Öne Çıkanlar DSÖ Georges MAROVİTCH Russia Starlik Vladimir Putin

ABD RÜYASI KABUSA DÖNDÜ!

5gvirusnews Haber Merkezi Arizona / 16 Kasım 2022

ABD’nin 6. büyük eyaleti Arizona’da yapılan seçimler kabusa döndü. Dünya’da temeli modern öjenik hareketin projesi olarakta bilinen, “LGBTQA+” de hortladı. Artık ABD hiç kimse için güvenli bir liman değil.

Tsunami dün ABD’nin Arizona Eyalet Valisi seçilen Demokratların adayı Katie Hobbs’ın seçimi hileli kazandığı iddiaları yanına, “LGBTQA+” ve çocuk istismarını da alarak büyüdü!

Seçimlerin yapıldığı ilçelerde Hobbs'un %20, rakibi olan Kari Lake’nin ise %70 oy ortalaması olmasına rağmen ortaya çıkan yenilgiyi kabullenemediler. Farkın ABD Derin Devleti’nin teraziyi, çocuk tacizcisi ve Köle Günü organizatörü lehine çevirdiği açıklandı.

Arizona'da tüm zamanların en sevilen vali adayı olarak gösterilen Kari Lake’nin seçimi Katie Hobbs’in karşısında kaybetmesi ile cin şişeden çıktı! Ve ABD’nin resmen dünyaya ahlaksız bir yönetim vaat ettiğine kadar gitti.

Seçilen Vali Hobbs için, “sadece Arizona'da değil, diğer eyaletlere ve... dünya çapında milyonlarca çocuğa cehennemi” yaşatacağı yazıldı.

Ve nihayet sonuna, “+” yani “diğer kimlikler” ekleyerek yoluna devam eden “LGBTQA+” vereceği destek ile çocukların vücutlarına cerrahi müdahaleyi serbest bırakmayı da gündemine alacağı söylenen Hobbs’in, “psikolojik ve duygusal terörü tarif edilmez.” olduğu belirtildi.

Vali’nin ana okullarda cinsel eğitim tanıtımlarına sponsor olarak, “küçük çocuklara mastürbasyon yapmayı ve birbirleriyle cinsel aktivitede bulunmayı öğretmek” isteği de yazıldı.

Haberde ABD Derin Devletinin, “çakallarına karşı çocukları gerçek anne gibi savunanlara” seslendiklerini açıklanırken, seçimi kaybeden Marjory Green, Lauren Boebert ve Kristi Noem’nin, “Zalim bir devlet kurmak isteyen mali elitlere karşı…duran ateşli Hıristiyan annelere birkaç örnek olarak” gösterildi.

Cumhuriyetçilerin adayı Kari Lake’nin halktan aldığı desteği rakibi Katie Hobbs ile sosyal medyadaki takip oranı ile de dikkat çektiler.

Hobbs’in gençliğinde, “utanç verici kölelik eylemleri” köle günleri düzenlenmesine katkısı hakkındaki iddialarının yanında bir de kocasının, on yaşındaki bir kıza cinsiyet ameliyatı yaptırdığını eklediler. (bkz)

ABD’de özellikle çocuklara uzanan ağır suçlamalarla sonuçlanan seçim, haberde de belirtildiği gibi, bütün dünyaya yayılacağı gerçeği ile “dünyaya acil çağrı”dır!...

Anahtar Kelimeler:
ABDArizona
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Poyaraz 1 yıl önce

Abdciler ses verin