Öne Çıkanlar Sevgi Erenerol Simon Mistriel Aykut KKTC BIONTECH Hazar Türkleri

100 MİLYON NÜFUS YETER

5gvirusnews haber Merkezi İstanbul / 8 Ağustos 2023

Küreselcilerin insanlığın sonu için mühendislik yaptığına dair on iki inkar edilemez işaret.

Küreselciler DSÖ üzerinden 11 Mart 2020 tarihinde planlı salgın ilan ettirirken, kurguladıkları yeni dünya düzeninin temelinde nüfus azaltma planı var. Merak edilen ise bu nüfus azaltma gündemi kimin eseri? Yeni Dünya Düzeni, "Yahudi" gündemine mi? Yoksa FED merkezli bankacı elitlerin gündemine mi hizmet ediyor? İşte bu sorular 12 Şubat 2005 tarihli bir araştırma sayfasında yer aldı. Yanıtında ise  “Ben ikincisine hizmet ettiğini ve Yahudi halkının da diğer pek çok insan gibi bu gündemin bir aracı olduğunu düşünüyorum. Özel şahıslara yoktan para yaratma kabiliyeti vererek, gezegeni ve onunla birlikte insan ırkını yutmakla tehdit eden bir canavar yarattık.” vardı. (bkz)

Evet bir canavar yaratıldı. İşte o küreselci FED merkezli canavarın ajandasında, insan nüfusunun ne kadar azaltılacağı var. Bu konuda Cüneyt Zapsu Kasım 2022 yılında, “Bu benim düşüncem” başlıklı YouTube paylaşımında, “mesela 1 milyar nüfusta çok fazla, taş çatlasa 100 milyon nüfusun” onlara yeteceğini ifade ediyor. (bkz)

Zapsu nüfus azaltmak isteyenleri fark etmediğimizi söylerken, açıkça çok samimi ve endişeli buldum. Çünkü, “onlar” dediği kesimin, nüfus azaltma nedenlerinden bahsederken, sona doğru geldiğimizi de söylüyordu. Dünya yapay zekanın, mühendislerin ve işçilerin yerini almasıyla oluşan işsizliğin getirdiği bunalım ile patlayacaktı. Yalnızca Zapsu’nun ifade ettiği gibi “fark” etmiyoruz. Çünkü durumumuz mumun eriyerek ışık vermesinden ibaret.

DÜNYADA İNSAN FAALİYETLERİNİ DURDURMA

Nüfusun mum gibi erimesini hızlandıran sürecin plan salgınla başlamasından bu yana Dünya Ekonomik Forumun da katkısı ile Nüfus azalması hakkında kamuoyu önünde konuşmak artık tabu da değil. Bir zamanlar bu kavramı bir komplo teorisi olarak reddeden pek çok kişi bile artık Dünya gezegenindeki insan nüfusunu büyük ölçüde azaltmaya yönelik küresel çabaların sürdüğü gerçeğini alenen kabul ediliyor.

Ana akım medya artık sık sık "iklim kilitlenmelerinden" iyi bir şey olarak bahsediyor - karbondioksitin gezegendeki yaşam için bir şekilde kötü olduğu yalanına dayanan toptan bir uydurma ve sahte bilim sahtekarlığı olan sözde iklim değişikliğinden, "gezegeni kurtarmak" için, Dünya gezegenindeki insan faaliyetlerini durdurmak. (Karbondioksit olmasaydı fotosentez, bitkiler, hayvanlar ve insanlar da olmazdı).

Şimdi, şirket medyası açıkça iklim kesintileri ve karantinaları, klimaların karneye bağlanması ve hatta sıcak havalarda evleri ve binaları soğutmak için elektrik kullanımının yasaklanması çağrısında bulunuyor. Elbette tüm bunlar gezegeni kurtarmak için gerekli olarak konumlandırılıyor. Örneğin Los Angeles Times, kısa bir süre önce, "ara sıra elektrik kesintisinin, iklim değişikliğini çözmeye yardımcı olup olmayacağını" soran bir haber yayınladı.

