Öne Çıkanlar Türkiye Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır CİMER

FAUCİ HAKKINDA KORKUNÇ RAPOR

5gvirusnews Haber Merkezi Washington / 1 Kasım 2020

Dr. Peter Breggin 2020'de Dr. Anthony Fauci hakkında ki iddiaları Ohio'daki bir federal mahkemede dava ve ihtiyati tedbirin bir parçası olarak sundu ve devletin salgın önlemlerine son vermesini istedi.

Dr. Anthony Fauci hakkında ki iddialar, hükümetlerde aynı görevi yürüten sağlık yetkilileri ile pandemi süresince yaşanan tedbirlere de kuşkulu bakış açısı getirdi.  

Dr. Peter Breggin raporunda Fauci ‘nin bağlantıların ilk açılımını şöyle sıraladı;

  • Fauci, Çin Komünist Partisinin ölümcül SARS koronavirüsleri üretmesine olanak tanıyan araştırma faaliyetlerinin arkasındaki en büyük güç oldu ve bu da kazara olsun ya da olmasın SARS-CoV-2'nin Wuhan Viroloji Enstitüsü'nden salınmasına yol açtı.
  • Fauci, ÇKP ve Dünya Sağlık Örgütü ile işbirliği içinde, başlangıçta pandeminin kökenleri ve tehlikeleri hakkındaki gerçeği bastırdı ve böylece virüsün Çin'den dünyanın geri kalanına yayılmasını sağladı.
  • Fauci, Etiyopya'daki kolera salgınlarını örtbas etmekle suçlanan, yozlaşmış bir geçmişi ve terörist bağları olan bir Marksist-Leninist Etiyopyalı siyasi partinin üyesi olan DSÖ Genel Müdürü Tedros Adhanom Ghebreyesus'u destekledi ve övdü.
  • Fauci geçtiğimiz günlerde SARS-CoV-2'nin doğal mutasyonu savunarak, Wuhan Viroloji Enstitüsü'nde yaratıldığı ve serbest bırakıldığı olasılığını reddettiği bir makale yayınladı. Ayrıca pandemiyi "yeşil yeni anlaşmayı" ve "Büyük Sıfırlama" olarak bilinen küreselci hareketi haklı çıkarmak için de kullanıyor.

KÜRESEL BİR BAKIŞ

1984'ten beri Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü (NIAID) direktörü Dr. Anthony Fauci bu yıl Koronavirüs’ün kendisine sağladığı Beyaz Saray’daki Görev Gücü sayesinde ulusal üne kavuştu. Her şey söylendiğinde ve yapıldığında, halkın daha az bu virüse maruz kalabileceği sürekli tekrarladı.

19 Ekim 2020 rapor, "Dr. Fauci'nin COVID-19 İhaneti” Dr. Peter Breggin, Fauci'nin Çin Komünist Partisi (ÇKP) ve ordusuyla olan“ ürpertici bağlarını ”ortaya koydu.

Breggin'in “COVID-19 ve Halk Sağlığı Totalitarizmi: Bireyler, Kurumlar ve Toplum Üzerindeki İstenmeyen Etkiler” başlıklı ikinci bir yasal raporu, 31 Ağustos 2020'de Ohio'daki bir federal mahkemede dava ve ihtiyati tedbirin bir parçası olarak sundu ve devletin salgın önlemlerine son verilmesini istedi.

Breggin'e göre Fauci, ÇKP'nin ölümcül SARS koronavirüslerin üretilmesini sağlayan araştırma faaliyetlerinin arkasındaki, "en büyük güçtü" ve bu da Wuhan Viroloji Enstitüsü'nden - kazara olsun ya da olmasın - SARS-CoV-2'nin serbest bırakılmasına yol açtı. (WIV) Wuhan, Çin'de.

Breggin, Fauci'nin ÇKP'nin, "değerli ABD patentleri" almasına yardım ettiğini ve ÇKP ve Dünya Sağlık Örgütü ile işbirliği içinde, başlangıçta pandeminin kökenleri ve tehlikeleri hakkındaki gerçeği bastırdığını ve Çin’in böylece dünyanın geri kalanına virüsün yayılmasını sağladığını iddia ediyor,

Breggin, Fauci'nin ve ÇKP'nin, "SARS-CoV-2'nin kökenini inkar ederek" ve "salgınla rasyonel bir şekilde başa çıkma girişimlerini geciktirerek ve engelleyerek" koruduğunu söylüyor.

