Öne Çıkanlar Cenevre Mehmet Eymür Ankara Üniversitesi Deprem Sansür

PAPA mRNA AŞISINA DESTEK VEREREK,  ALLAHA KARŞI DA SUÇ İŞLEDİ!

PAPA DOLANDIRICILIK YAPTI!

VATİKAN YETKİLERİNİ, “TANRIYA VE İNSANLIĞA KARŞI KÖTÜYE” KULLANDI!

5gvirüsnews Haber Merkezi Lviv / 24 Haziran  2021

Yönetim yeri Ukrayna olan, Bizans Katolik Patrikhanesi”, Jorge Mario Bergoglio’ya (Papa Franciscus) Covid-19 skandalı ile bağlantılı olarak insanlığa karşı işlediği suçtan dolayı Berlin’de PCR dolandırıcılığı  yaptığı iddiası ile başta Christian Drosten olmak üzere açılan davaya katılmasını istedi.

Patrikhane şimdiden dünyanın en büyük davası olarak nitelendirilen ve adı II.Nürnberg mahkemesi olarak anılmaya başlayan aynı zamanda Corona Araştırma Komitesi Başkanı olan davanın Avukat Dr. Reiner Fuellmich dilekçe verdiler.

Bizans Katolik Patrikhanesi; Katolik Kilisesi'nde papalığı işgal eden, sözde Papa Francis’e Covid-19 skandalıyla bağlantılı olarak insanlığa karşı işlenen suçlardan dava açıyor.

PAPA’nın suçu;

1) Yanlış bir alarm verdi ve yanlış bilgiler nedeniyle dünya çapında kiliselerin kapatılmasını emretti, böylece milyonlarca Katolik inananı manipüle etti ve zihinsel olarak travmatize etti. Kiliselerin kapatılmasıyla doğrulanan yanlış alarmı, dünya kamuoyunu bile zihinsel olarak travmatize olmasını sağladı.

PAPA Franciscus, Covid-19 skandalındaki suç ortaklığıyla organize insanlığa karşı işlenen suça katıldı.

2) Kiliselerde maske takılmasını ve mesafenin korunmasını emretti, böylece yaşam için son derece ciddi bir tehdit varmış gibi panik ve toplu psikoza neden oldu. Aslında, büyük bir dolandırıcılık ve manipülasyon yaptı.

3) Ölümcül derecede tehlikeli ve zararlı bir mRNA aşısı lehine kitlesel müstehcen ajitasyon için makamının ahlaki otoritesini kötüye kullandı.

a) İnsan genomunu değiştirerek insan ırkının yok olmasına yol açar ve bu Yaratıcı Allah'a ve insanlığa karşı bir suçtur;

b) Aşı doğmamış ama canlı bir çocuktan parçalanmış doku içerir; (*Vatikan: Kürtajdan gelen fetus dokusu kullanılan Covid-19 aşısı dinen uygundur.)

c) Organik nanopartiküller içeren, hidrojel içerir ve bu nedenle sadece sağlığa zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda insanlığın kademeli olarak talaşlaşma sürecinin bir parçasıdır;

d) Club of Rome'un gündemine göre 6 milyarlık insanlık soykırımı için bir araçtır.

Bergoglio bu nedenle Tanrı'nın önünde yalnızca insanlığın planlanmış soykırımından değil, aynı zamanda ruhları canavarın şeytani sistemine boyun eğdirmekten de sorumludur (Apoc 13-14).

Bizans Katolik Patrikhanesi, açtıkları davanın bu zorlayıcı nedenlerle onaylanmasını ve PAPA’nın uluslararası hukuk ve Nürnberg Yasası uyarınca insanlığa karşı suçlu olarak adalete teslim edilmesini talep edildi.

“COVİD-19 SKANDALI”

Ayrıca Patrik Elijah Anthony Dohnal’in imzası bulunan Bizans Katolik Patrikhanesi, II. Nürnberg Duruşması içinde, “Peki ya Vatikan?” sorusu ile kısa bir basın açıklaması da yayınladı.

Bu Covid-19 krizinin adı, “Covid-19 Skandalı” olarak değiştirilmelidir. Sorumluların hepsi yargılanmalıdır. Düzinelerce avukat ve tıp uzmanından oluşan uluslararası bir ağ , tüm zamanların en büyük haksız fiil davasını savunacak. Covid-19 dolandırıcılık skandalı, şimdiye kadar işlenmiş en büyük insanlık suçuna dönüştü.

