Öne Çıkanlar Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır Coronavirüs Aşık Veysel

HASTALIĞA NEDEN OLAN VİRÜS YOK!

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 1 Ekim 2021

5Gvirus-Platformu sözcülerinden Abdurrahman DİLİPAK ve Muammer KARABULUT’un bugün yaptığı açıklama ile pandemiden kurtuluş için tek adres Cumhurbaşkanı ERDOĞAN'ı gösterildi.    

Yazılı yapılan basın açıklamsında ise şöyle denildi;

“5G virüs platformu” bugünden itibaren, DSÖ, virüsün kaynağı ve konakçısı olmadığı halde, yalan pandemi kararını devam ettiriyor! İlgili bakanlıklar ve bu bakanlıkların tamim ve genelgeleri doğrultusunda resmi, özel, tüzel kuruluşlar halka hukuksuz bir şekilde işlem ve mobing yapıyor!” açıklaması ile hazırlanan dilekçeyi, Salı gününden itibaren Cumhuriyet Savcılığı, kurumalar ve CİMER'e TBMM, Dilekçe Komisyonu ve Kamu Denetçiliği kurumuna ihbar, suç duyurusu gönderilmesi çağrısı yaptı ve biz Platform olarak “Pazartesi gününe kadar bu konuda bir açıklama gelmemesi halinde, Salı gününden itibaren Üniversitelerin de açılması ile ortamın daha fazla gerilmemesi için yetkilileri bu konuda gerekeni yapmaya çağırıyoruz.”

Bu kapsamda da platform sözcüsü Muammer KARABULUT da Cumhurbaşkanına hitaben aşağıda ki dilekçeyi CİMER aracılığı ile yolladı.

DSÖ’nün 11 Mart 2020 tarihinde SARS-CoV-2 virüsü hastalığa neden oluyor gerekçesi ile ilan ettiği pandeminin yalan olduğu; virüsün kaynağı ve konakçısının olmadığı ilk önce 17 Ocak 2020 DSÖ’de yayınlanan(1) PCR test protokolünde, sonra da 23 Ocak 2020 tarihinde eurosurveillance’de(2) son olarakta tıp dünyasının en prestijli dergisi olan THE LANCET’te 17 Eylül 2021 tarihinde yayınlandı.(3)

Şuanda DSÖ’nün bu yalan pandemi kararı ile Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı hukuksuz işlem yapıyor. Kamu yararı olmayan, temel hak ve hürriyetlerle bağdaşmayan bu tür işlemler, Devletin Anayasa ve yasaların varlık ve meşruiyet temellerine aykırıdır.

KURTARIN! Bu halk HAK’KIN ve HALK’IN sesi olursanız yanınızda olacaktır!

 (1)

(2)https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045?fbclid=IwAR144cELnmj5X5yEfLChK9tTaIZTQXZhYV_RCTQv9gMn8vMvx9wnOWaJfWs

(3)https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02019-5/fulltext

Anahtar Kelimeler:
DSÖCİMERTHE LANCET
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayten 3 yıl önce

Dayatma zulümdür, halk karşı karşıya getirme, birbirine düşmanca söylemler, halkı bolmektir. Bu kadar ayrışma, kutuplaşma içinde bir de aşılı, aşısız derdimiz eksikti. İşsiz kalan, mobinge maruz kalan o kadar insan var, bunları duymanız lazım sayın Cumhurbaşkanım. Hastalık herkesi öldürmüyor, yanlış tedavi öldürdü,bu konudaki karşıt insanların da fikirlerine kulak verin lütfen

Avatar
Hacer yiğit 3 yıl önce

Aşıda piyserde istemiyorum aşının hala yan etkileri devam ediyo

Avatar
Uğur 3 yıl önce

Sayın CUMHURBAŞKANIM,

Hz ÖMER halifeyken şöyle demişti ;

Dere kenarında bir kuzuyu kurt kapsa, Korkarım ki ALLAH bunun hesabını ÖMER den sorar, demiş HZ.OMER.
Sayın cumhurbaskanim.
Eğer siz bu aşı yi bize diretirseniz.
ALLAH bunun hesabını size sorar elbet

Takdir sizin...

Avatar
Nihal 3 yıl önce

Sn.Cumhurbaskanim aşı olarak ruhsatı olmayan etkileri belirsiz ve güvenliği olmayan bu sıvıları dayatmanın ne ahlakı ne vicdanı ne de hukiki bulmuyorum. Lütfen buna son verilerek gerek toplumun psikoloji ve sağlığı açısından gerekse ekonomi ve eğitimin düzelmesi için acilen haksizca yapılan bu dayatmaya son verilmesini istirham eder gereken hassasiyeti de göstereceğinizi umarak saygılar sunarım.

Avatar
Ş. Aydın 3 yıl önce

Bunlar Müslüman, dindar, bunlar Allah'tan korkar, kimseye zulmetmez diye oy verdiklerimiz, her daim desteklediklerimiz tarafından maalesef aldatıldık, kandırıldık. Ama bu durumu hala kabullenemiyoruz. Artık Bu merhametsiz, olan görmezden gelen güruhtan yardım istenmez. Sadece Allah'tan yardım istemeliyiz. Allah (CC) mazlumlarla beraberdir.

Avatar
Hakan 3 yıl önce

A§ıyı üreten içine ne koyduğunu ve etkilerini çok iyi biliyor

Avatar
MÜMKÜN DEĞİL!.... 3 yıl önce

Aşının uzun vadeli etkilerinin bilinmemesi mümkün değil.Aşıyı yıllar önce yaptılar,uzun vade de olan etkilerini biliyorlar.Bu şeytanlar o kadar dangalak değil....

Avatar
Peruze 3 yıl önce

Bu zulmü bitirin artık sayın cumhurbaşkanım biz çocuklarımızın ve kendimizin de göz göre göre bu tuzağa düşmesine izin vermeyiz Allahin izniyle,kimse ne bana ne çocuklarıma bu aşıları yapmayı zorlamamali buna kimsenin hakkı yoktur, hakkımı çigmetmemek için sonuna kadar savasacagim.