FAUCİ biyolojik silahların yaratılmasına izin verdi

Raporun yönetici özetinde Breggin, Fauci'nin hem bireysel Çinli araştırmacılar hem de WIV tarafından Amerikalı ile işbirliği içinde yarasa koronavirüsleri üzerine tehlikeli işlev kazanımı araştırmalarını finanse ettiği gerçeğinden başlayarak, dahil olduğu 15 şüpheli  faaliyeti araştırmacılarında belgeliyor. Breggin, bu araştırmanın ÇKP ve ordusunun SARS-CoV-2 dahil kendi biyolojik silahlarını yaratmasına izin verdiğini söylüyor.

Amerikan-Çin işbirliğinin başlangıçta iki Çinli araştırmacı, Botao Xiao (Northwestern Üniversitesi ve Harvard Tıp Okulu'nda eğitim almış) ve Lei Xiao tarafından Şubat 2020'de yazılan bir makalede ayrıntılı olarak anlatıldığına dikkat çekiyor. Breggin'e göre ÇKP onları bunu yapmaya zorladı.

Breggin, "İşlev kazanımı araştırmasının belirtilen amacı, gelecekteki salgınları önlemeyi ve tedavi etmeyi öğrenmektir; ancak araştırma laboratuarları, SARS-CoV-2 gibi tehlikeli patojenlerden kaynaklanan salgınların en yaygın kaynağı ve ayrıca 2004 yılında Pekin'deki bir araştırma tesisinden SARS virüslerinin neden olduğu iki kaza sonucu kaçış,” diye yazıyor.

Newsweek tarafından daha önce bildirildiği üzere, NIAID tarafından finanse edilen yarasa koronavirüslerine yönelik işlev kazanımı araştırması iki bölümde gerçekleştirildi. 2014'te başlayıp 2019'da sona eren ilki, "yarasa koronavirüsünün ortaya çıkma riskini anlamaya" odaklandı. İlk bulgular , 2015 yılında Nature Medicine'de yayınlandı.

3.7 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan program, Wuhan virolog Shi Zheng-Li tarafından yönetildi ve vahşi yarasa koronavirüslerini kataloglamaya çalıştı. Ayrıca, Kuzey Carolina Üniversitesi'nden Ralph Barric ve Harvard'dan Charles Lieber gibi ABD'li bilim adamlarını da içeriyordu.

2019'da başlayan ikinci aşama, yarasa koronavirüslerinin insanları etkilemek için nasıl mutasyona uğrayabileceğini araştırmak için işlev kazanımı araştırmasının yanı sıra koronavirüslerin ek gözetimini içeriyordu. Bu ikinci aşama, hastalık ekolojisi konusunda uzman Peter Daszak liderliğindeki kar amacı gütmeyen bir araştırma grubu olan Eco Health Alliance tarafından yürütülmüştür. Newsweek'e göre proje önerisi yapılacak araştırmayı şu şekilde açıklamıştır:

"S protein dizilerindeki % ıraksama eşiklerinin yayılma potansiyelini öngördüğü hipotezini test etmek için S protein dizisi verilerini, bulaşıcı klon teknolojisini, in vitro ve in vivo enfeksiyon deneylerini ve reseptör bağlanma analizini kullanacağız.

Layman'ın terimleriyle, 'yayılma potansiyeli', bir virüsün hayvanlardan insanlara sıçrama yeteneğini ifade eder, bu da virüsün insan hücrelerindeki reseptörlere bağlanabilmesini gerektirir. Örneğin SARS-CoV-2, insan akciğerlerinde ve diğer organlarda ACE2 reseptörüne bağlanmada ustadır.

Rutgers Üniversitesi'nde bulaşıcı hastalık uzmanı Richard Ebright'a göre proje tanımı, yarasa koronavirüsünün genetik mühendisliği tekniklerini kullanarak insan hücrelerine ve laboratuvar hayvanlarına bulaşma yeteneğini artıracak deneylere atıfta bulunuyor. Salgının ardından bu dikkate değer bir ayrıntı."

