Öne Çıkanlar Sosyal Tıp Bahçeli Mendy Chitrik Muammer Karabulut Ali Yerlikaya

SEÇİMLERDE HİLE YAPILDIĞI KESİNLEŞTİ

Trump ekibi, Arizona, Michigan ve Pennsylvania yasama meclislerinde seçim İTİRAZLARI ile ilgili duruşmaları kazandı…

Duruşmalar, "3 Kasım seçimlerinde tüm yasal oyların sayıldığına ve yasadışı oyların sayılmadığına dair güven sağlamak amacıyla" yapılacak.

5gvirusnews Haber Merkezi Washington / 25 Kasım 2020

ABD Başkanlık seçimlerinin üzerinden iki hafta geçti. DNC- Demokratik Ulusal Komite Başkanı, seçimlerde  Joe Biden lehine hile yapıldığı iddialarının ortaya çıkması artık dünyada şüpheyle karşılandığını söylemeye başladı.

Olay yeri raporları ile tanınan, aynı zamanda aktivist, siyasi yorumcu ve araştırmacı gazeteci Brett Redmaybe-Titley itirazın düğümünü çözecek olan beş kilit eyalette, postayla gönderilen oy pusulası toplamlarıyla ilgili sorunlar ve yeniden sayımları, PA Yüksek Mahkemesinin SCOTUS müdahalesi de dahil olmak üzere yasal ve yasal zorlukları inceledi.

İşte o araştırmadan notlar;

DNC seçim sahtekarlığı konusunu, her oy pusulasını sayan ve sonuçları veren makinelerin incelenmesine ayırdı. Seçmenin Joe Biden'ın, Trump'ı yendiğine ve aynı zamanda ABD Meclisi ve eyalet meclislerinde sandalyelerini kaybettiğine inanması gerektiğine söylüyor. Ama şuanda bu mümkün gözükmüyor.

Tarihler 17 Kasım’ı gösterdiğinde, Trump'ın avukatı ve eski ABD Başsavcı Yardımcısı Sidney Powell oylama makinelerinin yarattığı sonuçlara karşı yasal bir meydan okumaya hazırlanıyor.

Trump’un avukatı, “Hammer ve Scorecard adlı yazılım programı kullanılarak dijital olarak toplanan seçim öncesi oy pusulalarında toplam oyların % 3'ünün değişme olasılığını araştırmaları gerekiyor. Bu, oylamada büyük bir değişiklik anlamına geliyor.” dedi.

Powell sayılar yalan söylemez. Bugüne kadar artan kanıtlar, oy makinelerinin, özellikle de Dominion Voting Systems Inc. tarafından satılanların, bunu yaptığını gösteriyor. Zaten Trump'ın kampanya görevlilerinin seçim sahtekarlığı beklediklerini söylemişlerdi, bu artık belli oldu. O zamandan beri AZ, GA, MI, PA, WI ve NV'de çok hızlı bir şekilde yasal zorlukları beraberinde getirdiler. Bununla birlikte, bu haberlerin çoğu ilk önce sadece postayla gönderilen oy pusulalarının etrafında dönüyordu.

Trump'ın bakış açısından, bu yazı itibariyle, seçimi tersine çevirmek için 87.804 (WI-20,540; GA-14,045; PA- 53,219) gerekiyor. MI en zor olanı ve Biden'ı 146.123 oy gösteriyor.

İlginç bir şekilde Dominion oylama makinesinin,  her eyalette ve AZ'deki sayılarla ilgili olarak sonuçlarının hepsi tartışmalı! Oysa posta oy pusulaları ile ilgili işlemleri tartışılıyordu!.. Ama şimdi durum değişti,  Dominion makineleri ile ilgili 100'lerce, binlerce, yada daha fazla kanıtlanmış sorun var.  

Nihayet geçtiğimiz hafta kanıtlar gün yüzüne çıktı.

Dominion 2020 Öncesi; İlk Uyarı İşaretlerini Vermişti

ABD’deki 2020 seçimlerinden önce de Dominion bir çok kez haber olmuştu.   30 Eylül'de Philadelphia Inguirer’da yayınlanan bir rapor, Philadelphia’daki  Dominion oylama makinelerini programlamak için kullanılan, “bir dizüstü bilgisayar ve birkaç bellek çubuğunun” gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğu ortaya çıktı.

