Öne Çıkanlar ABD AHİM TMK mRNA KKTC

ALMANYA’YA GİDEN DOKTORLARIN DİKKATİNE

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa/17 Ağustos 2023

Türkiye’den binlerce sağlık görevlisi Almanya’ya giderken, Almanya’dan kaçan Alternatif Partiden milletvekili adayı da olan bir doktor KKTC’ye sığındı!

Nedeni, planlı salgın sonucu ortaya çıkan modRNA’lara karşı olmak, bu sıvıları insanlara zerk etmemek ve/veya boşa sıkmanın sonucu olarak, 5.000 Euro para cezasına çarptırılması ve diplomasının iptal edilmesi.

Almanya’nın doğusu ile batısı birleşti ama ayrım veya iki halk arasında fark hala devam ediyor. Alman doktorun ifadesine göre, batı’da aşılanma nerdeyse %90 olurken, bu oran doğu’da %50’ye kadar düşmüş. Aradaki fark, doğudaki doktorların önemli bölümünün Covid-19’a inanmamaları ve modRNA sıvılarına karşı durmalarından oluşmuş.

Yapılan soruşturmalar sonucu 20 doktor tespit edilmiş ve yargılamanın sonucu hapse atılmış.   

KKTC’ye sığınan doktorun açıklamalarına benzer davalar daha önce Almanya’da haberlere de konu olmuştu. Yayınlanan  haberlerde, Almanya’da bazı doktorlar hakkında onlarca dava açıldığı ve hatta 52 yaşındaki bir doktorun, “tıbbi nedenlerle korona aşısı olmaması gerektiği konusunda muayene yapılmadan rapor vermekle” suçlandığı ve doktorun yurt dışına gitme  planı olduğu ihtimaline karşı da tutuklandığı yazılmıştı. (bkz)

Almanya’da başlangıçta aşıya mesafeli yaklaşan doktorlarla ilgili  3000 vaka ile başlayan soruşturmaların sayısının (bkz) bugün on binlere ulaştığı tahmin edilmektedir. Fakat daha sonra modRNA’ların yan etkileri ve ölümlere neden olduğuna ilişkin açılan tazminat davaları, bu doktorlara karşı uygulanan baskınında zayıflamasına neden oldu.

Planlı salgının getirdiği korku ve yoğun “korona aşısı” propagandalarına rağmen mesleğinin gereğini yaparak, ruhsatsız teknolojik sıvılardan insanları koruyan Almanya’daki o doktorlara bugün hayat kurtardıkları için saygı duyuluyor. Saygı duymayan ise bu sıvıları zorunlu tutan DSÖ ve  Alman hükümeti.

Bu yüzden Almanya hayat kurtaran, küresel planı uygulamaktan yani insanları modRNA ile zehirlemek istemeyen doktorların yerine, kendisine itaat edecek doktorlar arıyor.

Anlaşılan tüm bu nedenlerden dolayı Almanya’da Hipokrat yeminine sadık kalan doktor sayısı azalıyor. Sağlık alanında ortaya çıkan bu boşluğu da çoğunlukla Türkiye’den giden doktorlar dolduruyor. Böylelikle insan sağlığı için eğitilen doktorlardan hükümet politikalarına uygun ama insan sağlığı için tartışmalı olan konularda görev yapmaları  isteniyor.

KKTC’ya sığınan doktor, II.Dünya Savaşından sonra kurulan Nürnberg mahkemesinde Nazilere hizmet eden, “doktorlar davası”nı ve hizmet etmeyenlerin ise kaçışını hatırlatmıyor mu?

Anahtar Kelimeler:
DSÖModRNANaziAlmanya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.