FAUCİ NEDEN İŞLEV KAZANIMI ARAŞTIRMASINA DEVAM ETTİ?

Başkan Trump, Çin-Amerikan işbirliklerinin kamuoyuna duyurulmasının ardından Nisan 2020'de virüslerle ilgili tehlikeli işlev kazanımı araştırmaları için finansmanı iptal ederken, Fauci o zamandan beri "ÇKP bağları olan Çinli bilim insanlarına neredeyse kesinlikle fayda sağlayacak bir yeni fon akışını serbest bıraktı". halen çeşitli ABD üniversitelerinde ve diğer araştırma tesislerinde çalışmaktadır.

Fonun bir kısmı yine, araştırma projelerini yıllarca WIV ve diğer Çinli araştırmacılara devretmiş olan EcoHealth Alliance'a yönlendirildi. Bununla birlikte, son raporlar, NIH'nin artık kuruluşun, finansman serbest bırakılmadan önce Wuhan laboratuvarı ile yaptığı çalışmaları detaylandıran kayıtlar üretmesini talep ettiğini gösteriyor.

Fauci ayrıca, o zamanki Başkan Obama'nın böyle bir araştırmaya son vermesini emrettikten sonra, 2014 yılında WIV'e işlev kazancı araştırması yaptırmaya devam etti. O sırada, Kuzey Carolina Üniversitesi'nde Vineet Menachery, Ph.D. liderliğindeki ABD ve WIV araştırmacıları arasındaki işbirliğini finanse etmeye devam etti.

Breggin , "Obama moratoryumu sırasında ABD'den Çin'e tehlikeli viral araştırmaları dış kaynak olarak kullanmak için Fauci, Wuhan Enstitüsü'nü ölümcül virüslerle güvenli bir şekilde çalışabilen en yüksek seviyeli sınırlama tesisi (BSL-4 olarak bilinir) olarak erken onayladı" diye yazıyor.

Bunu, Enstitü'nün çok zayıf bir güvenlik siciline sahip olduğunu bilerek ve aynı zamanda Çin'deki tüm bu tür tesislerin, biyolojik savaş programının bir parçası olarak ordu tarafından denetlendiğini bilerek yaptı. Böylece Fauci, dünya çapında iki ciddi tehdit yarattı: ölümcül bir koronavirüsün kazara salınması ve / veya askeri bir silah olarak kullanılması.

İlginç bir şekilde, işlev kazanımı araştırmalarına ilişkin orijinal moratoryum Başkan tarafından doğrudan bir emir iken, moratoryum 2017 sonunda kaldırıldığında, bunu Ulusal Sağlık Enstitüleri ve NIAID tarafından yapıldı.

~ Dr. Peter Breggin’ göre Fauci, nesnel bilimsel bilginin ve bilime dayalı sonuçların nihai kaynağı olarak kendini gösteriyor. Gerçekte, küreselci ilaç firmaları ve küreselci organizasyonlarla çalışıyor ve onları güçlendiriyor… Bu küreselciler, politikaları ve uygulamaları, kapatmalar da dahil olmak üzere, dünya genelinde koşulları kötüleştirmeye devam ederken güç ve etki kazandı.

Fauci ayrıca on yıl önce kuş gribi virüsleri üzerinde işlev kazanımı araştırmalarını savundu ve teşvik etti, bu tür araştırmaların riske değer olduğunu çünkü bilim insanlarının pandemilere hazırlanmasına izin verdiğini söyledi. Bununla birlikte, Breggin'in belirttiği gibi, bu tür araştırmalar, hükümetlerin salgın tepkilerini bir kat daha iyileştirmiş gibi görünmüyor.

COVID-19 RİSKLERİNİ AZALTMA

Breggin daha sonra, Fauci'nin, tartışmalı aday gösterilmesinden bu yana yozlaşmış geçmişi ve terörist bağları vurgulanan bir Marksist-Leninist Etiyopyalı siyasi partinin üyesi olan Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus ile bağlantılarına ve desteğine dikkat çekiyor. Bu arada Tedros, Etiyopya'daki kolera salgınlarını örtbas etmekle de suçlanıyor.