Ancak Dominion ile ilgili endişeler çok daha erken başlamıştı.

ABD Anayasası seçim yönetimini eyalet ve yerel yetkililere bırakıyor, bu nedenle oylama sistemleri ve protokolleri binlerce yargı alanında değişiklik gösteriyor. Kısmen bu nedenle, senatörler Amy Klobuchar (D-Minn.), Elizabeth Warren (D-Mass.), Ron Wyden (D-Ore.) Ve diğer Demokrat milletvekilleri tarafından ABD'nin en büyük üç tedarikçisiyle ilgili 2019 soruşturması başlatıldı. Dijital oylama makineleri, Dominion Oylama Sistemleri, Seçim Sistemleri ve Yazılımları ve Hart InterCivic. Birlikte, tüm ABD oylama makineleri dağıtımının% 92'sinden fazlasını elinde bulunduruyor.

İncelemede, Senato komitesi üç firmaya kısmen şunları yazdı;  "(W) e özel sermaye yatırımlarının yayılması ve etkisi hakkında endişeleriniz var… seçim teknolojisi endüstrisi de dahil - ülkemizin demokratik sürecinin ayrılmaz bir parçası Bu sorunlar, seçimlerimizin bütünlüğünü tehdit ediyor ve güçlü seçim sistemlerinin önemini gösteriyor , dayanıklı ve saldırılara açık değil. "

Komite, Dominion makinelerinin dahili ve internet korsanlığına karşı savunmasız olduğu da ortaya çıkardı. Tüm bu makineler, kablosuz dijital modem dış müdahale yoluyla, oylama toplamlarına arayüzü fazlasıyla oluşturmasının mümkün olduğunu belirtti.

2020'nin başlarında NBC haber ise daha fazla endişeye yer verdi .

Texas Eyaleti, 2020 seçimi Dominion Oylama Sistemleri ve onların tescilli öncesi, “ Dominion Demokrasi Suite 5.5 ” üç kez reddetti. En büyük sorun ise birden fazla donanım ve yazılım olarak gösterildi.

Tabii ki Dominion Oylama Sistemleri hakkında endişeler bunlar sınırlı değil. İtirazların destekleyen raporlar ile birlikte uzayıp gitti. Tüm bunlar Trump’un seçimde hile yapıldığına ilişkin söylemlerini güçlendirmeye yetecek gibi gözüküyor.

Ayrıca Michael T. Hertz tarafından 13 Mart 2020 tarihinde,DNC hile mi yapıyor? Tekrar?” (**) yapılan başlıklı haberde; DNC’nin adayı her zaman saymadan kazanır. Bu da oldukça şüpheli bir durum diye yazıyordu.

Ve örnek olarakta, Teksas birincil ile bağlantılı olarak TDMS şunu yazdı: 2020 Teksas Demokrat Parti başkanlık seçimleri 3 Mart 2020'de yapıldı. Bilgisayarlı oy sayımlarından elde edilen seçim sonuçları, Edison Research tarafından yürütülen ve CNN tarafından anketin kapanışında yayınlanan çıkış anketinde öngörülen sonuçlardan önemli ölçüde farklıydı. Çıkış anketine göre Sanders, Biden ile berabere kaldı, ancak gözlemlenemeyen bilgisayar sayısında% 4,5 oranında kaybetti…

ABD seçimlerini bu kadar önemli yapan veya dünyanın yakından takip ettiği başkanlık seçimi neden bu kadar günden kalmaya devam ediyor?

-Çünkü ABD, ya kendini güçlü kılan bugünkü adı ile BIDEN-AŞICILAR ile yoluna devam diyecek ya da AŞICILARA rağmen TRUMP ile yoluna devam edecektir.  

(*) Dominion Kimdir?

Dominion Voting Systems, merkezi Denver, Colorado'da bulunan ve ABD seçimlerinde oylama makinesi sağlayan üç büyük firmadan biri olan Toronto, Kanada’lı bir şirkettir .

Diğerleri Election Systems & Software ve en üst sırada ES&C ve ikinci sırada Dominion bulunan Hart InterCivic.

(**) https://www.nationofchange.org/2020/03/13/is-the-dnc-cheating-again/

İlgili raporun devamı;

https://watchingromeburn.uk/news/the-dominion-of-election-fraud-exposing-the-dominion-voting-machines/

Anahtar Kelimeler:
TrumpMichiganPennsylvania
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.