Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Deborah Cohen Enosis

- NEDEN 11 EYLÜL MİTİNGİ?

“AŞI KARŞITI DEĞİLİZ!”

- MİTİNGİ, “AŞI KARŞITLARI”  DÜZENLEMİYOR!

Bizler 19 aydır yaşadıklarımıza küresel güçlerin, “Plan-Demisi” diyoruz. Ve “Anadolu Birliği Partisi”nin ev sahiplinde, “Anayasayı Koruma İnisiyatifi bileşenleri” olarak, sadece bayrağımızın olacağı, “Büyük Uyanış Mitingi” için 11 Eylül 2021 tarihinde saat 15.00 deki mitingde bir araya geleceğiz.

Mitingdeki hedefimiz ülkemizdeki kişiler, siyasi partiler, kurum ve kuruluşları değil plandemiyi var eden küresel güçlerdir.

Mitingimiz başlayıp devam edecek, adalet, barış ve özgürlükten yana yeni bir dünyanın gerçekleşmesi yönünde uzun soluklu bir yürüyüşün ilk adımı olacaktır.

Maltepe’de 11 Eylül 2021 tarihinde yapılacak olan büyük buluşma, insanın vücut dokunulmazlığına, elde etmiş olduğu kazanımlara, temel hak ve özgürlüğüne karşı insanların hiçbir ayrım gözetmeksizin bir olduğu mitingdir.

DSÖ’nün 11 Mart 2020 tarihinde, “virüsü izole edilmeden” ilan ettiği plandemiye karşı zamanla bir çok ülkede insanlar ayağa kalktı. Türkiye ise gelişmeleri büyük bir sabırla takip ederken, sadece sosyal mecrada düşüncelerini ve eleştirilerini paylaştı. Plandemi adı altında alınan bilim dışı önlemler insanların yaşam kalitesini düşürdü, ruh sağlığını bozdu, intiharlara neden oldu, yaşama sevincini ve ekonomik gelirlerini azalttı. Türk halkı tarihinin en büyük zulmüyle karşı karşıya kalmasına rağmen sokağa çıkmadı, güvenlik güçleri ile karşı karşıya gelmedi. Bunun tek nedeni plandeminin sorumlusunu ne devlet ne de iktidar olarak göremediğinden kaynaklandı. İşte bu sessiz çoğunluk, 11 Eylül’de bir araya gelecek ve dünyadaki tüm insanların ortak sesi olacaktır.

Mitingimiz aynen Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro’nın 7 Eylül'de küresel plandemi çetesine karşı ilk meşaleyi yaktığı mitingde, “geleceğim için 3 alternatif var; tutuklanmak, öldürülmek ya da zafer." dediği gibidir.

11 Eylül mitingi, “aşı karşıtlarının” bir araya gelmesi değildir. Bu miting aşıya karşı gelmek için de yapılmıyor! Büyük Uyanış Mitingi, bill gates’in bütün aşı şirketlerini fonlayarak elde ettirdiği sıvıların dayatmasına karşı yapılıyor. Aslında bize “aşı karşıtı” dedikçe biz de bu ifadeye kullananlara, “aşıya hakaret ediyorsunuz! Aşı karşıtlığı ile cepheleşme yaratıyorsunuz, aileleri, insanları bölüyorsunuz ve sonrada çatıştıracaksınız, bu oyuna gelmeyeceğiz, bu sefer insanları bölemeyeceksiniz.” diyoruz.

Ve onun için de Maltepe Mitinginde olacağız.

Küresel güçler kendi çıkarları için, bölerek parçalara ayırdığı kesimleri nasıl maske, mesafe ve hijyeni tekrarlatıp sonra aşıda tekrar birleştirdiyse, biz de kendi varlığımızı sürdürmek ve geleceğimiz için birleşmek istiyoruz.

-Çocukların bedensel bütünlüğüne bir müdahale olan, içeriği bilinmeyen ve kimi daha önce denenmemiş sıvıların vücudumuza zorla enjekte edilmesini asla kabul etmiyoruz.