Breggin, "Birlikte, başlangıçta COVID-19 tehlikelerini en aza indirdiler. Fauci ve Tedros, Çinlilerin virüsü binlerce uluslararası yolcu uçuşu ile yaymasına izin verirken dünya çapında pandemiye hazırlıklarını erteledi ” diye yazıyor.

“Fauci, Başkan'ın Genel Müdür Tedros ve Çin'e yönelik eleştirisini alenen baltaladı. Bunun yerine Fauci, Tedros'un güvenilir ve 'seçkin' bir adam olduğu konusunda dünyaya güvence verdi - bu da Tedros'un Çin'deki bağlantılarının benzer şekilde güvenilir olduğunu ve güvenilebileceğini ima etti. "

FAUCİ'NİN GLOBALİST BAĞLARI

İlginç bir şekilde Fauci, geçtiğimiz günlerde SARS-CoV-2'nin doğal bir mutasyon olduğunu savunarak WIV'de yaratıldığı ve serbest bırakıldığı olasılığını bir kez daha reddettiği bir makale yayınladı.

Breggin,"SARS-CoV-2'nin laboratuar manipülasyonlarıyla el değmemiş doğadan ortaya çıktığını ısrarla ve tartışmasız olarak iddia ederek, Fauci kendisini ve Çin'i ve onların ilişkilerini Amerika ve dünyanın geri kalanının tehlikeye atılmasına karşı korumaya devam ediyor" diye yazıyor.

Fauci, nesnel bilimsel bilgi ve bilime dayalı sonuçların nihai kaynağı olarak kendini gösteriyor. Gerçekte, küreselci ilaç firmaları ve WHO ve Bill ve Melinda Gates Vakfı gibi küreselci kuruluşlarla çalışıyor ve onları güçlendiriyor ... Bu küreselciler, politikaları ve uygulamaları, kapatmalar da dahil olmak üzere, dünya genelinde koşulları kötüleştirmeye devam ederken güç ve etki kazandılar. "

Küreselci, teknokratik gündem; Fauci'nin doğaya yönelik, “saldırgan” ve insan yapımı müdahaleleri sınırlandırarak veya ortadan kaldırarak nüfusu patojenlerden koruyan bir siyasi gündem çağrısıyla da parlıyor. Fauci'nin Eylül 2020'de Cell dergisinde yayınlanan makalesinde kısmen bu bilgi var. 15

“COVID-19 salgını yine bir başka hatırlatmadır… insan faaliyetlerimizin doğa ile saldırgan, zarar verici ve dengesiz etkileşimleri temsil ettiği insan egemenliğinde bir dünyada, yeni hastalıkların ortaya çıkmasına neden olacağımızı giderek daha fazla tetikleyeceğiz. Öngörülebilir gelecek için risk altındayız. COVID-19, yüzyılı aşkın süredir en canlı uyandırma çağrıları arasındadır. Bizi doğa ile daha düşünceli ve yaratıcı bir uyum içinde yaşamak konusunda ciddi ve toplu olarak düşünmeye başlamaya zorlamalı ... "

Breggin'in belirttiği gibi: Aslında bu dil, teknokratik el kitabından çıkmıştır ve artık "Büyük Sıfırlama" olarak yeniden adlandırılmıştır .

Fauci'nin Yeşil Yeni Düzen ile örtüşen ütopik planı, gelecekteki pandemileri azaltma umuduyla Dünya'daki 7,8 milyar insanın faaliyetlerini ve yaşamlarını kalıcı olarak bastıracak ve bozacaktır.

Bu nedenle, bir Çin laboratuarında SARS-CoV-2'nin yaratılmasından en çok sorumlu olan Amerikalı bu yetkili, bunun yerine kökenini çevreye ve doğaya insan müdahalelerinden sorumlu tutuyor, böylece insanlığı sorumlu tutarken kendini tamamen temize çıkarıyor.

Aynı zamanda, insanlığa radikal bir totaliter gündem dayatmak için bizi virüslerden koruma bahanesini kullanıyor. Gerçekten de, doğaya yapılan en büyük, en saldırgan ve en tehlikeli insan müdahaleleri, virüslerin doğadan çıkarılarak patojenlere dönüştürüldüğü Fauci tarafından finanse edilen işlev kazanımı araştırmasını içermelidir.

