Öne Çıkanlar Haham Chabad Grafen Epifiz. DSÖ

KKTC’DE CHABAD’I KORUMAK İÇİN HABER YAPILIYOR!

5gvirusnews haber Merkezi Lefkoşa / 18 Aralık 2023

UBP’nin İskele Milletvekili Yasemin Öztürk Gazze’de soykırım yapan, çocukları öldüren CHABAD’ın KKTC’deki faaliyetlerini hedef alınca, örgütün tetikçileri ve işbirlikçileri harekete geçti.

Örneğin önceki günde KKTC’de gazetesini atış poligonu gibi kullandıran, “GIYNIK” ismindeki bir yayın organı, “Ucuz kahramanlığı bırak, kendi kocana bak!” başlıklı bir haber yaptı.

GIYNIK’da yayınlanan haberde Milletvekili Yasemin ÖZTÜRK’ün eşinin, “Güney Kıbrıs’a yasadışı yollardan para kaçırma suçlamasıyla yargılandığı davanın akıbeti bilinmiyor.” yazmaktaydı. Ancak davanın akıbetinin, 14 ay önce takipsizlikle sonuçlandığı ortaya çıktı.  

Milletvekilinin eşi Muhammet Öztürk’ün avukatı Tevfik Pilli, GIYNIK gazetesine “haksız ve mesnetsiz olarak” yayınlanan bu haber üzerine bir tekzip metni yolladı.

Gazete haberinde, UBP İskele Milletvekili Yasemin Öztürk’ün, bireysel çıkışlarıyla Ulusal Birlik Partisi içerisinde de tepkilerin hedefi haline geldiğini yazdı. Fakat haberde kimlerin tepki gösterdiği yer almadı.

CHABAD örgütünün KKTC’deki işgal planına, tapulu taşınmaz mülk alarak kolonileşmesine karşı çıkanların gösterdikleri tepki; GIYNIK gazetesinde yapılan haberde, yabancı yatırımcılara yönelik, “nefret söylemi” olarak görüldü.

Bu durumda aklımıza KKTC’deki “yabancı yatırım” ile dünyanın en tehlikeli örgütü olarak bilinen CHABAD’ın faaliyetlerinin GIYNIK gazetesi tarafından hangi bedel karşılığında karıştırıldığı sorusu geldi?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fazıl 5 ay önce

Giynik in yazdığı haberi okudum .. bunlar çıldırmış olmali

Avatar
İsmet 5 ay önce

Tüm siyonistlerin canı cehenneme...