Öne Çıkanlar Twitter COVID19 Chabad Muammer Karabulut Sosyal Tıp

“HESAPLAŞAMAYA VAR MISINIZ?”

10 milyon izlenen değil 83 milyonu ilgilendiren bir konumuz var!

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul  / 25 Mayıs 2021

Pandemi yalanı ile Türkiye’nin de içine atıldığı küresel darbeden zarar görenler, hak ve hukuk arayışına başladı. Türkiye’de ilk soruşturmanın açıldığı Şanlıurfa/Viranşehir Cumhuriyet Savcılığına, tedbirlerin artık insan sağlığını, yaşama kalitesini ve ekonomik hayatı bitirdiğine ilişkin açılan davaya Zeynep ARICAN’da şikayetçi olarak katıldı.   

Bugün İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığına giden  Zeynep ARICAN, Viranşehir Cumhuriyet Savcılığı tarafından açılan soruşturma dosyasına müşteki oldu. Nefes almakta zorluk çekiyorum dedi.

Müşteki Zeynep ARICAN,   5gvirusnews.com da yayınlanan “Maske Öldürür” diyen Dr. Bilgehan BİLGE’nin,  “Hesaplaşalım Var mısın?” başlıklı haberini bilgi olarak vererek,  BİLGE’nin tanık olarakta dinlenmesini istedi.     

Yasal hiçbir gerekçesi olmadan Maske takma zorunluluğu getirilmesi, cezai işlem yapılması, kapalı yerlere girilmesinde şart koşulması gibi bir dizi tedbirlerin yaşam kalitesini bozduğunu söyleyen ARICAN verdiği dilekçede, “burun kemiğimdeki rahatsızlık sebebiyle nefes almakta sağlık sorunu yaşamaktaydım fakat maske kullanımıyla beraber nefes almam iki kat daha güçleşti. Adeta boğulacak derecede nefes almakta güçlük problemi yaşamaya başladım. Uzun süre maske taktığımda el ve ayaklarımda titreme, halsizlik, yorgunluk ve geçmek bilmeyen öksürük” yaşadığını  söyledi.  

Maskenin sağlık problemlerini tetiklediği gibi, hiç tanımadığım insanlarla maske yüzünden tartışmalar yaşamaya başladığını ifade eden Zeynep ARICAN, “Sokakta yürürken veya otururken maske takmadığımda sözlü ve psikolojik baskıya maruz” kaldığını da belirterek Viranşehir Cumhuriyet Savsısı Eyüp AKBULU tarafından açılan soruşturma dosyasına müşteki oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AVKT.faruk 41 3 yıl önce

Herkes bulundugu ilçeden göndersinversin dilekcesini

Avatar
Işık. Mühendis38 3 yıl önce

Güzel gelişmeler oluyor halk uyanıyor hamdolsun artık.

Avatar
Hülya.34 3 yıl önce

HELAL OLSUN YİĞİT GERÇEK VATANSEVERLERE.

Avatar
Murat AMAN 3 yıl önce

Bu bir insanlık suçudur

Avatar
hacı ali 3 yıl önce

zeynep hanım cesaretiniz için teşekürler...

Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Hayatımda yaptığım en doğru şeylerden bir tanesi... Keşke keşke Sayın Savcımıza daha fazla destek olabilseydim... olabilseydik... Yaşadıklarım asla aklımdan çıkamayacak biliyorum ki çocuklarımız için hep hatırlamalıyız... Bu küresel darbenin izleri çok derin bir daha olmaması için mücadeleye devam ediyoruz!!