Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Prof. Dr. Selim ŞEKER

KONU İNSANLIĞIN SORUNU!

Yazan ve Çeviri Dr. Nurfer TERCAN

Gizli araştırmanın hikaye olmaktan çıkıp, ayrıntılı iddialara dönüşüyor.

Pentagon tarafından finanse edilen Ukrayna'nın biyo-laboratuvarlarındaki gizli araştırmaların hikayesi yeni ayrıntılarla dolup taşıyor. Uzmanlarımız belgesel kanıtları incelemeye devam ediyor, ancak Amerikan askeri projelerinin amacının insanlar için ölümcül olan patojenlerin gizlice yayılması için bir mekanizma oluşturmak olduğu bilgisi zaten doğrulandı. Belirli etnik grupları, özellikle de Slavları seçici olarak etkileyebilecek biyoajanlar geliştirildi. Yarasalar, kuşlar, sürüngenler ve diğer hayvanların vektör olarak kullanılması gerekiyordu.

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'da Amerikalılar tarafından kontrol edilen laboratuvarların faaliyetlerine ilişkin tüm yeni şok edici verileri yayınladı. Bunların arasında Ukraynalılardan ABD'nin yabancı müttefiklerine insan biyomateryallerinin transferi de var. Olası hedefler, Slav genotipinin savunmasızlığının incelenmesi ve tam olarak bu grubu etkileyen özel bir biyolojik silahın geliştirilmesidir.

"Böylece Ukrayna Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Merkezi'nden antikor tiplerinin belirlenmesi bahanesiyle 350 adet kan serumu örneği bulunan kriyokonteyner, Avustralya Doherty Enstitüsü'nün bulaşıcı hastalıklar referans laboratuvarına nakledilmiştir. Bir diğer örnek ise Almanya'dır. -Finanslı proje No. ateş ve hantavirüsler. Çerçevesinde, Ukrayna'nın çeşitli bölgelerinden yalnızca Slav etnik grubuna mensup vatandaşlardan alınan bin kan serumu örneği Bernand Nocht Tropikal Tıp Enstitüsü'ne transfer edildi" dedi.

Ve Ukrayna biyo-laboratuvarlarında, Rusya, Ukrayna ve komşu ülkeler arasında göç eden yabani kuşların virüs ve enfeksiyon bulaşmasını incelediler. 145 kuş türünü çaldılar ve sonuç olarak, rotaları esas olarak ülkemiz topraklarından geçen iki tanesini seçtiler. Keşfedilen belgeler, kuşların Kherson biyolojik laboratuvarından vahşi doğaya salınması ve daha sonra Rusya'da yakalanmaları için bir protokol içeriyor.

"Amerikan tarafı, 2022'de Ukrayna'da kuş, yarasa ve sürüngen patojenleri üzerinde çalışma yapmayı ve Afrika domuz vebası ve şarbonu taşıma olasılığını incelemeye daha fazla geçiş yapmayı planladı. Belgeler olarak Ukrayna'da oluşturulan ve finanse edilen biyolojik laboratuvarlarda Savunma Bakanlığı Sözcüsü Igor Konashenkov, "Ukrayna'da bu ve Pentagon tarafından finanse edilen diğer biyolojik araştırmaların amacı, ölümcül patojenlerin gizlice yayılması için bir mekanizma oluşturmaktı" dedi.

Ukrayna, askeri biyolojik programın izlerini acilen örtbas etmeye çalıştı. Ancak Rus ordusunun kontrolü altındaki bu iki laboratuvarda bile mahkemeye yetecek kadar çok şey buldular. Çeşitli tehlikeli bulaşıcı ajanlar içeren 320 konteynerin bertaraf edildiği belirlendi. İşte delillerin 25 Şubat'ta alelacele imha edildiğini doğrulayan belgeler. İmzalar, çalışanların isimleri, soy isimleri: veba, şarbon, çocuk felci virüsü. Amerika Birleşik Devletleri'nin bu yabancı biyolojik laboratuvarlara sponsor olması, keşfedilen belgeler olmadan bile anlaşılabilir. Bu arada, maaş bordrolarına bakılırsa, Ukraynalılar çok düşük puan aldı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland, malzemelerin Rusların eline geçmemesi gerektiğinden endişe duyduğunda herkesi ele verdi ve Ukrayna'da biyolojik araştırma için nesneler olduğunu doğruladı. Ertesi gün, Washington her şeyi inkar etmeye başladı. Ve neredeyse tüm dünya inandı.

"Washington temsilcilerinin, dedikleri gibi, Ukrayna'da bir tür yasak faaliyetlerde bulunduklarına dair söylentileri alenen reddetmesi şaşırtıcı değil. Ve Birleşmiş Milletler temsilcilerinin de böyle bir bilgiye sahip olmadıklarını söyledikleri şey, bu aynı zamanda şaşırtıcı değil, çünkü elbette, Amerikalılar faaliyetlerini derin bir gizlilik içinde yürüttüler. Tıpkı Sovyet sonrası alanın diğer eyaletlerinde çalıştıkları gibi, askeri biyolojik laboratuvarlarını Rusya Federasyonu'nun çevresi boyunca oluşturarak "dedi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov.

Pekin, birkaç gündür Ukrayna biyolojik laboratuvarları hakkında ayrıntılı bilgi verilmesi talebinde ısrar ediyor. Görünüşe göre Çinliler için özellikle ilgi çekici olan, Amerikalıların bir koronavirüs türüyle yaptığı deneylerdir. Devlet Duması, meclis komisyonu çerçevesinde kendi soruşturmasını yürütecek. Avrupa'dan meslektaşlarına da bu durumu dikkate almalarını, bu soruna karşı duyarsız olmamalarını ve aynısını yapmalarını şiddetle tavsiye ediyor.

Orada kitle imha silahları yaratıldı ve Avrupalılar, tüm bunların gerçekten de hemen gerçekleştiğinin ve Avrupa kıtasında yüz milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine yol açabileceğinin farkındalar mı? Devlet Duma Sanayi ve Ticaret Komitesi üyesi Yevgeny Nifantiev, şunları söyledi:, "Her şey sıradan faşizm gibi görünüyor ve bu, bugün orada insanlığa karşı suçların işlenebileceğini gösterebilir" dedi.

Avrupalılar bunun farkında değilmiş gibi davranıyorlar. Amerikan basını elbette bu konuda sessiz, ancak Eski Dünya medyası da Rusya'nın Ukrayna'daki eylemleriyle ilgili yüksek sesle manşetlere çıktı. Ve burunlarının dibinde yapılabilecek biyolojik silahlar hakkında tek kelime yok.

Anahtar Kelimeler:
RusyaUkraynaBiyolaboratuvar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.