Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Müslüman Yahdiler YouTube

YANLIŞ TEŞİS YANLIŞ TEDAVİ

Yazan Muammer KARABULUT

Yaşadığımız hastalıkların nedeni hep gizlendi. Çünkü teknolojik gelişmeler insan sağlığından çok daha önemliydi.

Fakat artık yeni yeni konuyla ilgili bilim insanları elektrik ile tanıştığımız günden itibaren yeni hastalıklar edinmeye başladığımızı söylüyor. 18. yüzyılın sonlarında çok küçük miktarlarda meydana gelen insan yapımı EMF’ler, bugün nerdeyse her yerde var. Aradan 100 yıl aşkın bir süre geçmesine rağmen, insan sağlığı için son derece önemli olan elektromanyetik frekanslar ve radyasyon,  bilimsel olarak ancak yeni  fark edildi ve bilim insanlarını bir araya gelmesine neden oldu. İşte,  “EMF Tıp Konferansı 2021”nin konusu elektromanyetik dalgalar ve radyasyon…

Elektromanyetik ve Elektroterapi

Elektromanyetik alanlara / radyasyona maruziyetimiz çeşitli cihazlardan, çeşitli modülasyonlarla farklı frekanslarda artmaktadır ve artan bir nüfus maruziyet sırasında zorluklar yaşamaktadır. Sağlık hizmeti sağlayıcıları, tıp fakültesinde elektromanyetik kirliliğin zararlı etkilerini öğrenmezler ve bu nedenle, elektrohipersenstive (EHS) olan veya kanseri veya kısırlığı elektrosmog maruziyetiyle ilişkili olan hastalarla ilgilenmeye hazır değillerdir. Sonuç olarak, eğer bu konuya aşina değillerse, EHS ve ilgili hastalıkları olan birine yanlış teşhis koymaları muhtemeldir.

EMF Tıp Konferansı 2021, çeşitli hastalıkların elektrosmog nedenlerinin nasıl önleneceği, teşhis edileceği ve tedavi edileceği konusunda sağlık pratisyenlerini eğitmeyi amaçlamaktadır. Elektromanyetik spektrum, bu konferansta elektromanyetik frekanslara biyolojik tepkilerle ilgili tüm sunumların temelini oluşturmaktadır.

Türkiye’de bu konu ilk kez, bu akşam (14 Aralık 2020 ) saat : 22.00 de  TV 5’de canlı yayınlanan, Söz Meyadanı'nda gündeme gelecek. Programa Kanada’dan katılacak olan 5gvirus yazarı ve –platform temsilcisi  Müge ALİEFENDİOĞLU tüm ayrıntıları canlı yayında anlatacak.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.