FAUCİ, COVID-19 RİSKLERİNİ YUTTURMAYA DEVAM EDİYOR

Raporun ana gövdesinde (Sayfa 7'den itibaren), Breggin, Fauci'nin medyada salgın önlemlerin iki haftalık bir kilitlenme çağrısından sekiz aya ve geri sayıma kadar uzanmasına izin veren medyadaki korku tacizindeki rolünü detaylandırmaya devam ediyor. Breggin, "Çoğu insanın COVID-19'dan ölme riski konusunda çok gerçekçi olmayan korkuları var," diyor ve "Bu kısmen CDC ve COVID-19 ölüm riskini artıran Dr. Anthony Fauci'den kaynaklanıyor."

CDC tarafından 26 Ağustos 2020'de yayınlanan verilere 16 göre , ABD'deki COVID-19 ile ilgili toplam ölümlerin yalnızca% 6'sında ölüm belgesinde tek ölüm nedeni olarak listelenen COVID-19 vardı. Kalan% 94, ölümlerine katkıda bulunan ortalama 2.6 sağlık durumuna sahipti.

“SARS-CoV-2 pozitif iken ölen çoğu insan, ortalama ömürlerine yakın veya daha uzun ömürlüdür. Yaşlı olmanın yanı sıra, büyük çoğunluğu halihazırda kalp hastalığı, kanser veya aslında ölmelerine neden olabilecek diğer bazı kronik hastalıklar da vardır. Ancak, CDC'nin önyargılı verilerini kullanırken bile, hükümetin COVID-19'a yakalanma tehdidi altında, çoğu insan için ölüm riski çok küçüktür . ” diye yazıyor.

COVID-19 ÇOĞU İÇİN GRİPTEN DAHA AZ ÖLÜMCÜL!..

Annals of Internal Medicine'de 2 Eylül 2020 tarihli bir 17. maddeye göre, SARS-CoV-2 için pozitif test yapanların çoğunun asemptomatik kalması ve bu da gerçek enfeksiyonu tahmin etmeyi zorlaştırması nedeniyle enfeksiyon ölüm oranı fazla tahmin edilmiştir.

Araştırmacılar, bakım evlerinde ve diğer uzun süreli bakım tesislerinde ikamet edenler hariç tutulduğunda, ortalama bir kişi için enfeksiyon ölüm oranının aşağıdaki gibi olduğunu buldu:

  • Genel (tüm yaşlar) -% 0,26
  • 40 yaşın altındaki insanlar -% 0.01
  • 60 yaş ve üstü insanlar -% 1,71

Bu yazıda listelenen mevsimsel grip için tahmini enfeksiyon ölüm oranı % 0,8'dir. Diğer kaynaklar bunu biraz daha yükseğe koyuyor. Her iki durumda da, bu, 60 yaşın altındaysanız, gripten ölme şansınızın COVID-19'dan ölme şansınızdan daha yüksek olduğu anlamına gelir.

Breggin, CDC'nin şişirilmiş sayılar kullandığına dikkat çekerek CDC verilerine atıfta bulunuyor, ancak bu durumda bile 70 yaşın altındaki insanlar için ölüm riski gripinkinden daha düşük. CDC tahminlerine göre enfeksiyon ölüm oranları aşağıdaki gibidir: 18

  • 0-19 yaş -% 0,003 (100.000'de 3)
  • 20-49 yaş -% 0,02
  • 50-69 yaş -% 0,5
  • 70+ yıl -% 5

Breggin'in belirttiği gibi, çocuklara ve gençlere yönelik risk son derece küçüktür, "Yine de Dr. Fauci ve diğer halk sağlığı yetkilileri, çocukları ve genç yetişkinleri, oradayken SARS-CoV-2'ye maruz bırakma konusunda ciddi bir risk varmış gibi davranmaya devam ettiğini.” yazıyor.

Breggin'in 55 sayfalık 19 raporu , bütünüyle okumaya değer. Bu genel bakışta sunabildiğimden çok daha fazla ayrıntı içeriyor ve tamamen referans gösteriliyor.