Şirket medyasındaki yeşil gündem alarmcıları şimdi, "iklim krizini çözmenin daha büyük yararı" için yaygın elektrik şebekesi kesintileri çağrısında bulunuyorlar. Los Angeles Times'ta yayınlanan bir makalede, yerleşik medya kuruluşu, halkın elektrik kesintileriyle "yaşamaya razı olması" halinde iklim değişikliğiyle mücadelenin, "daha kolay ve daha az maliyetli" olacağını savunuyor.

İNSANI HAYATTA TUTAN, GIDA VE ENERJİYİ ORTADAN KALDIRMAK

Başka bir deyişle, kontrollü şirket medyasının, tasarlanmış kesintilerin ve iklim kilitlenmelerinin sadece bir komplo teorisi olduğunu söyleme noktasını geçtik, -NPR'nin böcekleri bir sonraki büyük gıda kaynağı olarak tanıtmasından kısa bir süre sonra, NPR hala insanlara böcek yedirme çabasının bir komplo teorisi olduğunu iddia etse de şimdi, kontrollü medya açıkça insan toplumunun işleyişinin gezegeni yok edeceğini iddia ediyor. Dolayısıyla, gezegeni kurtarmanın tek yolunun insanlığı hayatta tutan gıda ve enerji altyapısını ortadan kaldırmak olduğunu ima ediyorlar.

Dünya gezegenindeki mevcut insan nüfusu, elbette, uygun fiyatlı, bol enerji (çoğunlukla fosil yakıtlar şeklinde) tarafından desteklenen uygun fiyatlı gıdanın bir işlevidir. Bunun sona erdirilmesi - ki bu artık iklim kültçülerinin kullandıkları  kontrollü hükümetler, devşirilmiş bilim insanları, yaygın medya dün  bize COVID’le ortaya çıkartılan modRNA sıvılarının güvenli ve etkili olduğunu söyleyen aynı topluluğunun kabul edilmiş hedefidir - kaçınılmaz olarak insan ırkının küresel olarak nüfusunun azalmasıyla sonuçlanacaktır.

Yakıt yok = çiftlik yok.

Çiftlik yoksa gıda da yok.

Gıda yok = insan yok.

Açıkça itiraf edilen hedef budur.

Burada, küreselcilerin insan ırkının bu gezegenden yok edilmesini aktif olarak istediklerine dair on iki inkar edilemez işaret sıralınıyor. Bu on iki işaretin tamamının kolayca doğrulanabilir olduğunu ve sadece teoriden ibaret olmadığını unutmayalım. Bunların çoğu, artık insan sürdürülebilirliği ya da genetik bütünlükten yanaymış gibi bile davranmayan yerleşik medya, WEF ve küreselci anlatı iticileri tarafından açıkça övünülmektedir. Utanmadan insan ırkının yok edilmesini istiyorlar ve gezegensel soykırım gündemlerini, "iklim kilitlemeleri" veya "aşı zorunlulukları" diline sararak bu nihai hedefi gizlemek için sadece en ufak bir çaba sarf ediyorlar.

Yalanların, sahte bilimin, hileli seçimlerin, hükümet kontrolündeki sansürün ve transhümanizm modRNA enjeksiyonlarının altında gerçek gündemi bulacaksınız: İnsan ırkını hedef alan gezegen ölçeğinde bir soykırım.

İşte kaçırmamanız gereken on iki işaret (makale aşağıda devam ediyor):

İnsan ırkına yönelik küreselci mühendislik ürünü gezegensel soykırımın yadsınamaz on iki işareti..

1) Gezegen ölçeğinde atmosferik değişiklikler yoluyla gezegeni dünyalaştırıyorlar - "Karbon tutma" çabaları yoluyla atmosferden CO2'yi uzaklaştırarak insan yaşamı için elverişsiz hale getirmek amacıyla Dünya gezegeninin kimyasını değiştirmeye yönelik büyük ölçekli çabalar şu anda devam etmektedir. CO2, Dünya gezegenindeki yaşam ağını yönlendiren tüm fotosentez için gerekli olduğundan, bu çaba durdurulmadığı takdirde tüm gıda ürünlerini, yağmur ormanlarını, deniz ekosistemlerini ve daha fazlasını çökertecek ve sonuçta gezegendeki neredeyse tüm hayvanları ve insanları öldürecektir. Atmosferde CO2 olmadan, Dünya gezegeninde tanınabilir bir yaşam yoktur ve yine de tüm "iklim kültü" makinesi (ve neredeyse tüm siyasilerin, medya propagandacıları, hükümet düzenleyicileri, küreselciler, vb) CO2 ile savaş halindedir ve onu Dünya atmosferinden tamamen ortadan kaldırmaya çalışmaktadır.