Reiner Fuellmich, Uluslararası Ceza Kanununda tanımlanan insanlığa karşı suçlar nedeniyle DSÖ ve Dünya Liderleri (Gates, Hancock, Fauci…) hakkında yasal işlem başlatan avukatların başında bulunuyor. Duruşmalar, uluslararası üne sahip yaklaşık 100 bilim insanı, doktor, ekonomist ve avukatın katılımıyla gerçekleştirildi. Covid-19 skandalı hiçbir zaman bir sağlık sorunu değildi. Daha ziyade, yozlaşmış “Davos kliği”nin cezai yöntemlerle elde ettiği gayri meşru gücü sağlamlaştırmakla ilgiliydi.

Avukatların gündeme getirdiği başlıca sorular şunlar:

1) Bir korona pandemisi mi var, yoksa sadece yanlış bir PCR testi pandemisi mi var?

2) Karantina, zorunlu yüz maskeleri, sosyal mesafe ve karantina düzenlemeleri gibi sözde korona karşıtı önlemler dünya nüfusunu koronadan korumaya hizmet ediyor mu?

Bu önlemler sadece insanları paniğe sevk eder, böylece hiçbir soru sormadan hayatlarının tehlikede olduğuna inanırlar.

Önlemler sayısız insanın hayatını kaybetmesine neden oldu ve ekonomileri mahvetti. Korona önlemlerinin yeterli olgusal veya yasal dayanağı yoktur, anayasaya aykırıdır ve derhal yürürlükten kaldırılmalıdır.

Suçu politikacılar ve ana akım medya üstlenmeli. Çocuklar toplu halde travma geçiriyor. Ebeveynlerinden bile alınıyorlar!

Davalar açıldı. Kriminal suçlular  adalete teslim edilmesi gerekmektedir.

Kilise liderlerinin aksine, doktorlar ve avukatlar Covid-19 skandalı suçunu organize edenlere karşı çıktılar. Bu skandalın başlatıcıları yanlış bir çözüm, yani toplu aşılama istiyorlar. Uzmanlar ise aşının Covid-19'a karşı koruma sağlamadığını, aksine insan sağlığına ve yaşamına zarar verdiğini söylüyor. Hatta bu haliyle insan varlığını tehdit ediyor.

Ek olarak, mRNA aşılaması artık insanları kademeli olarak dijitalleştirmek için, yani onları bir çip veya canavarın işareti almaları için manipüle etmek üzere kullanılmaktadır; bu, yalnızca sağduyu değil, aynı zamanda Kutsal Yazılar'ın da uyardığı, ikincisi, sonraki cezadan bahseder ateş gölü!

Bu nedenle, resmi dini otoritenin, şu anda sözde Papa Bergoglio ve onunla birlikte koyun postuna bürünmüş bir kurt sürüsü olduğunu görmek şok edicidir. Her şeyden önce, sözde Papa Bergoglio'ya ve Derin Devlet'e bağlı tüm Kiliselere karşı insanlık suçlarından dava açılmalıdır.

VATİKAN YETKİLERİNİ, “TANRIYA VE İNSANLIĞA KARŞI KÖTÜYE” KULLANDI!

Bergoglio ve Vatikan yalanlara, suça ve ölüme karşı gerçeğin arkasında açık ve radikal bir şekilde durarak görevlerini yerine getirselerdi, Covid-19 trajikomedisi asla gerçekleşmeyecekti. Bu nedenle, geçersiz Papa Bergoglio ve onun ikiyüzlü din adamlarının Yahuda derneği, bugün Tanrı'ya ve insanlığa karşı en büyük suçlulardır. Nürnberg Yasası tarafından mahkûm edilen suçlardan dolayı adalet önüne çıkarılacak ve cezalandırılacak ilk kişiler onlar olmalıdır. Dini makamları ve yetkileri hafifletici sebep olarak değerlendirilemez. Aksine, bu makamı ve otoriteyi Tanrı'ya ve insanlığa karşı kötüye kullandıkları için suçları daha da büyüktür. Bu nedenle yargılanmaları ve mahkum edilmeleri gerekir!

(*) https://tr.euronews.com/2020/12/21/vatikan-kurtajdan-gelen-fetus-dokusu-kullan-lan-covid-19-as-s-dinen-uygundur

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Filiz Ödemiş 3 yıl önce

Sonuna kadar katılıyorum,insanlığa şeytan adına yapılan bir zulümdür.musluman devletimiz ama bunlar kadar olamadık...

Avatar
Erol 3 yıl önce

Şu an bu yalan bütün büyük 3 dini esir almış durumda. Hristiyanlar tek değil. Corona aşısı orucu bozmaz kim dedi??