-Dünyada daha az oksijen alarak daha sağlıklı olan hiçbir canlı türü yoktur. Maskenin yapısı, bu şekilde ve bu süre ile herkese kullanma zorunluluğu getirilmesi, akla, bilime, sağlığa aykırıdır.

-Yabancılara, turistlere getirilmeyen kısıtlama ve yasaklamaların kendi insanımıza dayatılması kabul edilemez.

-Sürekli mutasyona uğrayan ve varyantlarla aşıyı ve tedavide kullanılan ilaçları değersiz kılan bir mikropla bu şekilde mücadele edilemeyeceğini söylüyoruz. Aşıların geliştirilmesi, üretilmesi, dağıtımı ve uygulama süreci ve etki süresi, vaat edilen faydayı sağlaması imkansızlığı apaçık ortada iken bu dayatma akıl tutulmasından başka bir şey değildir.

-Kendi yurttaşlarımız, yabancı üreticilerin zorunlu, bedava aşılarının kobayları değildir.

Tüm yaşadıklarımıza “Plan-Demi?” diyoruz, çünkü virüsü tespit etmeyen PCR test ile hala virüs arıyorlar, 40-45 döngü ile PCR tanı kitini çalıştırıyorlar.

Uluslararası alanda defalarca mahkum olmuş, DSÖ’nün itiraflarına rağmen tek dayanakları olan PCR test ile Plan-Demiyi hileyle ve cebren devam ettiriyorlar.

Durun, İNSAN ve onun onuru var diyoruz.  

11 Eylül 2021’de Maltepe Meydanı’nda, Anayasal haklarımızı ve özgürlüklerimizi savunmak, Yeni Normal dedikleri sosyal hayat ve toplum dizaynının, insan fıtratına yaraşır olmadığını deklare etmek, küresel çetelerin ve yerli işbirlikçilerinin despotik güç kullanarak tesis etmek istedikleri yeni dünya düzenine karşı durmak adına toplanıyoruz.

Bizler işçi, emekçi, memur, eğitimci; yaşlı, genç, çocuk her yaştan insanlarız. Bizler milyonlarız ve bir sesi haykırıyoruz: ÖZGÜRLÜK.

 Gelin bu sesi hep birlikte haykıralım.

Saygılarımızla

Anayasayı Korum İnisiyatifi adına

Bedri YALÇIN

Anadolu Birliği Partisi

ABP Genel Başkanı

Anahtar Kelimeler:
DSÖ11 EylülPlanDemi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sultan Erturk 3 yıl önce

Omrum varsa ben de yaninizdayim insAllah

Avatar
Dr Cengiz Demir 3 yıl önce

Plan-demi ile ilgili sizleri İzmir'den cânı gönülden destekliyorum. Ancak , artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı da kesindir. Yeni normallerimize (maske mesafe temizlik) karşı çıkmayalım lütfen.Bu mitingleri ülke geneline yayalım lütfen

Avatar
Dr Cengiz Demir 3 yıl önce

Anadolu Birliği Partisi adını gizli tutsaydınız hem daha şık olurdu. Hem de merak edip organizasyonu düzenleyeni araştıp öğrenen daha çok sempati duyardı. Bu şekilde siyasi çıkar sağlama, oy devşirme ithamlarına mâruz kalacaksınız. Siyasi tercihinden yanlış anlaşılmamak dışlanmamak , suçlanmamak için gelmeyen çekinik kalanlar olacaktır. Konu siyâset üstü , organik yaratılmış insanlığın ortak geleceğinin yok edilmesine karşı verilen mücadelenin önemli bir aşamasıdır. Saygılarımla

Avatar
İsmet 3 yıl önce

Hayırlara vesile olur inşAllah... ALLAH C.C YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....

Avatar
İsmet 3 yıl önce

Hayırlara vesile olur inşAllah... ALLAH C.C YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....