2) İnsan ırkının biyometrik envanteri (WorldCoin) başladı ve küreselcilerin nüfus azaltma kilometre taşlarını düzgün bir şekilde izleyebilmeleri için tüm insanların, "envanteri" çıkarılacak - WorldCoin'in herkesin gözbebeklerini tarama ve biyometrik özelliklerine dayalı bir şifreleme anahtarı oluşturma çabası aslında gezegende var olduğu bilinen tüm insanları dijital olarak kaydetmek için bir "insan envanteri" planıdır. Bu adım, insan nüfusunun azalma aşamalarını izlemek ve sistem tarafından envanteri çıkarılmamış olanları tespit etmek için gereklidir... Başka bir deyişle, Idiocracy'den "Yasaklanamaz!".

3) Gençleri üretken bir geleceğe hazırlayacak şekilde eğitmekten vazgeçtiler - Devlet tarafından yönetilen okulların artık pratik becerilere, bağımsız düşünmeye ve hatta üretken bir toplumda iş yapmak için gereken temel bilgilere benzeyen hiçbir şey öğretmediğine dikkat edin. Bunun nedeni, genç insan kuşaklarını herhangi bir üretken faaliyette kullanmak gibi bir planın olmamasıdır. Plan onları yok etmektir ve bir nüfusu yok etmeyi planlıyorsanız, onlara beceri ya da bilgi öğretmekle uğraşmanıza gerek yoktur. Eğitimin terk edilmesi - bu arada öğretmen sendikaları tarafından artık tamamen desteklenen bir plan - insan ırkının geleceğine dair herhangi bir umudun terk edilmesinin vekilidir.

4) İnsan ekonomilerini ayakta tutan enerji altyapısının kontrollü yıkımı - Yukarıda tartışıldığı gibi, enerji altyapısının planlı bir şekilde ortadan kaldırılması hem ekonomik çöküşe hem de kitlesel açlığa yol açacak gıda kıtlığına neden olacak şekilde tasarlanmıştır. Uygun fiyatlı, bol enerji olmadan hiçbir uygarlık gelişemez. Enerji kasıtlı olarak kesildikçe, medeniyetler çökmekte ve ölmektedir. Enerjinin bol olduğu bir dünyada yaşıyor olmamıza rağmen, dünyanın faşist hükümetleri - yani ABD, Kanada, Almanya gibi batılı uluslar - bu enerjiye erişimi yasaklamaktadır. - bu enerjiye erişimi kasıtlı olarak yasaklıyorlar. Bunun sonucu ise tartışmaya açık değil: Batı uygarlığı ile o uygarlığı yaşayan insanların çöküşü.

5) Hükümetler insan karşıtı genetik biyolojik silahları finanse ediyor, geliştiriyor ve konuşlandırıyor - Tasarlanmış açlık ve ekonomik çöküş tek başına yeterli değilmiş gibi, Amerika Birleşik Devletleri gibi batılı hükümetler insan ırkını hedef alan genetik biyolojik silahları finanse etmeye devam ediyor. Spike proteini bu tür silahlardan biridir. Planlı Salgının sözde virüsünden kurtulmak için pazarlanan modRNA çok sayıda insanı sakat bırakmak ve öldürmek üzere tasarlanmıştır. ABD Savunma Bakanlığı bu biyolojik silahların kışkırtıcısıdır ve Ukrayna gibi ülkelerde (ve çeşitli Afrika ülkelerinde) yasadışı biyolojik silah laboratuarları işletmek ve biyolojideki genetik farklılıklara dayanan etnik hedefleme özelliğine sahip kendi kendini kopyalayan biyolojik silahları aktif olarak geliştirmek konusunda uzun bir geçmişe sahiptir.

