Öne Çıkanlar Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır CİMER Coronavirüs

CHP OYLARI SAYACAK ve AÇIKLAYACAK!

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 21 Mayıs 2023

Dünyada hiçbir seçim sonucu, 14 Mayıs’da Türkiye’de yapılan seçimler kadar, “hile yapıldı” itirazları ile tartışılmadı.

Bunun üzerine muhalefet kanadının köklü partisi CHP’nin, 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyları kendi veri tabanına aktararak sayacağını ve belirli periyotlarda da açıklayacağı yönünde hazırlık yaptığı öğrenildi.

CHP’deki seçim organizasyonu çalışmaları ile ilgili olarak kaynaklardan aldığımız bilgiye göre, seçim sonuçlarını ne  A.A, ne de ANKA’dan alacaklarını, yalnızca resmi olarak görevlendirdikleri kişilerin sorumlu olduğu sandıktan aldığı  ıslak imzalı sayım döküm cetvellerini merkezde, il ve ilçe birleştirmeleri de yapılarak kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.

Önlerinde yeni bir sayfa açıldığını belirten kaynağımız, CHP yönetiminin açılan bu sayfada seçimin nasıl kazanılacağının farkında olduklarını, 1. turda yapılan hataları tekrarlamamak üzere tedbir alarak seçimleri kazanacaklarını belirtti.

CHP’nin seçim kazanma stratejilerinde ise kullanılmayan 8.352.496 ve geçersiz 1.363.143 oyun yanı sıra köylerde kurulan 42.106 sandıkta 8.229.917 seçmenin kullanacağı oy’un da artık kontrolünde olacaklarını açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
A.AANKATürkiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Keskin 12 ay önce

CHP ye inanmiyorum bir yalan daha bulurlar

Avatar
Ceffun 12 ay önce

Bu da olmazsa 3. Turda inşAllah daha iyi sayılır.