvenlerini kaybettirme ve yapılan değişime karşı sessiz kalmaların sağlamak için yapılıyor.

Yoksa 5G teknolojilerine geçiş yapamazlar!.. En çok ölü sayısı veren ve kapanmaların yaşadığı ülke halkları buna asla izin vermez!.. Zaten çatışmaların da merkezi bu ülkeler. Daha dün kapanma kararı alan İtalyan Hükümeti’ne karşı halk nerdeyse bütün kentlerde ayağa kalktı.

Yazı başlığının, “TRUMP KAZANIRSA TÜRKİYE’DE  MASKE KALKAR” olmasının nedeni ise yazıyı daha da anlaşılır kılmak içindir. Artık günümüzde algımızdaki güçlü yerinden dolayı MASKE ile hadiseleri anlatmak çok daha kolay. Ama yazdıklarım da MASKE’nin özü…

Rakamların kaynağı ;

Anahtar Kelimeler:
ÇinDSÖCOVID19
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ilhan 3 yıl önce

Herkez sus pus.sizi cesaretinizden ötürü tebrik ederim.

Avatar
Kaktüs Sydney 3 yıl önce

Gazetenizi okumaya basladim, ilginç ve gerçekleri deşifre ettiğiniz icin Allah razi olsun. Sorum olacak ki su:
Bu köşe yazilari veya gazetenizin İngilizce versiyonu var mi? Teşekkürler...