6) Tohum çeşitliliğini yok etmek ve mahsulleri üreyemez hale getirmek için koordineli, küresel bir çaba var - Özgür insanların kendi yiyeceklerini yetiştirememesini sağlamak için, tohum arzını kontrol etmek ve tohum çeşitliliğini yok etmek için küresel bir çaba sürerken, tarımı, pestisit kimyasallarını doğrudan mahsulün içine sentezleyen mahsuller yetiştiren zehirli, genetiği değiştirilmiş tohumlara dönüştürüyor (GM mısırda olduğu gibi). Monsanto (şimdi Bayer) gibi tohum devleri yıllar içinde birçok küçük tohum tedarikçisini satın alarak tohum çeşitliliğini ortadan kaldırdı ve mahsul üretimi için tarımsal tedarik zincirini neredeyse tekelleştirdi. Gıda üretiminin birkaç güçlü şirketin elinde bu şekilde merkezileşmesi, gıda kıtlığını silah haline getirmenin ve tasarlanmış kıtlığı sosyal kontrol ve hükümet taleplerine kitlesel itaat için bir araç olarak kullanmanın gerekli adımlarından biridir.

GIDA KITLIĞI kapımızın önünde olup,  sosyal kontrol ve hükümet taleplerine kitlesel itaat için bir araç olarak kullanmak üzere tasarlanmıştır. Ve silah haline getiriyorlar!

7) Otomasyon robotlarının hızla yaygınlaşması mavi yakalı işçilerin ve nakliye şoförlerinin yerini alacak - İşgücüne katılmak üzere olan bir dizi otomasyon robotu sayesinde işçilerin modası geçmek üzere. Depo çalışanlarının yerini yakında neredeyse aynı görevleri yerine getirebilen iki ayaklı depo robotları alacak ve ticari sürücüler (UPS, Fedex, USPS ve çeşitli kamyon şirketleri için çalışan) yakında kendilerini modası geçmiş ve işsiz bulacaklar. Tarımda, mahsul toplama robotlarının göçmen işçilerin yerini alması uzun sürmeyecek ve inşaatta bile robotlar şu anda insanlar tarafından yapılan birçok görevi kademeli olarak devralacak.

8) Beyaz yakalı çalışanların yerini alacak yapay zeka sistemlerinin yükselişi: Gazeteciler, sanatçılar, kodlayıcılar, yazarlar ve daha fazlası - Beyaz yakalı olduğunuz için işinizin güvende olduğunu düşünüyorsanız, bir kez daha düşünün: ChatGPT gibi rejeneratif yapay zeka sistemleri harekete geçti ve yakında gazetecilerin, yazarların, kodlayıcıların, işletme yöneticilerinin ve çok daha fazlasının yerini alacak. Bu durum, özellikle çok az yenilik veya özgün düşünce gerektiren rutin bir iş yapıyorsanız, örneğin CNN veya Washington Post için senaryo okuyan bir propagandacı olarak çalışıyorsanız geçerlidir. Başka bir deyişle, yapay zekanın çok kolay bir şekilde NPC'lerin yerini alacağını görmek kolaydır. (Oyuncu Olmayan Karakterler, yani sadece senaryoları takip eden ve orijinal fikirleri olmayan insanlar.)

9) CDC ölene kadar yıllık “covid iğnesi” olan modRNA tavsiyesinde bulunuyor - CDC'nin yeni direktörü Dr. Mandy Cohen elbette itaatkâr bir ilaç mümessili. The Blaze'in haberine göre, tıpkı yıllık grip aşıları gibi yıllık COVID sıvıları için de bastırmayı planlıyor - bu arada ikisi de etkili değil.

Ama Dr. Mandy Cohen, "Henüz bunun eşiğindeyiz, bu nedenle bilim insanlarımızın burada olduğu ve değerlendirme çalışmalarını yaptığı yerin önüne geçmek istemiyorum, ancak evet, COVID'in grip aşılarına benzer hale geleceğini tahmin ediyoruz; yıllık grip aşınızı ve yıllık COVID aşınızı olacaksınız.... Biz de oraya doğru gidiyoruz," diye devam etti ve ekledi, "Henüz tam olarak o noktada değiliz."

