Öne Çıkanlar AHİM TMK mRNA ABD PCR

AZİMOV KAÇTIĞI ABD’DEN GELDİ!

5gvirusnews Haber Merkezi Girne/13 Aralık 2023

KKTC’de örgütün kullandığı evi deşifre olduktan sonra  ABD’ye kaçan Hillel Azimov’un  3-4 gündür, Girne’de  Karaoğlanoğlu Şehit Cafer Hasan Caddesi, Ahmet kalfa Sokak da evde saklandığı ortaya çıktı.

Geçen hafta, Girne Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından izinsiz faaliyet gösterdiği için tabelası indirilen CHABAD’ın atadığı Azimov hakkında bir soruşturma açılmadığı öğrenildi.

İskele UBP Milletvekili Yasemin Öztürk’ün ısrarlı takibi ile ancak 2 ayda indirilen tabeladan sonra örgüt evine gitmeyen Azimov, CHABAD’ın faaliyetlerini yakınında bulunan kendi evinden sürdürüyor.

Evinde iki Afrikalı hizmetçi çalıştıran Azimov’un, ABD’ye kaçtıktan 3-4 gün sonra evinden bazı eşya ve evrak almak üzere gelenlerin polis müdahalesinden sonra ne olduğu bilinmiyor.     

Anahtar Kelimeler:
Hillel AzimovGirneChabad
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.