Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Twitter

MASKE DAVASI DANIŞTAY’DA BAŞLADI

Maske Küresel Aldatmaca, Türkiye Hukuk Devleti 

Haber Merkezi 5gvirusnews Ankara / 12 Ocak 2020 

Antalya İdare Mahkeme’de 26 Ağustos 2020 tarihinde 5gplatformu sözcüsü olan Muammer KARABULUT’un  “maske takma zorunluluğu ile ilgili düzenlemeye ilişkin açılan dava Danıştay’da görüşülmeye başlandı. Danıştay Onuncu Daire’nin aldığı karar bugün posta yolu ile davalı tarafa tebliği edildi.   

Danıştay Onuncu Daire’nin oybirliği ile aldığı kararda,  maskeye ilişkin yürütmenin durulması istemine karar vermek için, davalı taraf olan İçişleri Bakanlığı’na maske ile alınan karar konusunda 30 gün içinde savunma yapması  istendi.

Davalı taraftan da maske takma zorunluluğu getirilen genelgelerin aslı veya onaylı örneği talep edildi.

Açılan davaya ilişkin açıklama yapan Muammer Karabulut ise “Maskenin insan sağlığına faydasına ilişkin bir tane bilimsel örnek istedik. Buna karşı da maskenin zararlarına ilişkin  bilimsel kanıtlar sunduk. Küresel bir aldatmaca olan maske uygulamasının Türkiye’de sonlandırılmasını ve ülkemizin bütün dünyaya, bir hukuk devleti olduğunu da duyurmak istiyoruz ” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MaskeDanıştayOnuncu Daire
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Arıcan 3 yıl önce

Sonucu dört gözle bekliyoruz hadi güzel haberi verin artık... ALLAH RAZI OLSUN...

Avatar
Doğrucu Davut 3 yıl önce

Türkiye ve hukuk devleti...
Birlikte anilabilirse ne guzel olur tabi ki;)

Avatar
Zafer 3 yıl önce

Maske istemiyorum kısaca

Avatar
Aytac 3 yıl önce

Kesinlikle maske istemiyoruz zaten sağlık açısından takan yok sadece ceza yenmesin diye takılıyor cok sacma tedbirler alındı artik bu küresel saçmalık bitsin madem bağımsız ülkeyiz kahveler kapalı avmler açık lokanta kapalı işyerleri acik yemekhaneleri bir görün herkes işe gidiyor işyerlerinde de insanlar tıkış tıkış ozaman bu pandemimin bitmemesi gerek vaka sayılarının düşmemesi gerek az sesini yukselt vakalar artıyor sesimi kis otur evinde vakalar düşüyor ozaman bu yaz ayında heryer hınca hınç doluydu haziranda açıldı temmuzda tavan yapardı turizm den parayı kazandık kışa geldik kapan esnaf ölsün artik gerçekten insanlara özgürlüğünü verin ve dsö nün talimatlarina uymayin asıl seytan sapkın olan onlar sermayeye hizmet eden dsö bu belli bariz acik devletimizden teknistedigimiz dış güçlere boyun etmeyin aldığınız kararlar tamamiyle dış güçlerin isine yariyor

Avatar
Aysel 3 yıl önce

Bu maske benim oksijenimi çalıyor.

Avatar
Aysun Erdoğan 3 yıl önce

Maske zararlı hatta ölüme kadar götürebilir dr.Bilgehan Bilge anlatmıştı. Biz maske istemıyoruz, hes ve aşı istemiyoruz,biz özgürlük ve sağlık istiyoruz,kobay değiliz!!!

Avatar
Murat 3 yıl önce

Hukuk devleti sadece maske takılmasın demek için mehkemeye verilmiş buda hükümet düşmalıgından dolayı şimdi hükümet sigara alkol vs bunların zararları ile ilgili ülkede yasaklasa hukuk devletindeyiz deyip herkez razı olacakmı acaba ?
Hükümetin yerinde olsam covit tedavilerini ücretli hale getiririm..
Alın hukuk devleti

Misafir Avatar
Maçkalı 3 yıl önce @Murat

Kafandan istiyorum!

Beğenmedim! (5)
Misafir Avatar
Enes.. 3 yıl önce @Murat

pandemi başlamasından bu yana 1 yıl geçmesine rağmen hala böyle küçük düşenilen insanlar görmek beni üzüyor.Ama bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp.Benden önce bir arkadaşımız size güzel bir şekilde yanıt vermiş zaten her şeye 'olabilir' gözüyle bakmalısınız..

Beğenmedim! (5)
Misafir Avatar
Duygu 3 yıl önce @Murat

Dostum ne kadar alakasız bir yorum yapmışsın, umarım farkına varırsın. Alkol ve sigara zorla içirilmiyor insanlara ama maske zorla taktırılıyor. Alkol ve sigara kullanımını insanın kendisi karar verebiliyor ama maskede veremiyorum çünkü yaptırımı çok ağır. Hukuk devleti demesi bundandır.
Saçma sapan yerlere çekme konuyu.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Nazlı 3 yıl önce

Biz bizi yönetenlere güvenmezsek kendimizi nasıl emin ellerde hissedeceğiz muhalifler gibi düşünüp onlar gibi hereket edeceksek her fırsatta Reisin ayakbağı olacaksak bizim aynı hisleri taşıyor olmamız mümkün değil ben devletime başkanıma beni yönetenlere güvenmek onların her şartta bana bir kötülük yapmayacağını düşünmek istiyırum ev diyorsa ev okul diyorsa okul maske diyorsa maske her fırsatta bir açığını bulupta sinsice yaklaşıp saldırmayı ben kendime yakıştıramıyorum herkes özgür iradesi ile hareket edersr bu hastalığın önü alınamaz ecel gelince ertelenemez bunuda biliyorum belkide ölümün afı değişti olsun ben muhalefetin aksini yapmazsam kendimi mesul hissederim devletimi seviyorum Reis ne derse o

Misafir Avatar
Enes.. 3 yıl önce @Nazlı

Peki siz koyun musunuz da her türlü uygulamaya,yaptırıma 'yöneticiler diyorsa bir bildiği vardır' şeklinde düşünüyorsunuz.Umarım bu yaptığınız yorum ironidir..

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Arslan 3 yıl önce @Nazlı

Siz otoriteye itaat etmede master yapıyorsunuz anlaşılan..Ben ya da sen seçimle seçtiğimiz kişileri sorgulayacağız tabi benim adıma,bana sormadan nasıl kararlar alabiliyorsun diye..Fakat ne yazıkki sizin sorgulama algınız kapalı..Tavsiye olarak önce TV izlemeyi bırakıp objektif olarak bu sitede ve de başka kaynaklardan araştırma yapmanız..

Beğenmedim! (2)