FAUCİ HİDROKSİKLOROKİN'İ ATMAYA DEVAM EDİYOR

Breggin yasal raporu, 20 “COVID-19 & Halk Sağlığı Totaliter: Bireyler, Kurumları ve Toplum üzerinde istenmeyen etkilere,” ayrıca okunmaya değer olduğunu. Bu hitap pandemik küresel tepki yarattığı totaliter tehdit ve ayrıntıları fearmongering arkasında psikolojik operasyonlar ve kullanılan hileli yöntemler discredit Hidrosiklorokin diğer şeylerin yanı sıra,. Drs tarafından imzalanan hidroksiklorokin işten çıkarılması hakkında Fauci'ye açık bir mektup da dahil. George C. Fareed, Michael M. Jacobs ve Donald C.Pompan, kısmen: 21

"Sevgili Dr. Fauci:

Amerika'nın koronavirüs pandemisine verdiği yanıtta en yüksek profilli role yerleştirildiniz. Amerikalılar, maske takma, işe devam etme, okula dönme ve tabii ki tıbbi tedavi konularında sizin tıbbi uzmanlığınıza güveniyorlar.

Tıbbi görüşleriniz açısından büyük ölçüde tartışmasızsınız… Bu, doktorların görüşlerine diğer doktorlar tarafından hastanelerdeki doktorlar, tıbbi konferanslar ve tıp dergilerindeki tartışmalar şeklinde itiraz edilen tıp mesleğinde alışılmadık bir durumdur.

Sizinle tutkuyla aynı fikirde olmayan hekimlerin resmi kamu muhalefeti olmaksızın, fikirlerinizi tartışmasız hale getiriyorsunuz. Kamuoyuna en iyi şekilde, fikirlerin ve politikanın hâkim olan kanıtlara ve bilime dayandığında ve tıp uzmanlarının incelemesine dayanabildiğinde hizmet edileceği tartışılmaz.

COVID-19 enfeksiyonlarının tedavisinde kazanılan deneyim olarak, dünya çapındaki doktorlar, yüksek riskli hastaların, hidroksiklorokin, çinko içeren bir 'kokteyl' ile semptomların başlamasından sonraki ilk beş ila yedi gün içinde ayakta tedavi olarak başarıyla tedavi edilebileceğini keşfetti. Ve azitromisin (veya doksisiklin). Literatüre yapılan birçok bilimsel katkı, hidroksiklorokin bazlı kombinasyon tedavisinin etkinliğini detaylandırmaktadır.

Ünlü Yale epidemiyoloğu Dr. …

Dr. Risch, araştırma verilerini ve çalışma tasarımlarını değerlendirmede uzmandır ve 300'den fazla makale yayınlamaktadır. Dr. Risch'in değerlendirmesi, 'HCQ kokteyli'nin erken ve güvenli kullanımına dair kesin kanıtlar olduğu yönündedir ...

Yine de, klinik deneyler şeklindeki bir hastane ortamı dışında, hidroksiklorokin kullanımını reddetmeye devam ediyor ve kullanımını destekleyen kanıt eksikliğini defalarca vurguluyorsunuz. Hidroksiklorokin, sıtma için 65 yıldır ve lupus ve romatoid artrit için 40 yıldan fazla kullanılmasına rağmen, iyi bir güvenlik profiline sahip, siz ve FDA tarafından semptomatik COVID-19 enfeksiyonlarının tedavisinde kullanım için güvensiz olarak kabul edildi.

Görüşleriniz, doktorların ve hastalarının, sağlık kurullarının, eyalet ve federal kurumların, eczacıların, hastanelerin ve tıbbi karar alma sürecine dahil olan hemen herkesin düşüncelerini etkiledi.

Gerçekten de, fikirleriniz Amerikalıların sağlığını ve istihdam ve okul dahil günlük hayatımızın birçok yönünü etkiledi. Hidroksiklorokin, çinko ve azitromisin / doksisiklin reçete edenler hararetle, erken ayaktan hasta kullanımının on binlerce hayat kurtaracağına ve ülkemizin COVID-19'a tepkiyi önemli ölçüde değiştirmesine olanak sağlayacağına şiddetle inanıyoruz.

