Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL Mehmet Eymür

DİLİPAK’A PAPATYA FALINDAN 100 BİN TL ÇIKTI!

5gvirusnews Haber Merkezi / ANKARA

Bugün Ankara 35. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davada hakim Rabia TUĞBAHARI  karar verdi. DİLİPAK, davacı AKP’li Kadın Kollarına 100 bin TL manevi tazminat ödeyecek!

DİLPAK mahkemede davacı olan  AKP’li Kadın Kollarına, “bir hakaretim söz konusu değil”  diyerek davanın reddini istedi.  

Davalı vekil Faruk KELEŞTİMUR ise DİLİPAK’ın yazı başlığı, “her ne kadar ‘AKP’nin papatyaları’ olsa da  yazının devamında başka hususlara değinilmiş… Yazının içeriğinde AKP Kadın Kolları’na her hangi bir hakaret bulunmamaktadır.” dedi.  

Hakim ilk celsede karar verme konusunda kararlı olunca, DİLİPAK’ın itirazlarının hiçbir kabul edilmedi.

DİLİPAK’ın Ankara 35. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen davası, LGBT ve İstanbul sözleşmesi kapsamındaki DİLİPAK’ın eleştirilerinden kaynaklandı.  

En son DANIŞTAY ikinci kez üst karar organı İDDK,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla İstanbul Sözleşmesinin iptal edilmesi ile ilgili yürütmeyi durdurma istemini, "anayasaya uygun" buldu ve  itirazları reddetti.

Anahtar Kelimeler:
DilipakPapatyaAKP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe 2 yıl önce

ak partili kadınlar bu şekilde o fesat sözleşmenin savunucusu olduklarını kabul etmiş oldular. Mahkemeye komut veren LGBT lobileri de onları bu şekilde ödüllendirdi herhalde. Tebrikler mahkemede Kazandığınız hanımlar. Sapık lobilerin desteği sizinle. Yalnız hatırlatırım sırada cenabı Allah ın da bir mahkemesi var. Hiçbir Mü'mine kadın bu sapıklığın savunucusu olamaz. Bu ahlaksızlığı savunmak için ancak papatya olmak lazım.