Yani daha bilim insanları bu konuda bir sonuca varmadan, yıllık COVID sıvılarının onaylanacağına karar vermiş durumda. CDC'deki diğer her şeyde olduğu gibi, Big Pharma'nın politikaları bilimi yönlendiriyor ve Big Pharma'nın politikalarının tümü kârları tarafınca belirleniyor. Dolayısıyla elbette yıllık modRNA enjeksiyonları Big Pharma'nın kâr hanesinde harikalar yaratacak ve kendilerine bu deneysel aşıların enjekte edilmesine izin verecek kadar kayıtsız olan her insan, erken bir mezara doğru gidişlerini hızlandıracaktır.

10) Kitlesel açlığa yol açacak jeomühendislik güdümlü küresel kıtlık - Yukarıda CO2 tutma ve dünyalaştırma operasyonlarını zaten ele almış olsak da, bu nokta sel, kuraklık, fırtına veya mahsullere zarar verebilecek ve yaygın gıda kıtlığına ve gıda enflasyonuna neden olabilecek herhangi bir şey üretmek için su kütlesinin dağılımını yönlendiren jeomühendislik hava kontrolüne atıfta bulunmaktadır. Bu konuyu ele alan daha fazla başlık için Geoengineering.news adresine bakınız.

11) Nüfusun sürdürülebilirliğini azaltmak için gıda tedarikine kısırlık kimyasalları (atrazin, glifosat, hormon bozucular) yerleştiriliyor - Gıda tedarikimizdeki en yaygın 2 numaralı herbisit olan atrazinin "kurbağaları eşcinsel yapan" bir kimyasal hadım edici olduğu doğrudur. Bunu yaparken aynı zamanda üreme canlılığının kaybına neden olarak popülasyonun azalmasına yol açar. Şu anda kitle spektrumlu gıda bilimi laboratuvarımızda atrazin için test yapıyoruz ve insan gıda tedarikinde atrazin gördüğümüzü doğrulayabiliriz. Diğer şeylerin yanı sıra glifosat ve ağır metaller için de test yapıyoruz ve gıda tedarik zincirinde çok fazla kirlenme görüyoruz.

12) Küreselciler ucuz gıda ve insan nüfusunun ekonomik büyümesini sağlayan borca dayalı ekonominin sonunu getirmeye hazırlanıyor - Ucuz gıda ucuz enerjiden gelir. Ucuz enerji ise ucuz paranız olduğunda daha kolay elde edilir... yani yapay olarak düşük faiz oranları ve zombi bir ekonomiyi desteklemek için bol miktarda para basma teşviki. MMT'nin (Büyülü Para Teorisi, hayalperest ekonomistlerin paranın herhangi bir soruna yol açmadan unutulana kadar basılabileceğini düşünmesi) ekonomisi uzun vadede felakettir ve ABD doları borcunun küresel borç piramidi sona erdiğinde, işletmeleri, serveti ve tüm ekonomileri rekor sürede yok edecek kara delik benzeri bir parasal girdabı serbest bırakacaktır. Bu küresel fiat(gelir-resmi yetkilendirme)  para birimi "halının çekilmesi" maksimum yıkıcı etki için tasarlanmış ve zamanlanmıştır ve gün geçtikçe daha da yaklaşmaktadır. Yakında küreselci bankalar dolardan vazgeçecek ve tüm gelir kaynaklarınızı ve harcamalarınızı gözetleyip kontrol edebilecekleri bir CBDC sistemine küresel geçiş çağrısı yapacaklar. (bkz)

Sonuç olarak;

Tüm bunlardan önce varlıklarınızı korumak çok önemlidir.

Küresel güçler geleceğini başta teknoloji olmak üzere finans, gıda, tıp, enerji ve çok daha fazlasını kapsayarak merkezleştirmek istiyor.

Küresel soykırımı ancak yok etmek istedikleri hükümetlerin yardımı ile karşı durabiliriz.

Karşı duranların hayatta kalması da ancak şuan hayatta olanlara veya küresel merkezi sisteme inanacak kadar saf olan insanlara, dünya hükümetlerinin aktif olarak kendilerini de yok etmeye çalıştığını öğretmekten geçiyor.  

Bunun için de çok fazla zaman kalmadı.

İNSANI tüm varlığı ile mum gibi eritiyorlar.

Anahtar Kelimeler:
FEDZapsuCDC
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.