Korkuyu azaltacak ve Amerikalıların hayatlarına geri dönmelerine izin verecek bir yaklaşımı savunuyoruz. Sorularımızın sizi COVID-19 enfeksiyonuna karşı mevcut yaklaşımınızı yeniden gözden geçirmeye zorlayacağını umuyoruz. "

FAUCİ - 'OLAĞANÜSTÜ YIKICI BİR GÜÇ'

Breggin'in tahminine göre Fauci, "dünyada olağanüstü yıkıcı bir güç oldu ve olmaya devam ediyor."

Sadece Çin'in SARS-CoV-2 ve diğer potansiyel biyolojik silahları yaratma yeteneğinde rol oynamakla kalmadı, aynı zamanda kökenini örtbas etti ve başlangıçta yeni virüs tehdidini küçümsemeye çalıştı.

Üstelik, “yaratılmasına yardım ettiği, gücünü ve nüfuzunu muazzam bir şekilde artırdığı ve enstitüsünün ve Bill Gates ve uluslararası işbirlikçilerinin de dahil olduğu küresel işbirlikçilerinin servetini artırdığı salgın hastalık için başvurulan bilim adamı ve ilaç endüstrisinin yönetim çarı oldu.” diye yazıyor.

Breggin sonuç olarak:

“Fauci, iktidara yükselişinde çok fazla ek zarar verdi… örneğin, etkisizliği teşvik etmek için klinik araştırmasını manipüle ederken, en etkili, en güvenli ve en ucuz ilaç tedavisini (çeşitli kombinasyonlarda hidroksiklorokin) bastırarak, tehlikeli ve oldukça pahalı ilaç (remdesivir) önerdi.

Fauci aynı zamanda şişirilmiş COVID-19 vaka sayılarını destekliyor ve CDC'den ölümleri bildiriyor, ardından şişirilmiş tahminleri, emsali olmayan ve bilimsel temeli çok az olan veya hiç olmayan baskıcı halk sağlığı önlemlerini gerekçelendirmek için kullanıyor, ancak etkisi ve gücüne küreselci ortaklarının servetini koruyor…

Fauci'yi kovmanın, tüm bu felaketi araştırmanın ve ABD'yi ve dünyayı, ister kaza eseri ister kasıtlı olsun, gelecekte laboratuvar kaynaklı salgın felaketlerden korumak için ne yapılması gerektiğini düşünmenin zamanı geldi. "

Kaynak ve Referanslar;

1, 3, 10, 19 Dr.Fauci's COVID-19 Treachery 19 Ekim 2020 (PDF)

2, 20 COVID-19 ve Halk Sağlığı Totalitarizmi: Bireyler, Kurumlar ve Toplum Üzerindeki İstenmeyen Etkiler 30 Ağustos 2020 (PDF)

3-4, 8, 11 Newsweek 28 Nisan 2020

5 NIH Proje Bilgisi, Yarasa Koronavirüsün Ortaya Çıkma Riskini Anlamak

6 Nature Medicine 2015; 21: 1508-1513

7. Salon 24 Nisan 2020

8-9 The Wall Street Journal 19 Ağustos 2020

10-11-12 Somebitchtoldme.com Bölüm 1: Tedros Adhanom Ghebreyesus'un Yolsuzluğu

13 Breitbart 10 Nisan 2020

14 Fox News 27 Mart 2020

15 Hücre 3 Eylül 2020; 182: 1077-1092 (PDF)

16 CDC.gov 26 Ağustos 2020, Komorbiditeler Tablo 3, güncelleme 14 Ekim 2020

17 İç Hastalıkları Yıllığı 2 Eylül 2020 DOI: 10.7326 / M20-5352

18 Dr.Fauci's COVID-19 Treachery 19 Ekim 2020 (PDF), sayfa 7 ve 8

19-20-21 COVID-19 ve Halk Sağlığı Totalitarizm: Bireyler, Kurumlar ve Toplum Üzerindeki İstenmeyen Etkiler 30 Ağustos 2020 (PDF), sayfa 36-37

Not : İlgili haber 62 sayfalık raporun özetidir.!!!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilal 3 yıl önce

Çok teşekkürler...