Öne Çıkanlar Hazar Türkleri COVID19 UNIVERSAL BASIC INCOME Aseem Malhotra İsrail

İNSANLIĞIN KURTULUŞU LOUSİANA KARARINDA!

5gvirusnews Haber Merkezi Lousiana / 30 Mart 2024

ABD’nin Louisiana Eyaleti Cumhuriyetçi Parti Senatörü Thomas Pressly ve iki üye 29 Şubat 2024’de,133 sayılı Yasa Tasarısını Senatoya  (SB133) sundu. Teklif edilen yasa tasarısı, “Dünya Sağlık Örgütü, Birleşmiş Milletler ve Dünya Ekonomik Forumu'nun Louisiana eyaletinde hiçbir yargı yetkisi dahil hiçbir yetkisi olmayacağı” şeklindeydi. Yasa teklifi senatoda 26 Mart 2024 tarihinde, Demokrat ve Cumhuriyetçilerin 37 oyu ile kabul edildi.

Yasa teklifini hazırlayan Senatör Thomas Pressly Sosyal Medya(X) hesabında, “Evet doğru! Karar alma sürecimizde egemenliğin önemini anladıkları ve bu yasa tasarısını itirazsız kabul ettikleri için Senato'daki meslektaşlarıma minnettarım. Eyalet kanunları uluslararası kuruluşlar tarafından değil eyaletimizin seçilmiş yetkilileri tarafından yapılmalıdır.” diyerek paylaşımda bulundu.

Lousiana Eyalet Senatosu'nu aldığı ve yaygın medyanın görmediği bu kararı, 5gvirusnews sosyal medya hesabında paylaştı. Dünya Sağlık Konseyi Türkiye Temsilciliği üyelerinden Doç. Dr İlker İPEKDAL’dan da  insan ve insanın geleceği için önemli olan bu onurlu karar konusunda Louisiana Senatosu ile işbirliği yapılması önerisi geldi.

Lousiana Eyalet Senatosu’nda alınan karara ilişkin İPEKDAL, “bilimin en çok değişime ve sorgulanmaya açık tıp alanını, belli grup ve örgütlerin çıkarları doğrultusunda yönlendirme ve yaptırımda bulunma karanlığından çıkaran bu cesur adımı alkışlıyoruz.” dedi.

Dr. İPEKDAL, Dünya Sağlık Konseyi’nin Türkiye’nin önerisi üzerine,  Lousiana Eyalet Senatosu ile ilişkiye geçerek, aldığı bu kararı tüm dünyada yaygınlaştırarak, “daha iyi bir yol” hedefine yaklaştıracağını söyledi.

ABD’nin Louisiana eyalet senatosunda alınan karara göre DSÖ, WEF ve BM'nin tüm kural ve talimatlarının uygulanmasına yasaklama getirildi.

YASA TASARISI, HALK SAĞLIĞI başlığı ile önerildi. Teklif edilen yasa Dünya Sağlık Örgütü, Birleşmiş Milletler ve Dünya Ekonomik Forumu'nun, Louisiana eyaletinde hiçbir yargı veya yetkiye sahip olmayacağı yönündeydi.

Yapılan oylamada alınan karar, küresel güçler ile özdeşleştirilen ABD’de alınırken, tüm ülkeler için bir çıkış yolu ve yeni bir umut oluyordu. Bu kesinlikle çok büyük bir haberdi ama bunu ana akım medyada duymadık, kimse bahsetmedi ve yine tuhaf bir şekilde her defasında BM’yi, WEF’i eleştiren ve DSÖ’nün yetki gaspına hayır diyen sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekmedi ve gündemine girmedi.

Louisiana Senatosu’nun kabul ettği113 no’lu yasa tasarısında; “Dünya Sağlık Örgütü, Birleşmiş Milletler ve Dünya Ekonomik Forumu'nun Louisiana eyaletinde hiçbir yargı yetkisi veya yetkisi olmayacaktır. Dünya Sağlık Örgütü, Birleşmiş Milletler ve Dünya Sağlık Örgütü'nün hiçbir kural, düzenleme, ücret, vergi politikasında yetkisi yoktur. Louisiana eyaletinde herhangi bir kurum, daire, kurul, komisyon, siyasi alt bölüm, eyaletin hükümet kuruluşu, bucak, belediye veya başka herhangi bir siyasi kuruluşun, DSÖ,BM ve Dünya Ekonomik Forumun kararlarını uygulamayacaklardır.” denilmekte.

EGEMENLİK HAKLARI İÇİN OY KULLANDILAR

Louisiana Senatosu’nda alınan karar, ABD’deki iki farklı siyasi kutupta yer alan Cumhuriyetçi ve Demokratların oy biriği ile alınmış olması küreselleşen siyasete karşı örnek bir duruş oldu.    

Louisiana Eyaleti Cumhuriyetçi Parti Senatörü Thomas Pressly’e ve o gün oy verenlere, “Egemenliğimizi koruduğunuz için TEŞEKKÜR EDERİZ” paylaşımına karşı da, 5gvirusnews-platformu ve Dünya Sağlık Konseyi Türkiye Temsilciliği olarak insanlık için bir umut oldu diyoruz. Dünyadaki tüm senatoları, meclisleri Louisiana Eyaleti gibi, “egemenliğinizi koruyalım” diyoruz.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.