Öne Çıkanlar yağmur duası DSÖ Muammer Karabulut 28 Şubat Mendy Chitrik

İNSANLAR SAVUNMASIZ

5gvirusnews Haber Merkezi Berlin / 31 Ağustos 2020  

Sorunlu teknolojiler insan sağlığını tehdit ederken, anneler çocukların geleceği için endişeli ve  onları korumak istiyor. Artık nesli korunacak olan Caretta Carettalar değil insan nesli olduğu ortaya çıktı.  Diğer bir ifade ile Avrupa’daki en başta gelen kaygı çocuklar oldu. Önceki gün Berlin’deki mitingin öncüleri de, “Çocuk Sağlığı Savunma” taraftarlarıydı.

Berlin’deki miting tüm insanlığı ilgilendirdiğinden dolayı dünyaya güçlü  mesajlar verildi. Yapılan konuşmalarda, İnsanlık artık tehdit ve kontrole dayalı bir model tarafından yönetilmek istendiği ama yönetemeyecekler, yeni normali ancak BİZ  yaratabiliriz denildi.

Sona altı ayda yaşanılanların özetinde, “bizi ayırmaya ve bölmeye çalışan siyasetçilerin ağzından 'Dayanışma', şefkat ve eşit haklar sözlerini duymaya devam ediyoruz. Para cezası, tecrit, sağlığımızı deneyen ve tüm özgürlüklerimizi kısıtlanıyor.  Bu insanlar hayırsever değil. Bizden 'bilimsel fikir birliği' adı verilen yeni bir dine inanmamızı istiyorlar, kendi çıkarları dışında hizmet etmeyen 'uzmanlar' olarak adlandırılan yozlaşmış bir kadro tarafından kullanılan uydurma bir dogma sundukları” söylendi.

Hedeflerinde ise izleme ve izleme en önemli araçları durumundadır. Bunun da bizi nihayetinde nereye götürdüğünü biliyoruz: Tecrit, ceza ve kölelik.

Uzun zamandır araştırmalarını paylaşarak öncülük yapan Robert F.Kennedy’de Berlin mitinginde konuşma yaptı.  Arka planda Großer Stern Meydanı ve Siegesäule Anıtı ile Kennedy, korkuyla hükümet kontrolünden bahsetti ve aleyhinde konuştu.

Hükümetin ve en büyük servete ve kontrole sahip olanların halk sağlığı konusunda korkunç bir iş çıkardığını, korku pompalayarak, hükümetlerin totaliter rejimler yarattığından da bahsetti.  Hükümetlerin, elitlerin ve güç sahiplerinin, halk sağlığını gerekçe göstererek, hepimizi, 5G'nin teknolojisinin hüküm sürdüğü, nakitsiz bir topluma doğru kaydıracaklarını; 5G'nin bizlere olumlu bir gelişme olarak iletildiğini, ancak gözetim ve veri toplama için kullanılacağını belirtti.

Kennedy, COVID 19 salgınının orta sınıfı yok eden, hepimizi yoksullaştıran bir kolaylık krizi olduğunu ve güçlü eliti daha da güçlü hale getirdiğini sözlerine ekledi. Dostlarımızı, savunmasız çocuklarımızı, özgürlüklerimizi ve demokrasimizi korumamız gerektiği mesajı verdi.

Kennedy, COVID 19 salgınının, orta sınıfı yok eden,
hepimizi yoksullaştıran acımasız bir araç olarak kullanıldığını ve güçlü eliti daha da güçlü hale getirdiğini söyledi.

Kardeşlerimizi, savunmasız çocuklarımızı, özgürlüklerimizi ve demokrasimizi korumamız gerektiği söyleyerek konuşmasını bitirdi!

Berlin mitingi dünya insanlarını savunmasız, çaresiz  ve korunmaya muhtaç gösterirken, Alman Yeşillerinin de desteği ile 1980’li yıllarda başlayan caretta carettaların korunması yerini insanların alması bekleniyor.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.