Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Cristian DROSTEN Biyolojik Savaş Orhan Kutan

10 MİLYONLARCA İNSAN ÖLÜME KOŞUYOR!

5gvirusnews haber Merkezi Tucson  / 5 Ocak 2022

NaturalNews.com'un kurucu editörü, uluslararası olarak akredite edilmiş (ISO 17025) bir analitik laboratuvarın bilimi direktörü olarak hizmet veren ve sağlık konusunda araştırmaları ile bilinen Mike Adams  4 Ocak 2022 tarihinde yayınladığı yazısında aşı ölümleri ve nedenleri konusunda bir yazı yayınladı. Adams yazısında geriye dönüşü olmayan bir yola girildiğini ve gelecekte, “her gün yaklaşık on milyon insan’ın aşı ölümü için geri dönüşü olmayan bir geri sayıma tabi tutuluyor.” dedi.

İNSANLIK İÇİN KIRMIZI ALARM

Mike Adams düşündüğünüzden daha az zamanımız kaldığını belirttiği yazısında, yaptığı matematik hesabına göre endişe içinde olduğunu belirtti. Ve  “Önümüzdeki 365 gün içinde aşı soykırımını durdurmazsak, insan uygarlığının sonu” olacağına dikkat çekti.

5gvirusnews olarak, özellikle mRNA sıvıları etrafında yoğunlaşan ölümlerle ilgili Mike Adams’in yaptığı araştırmaya kayıtsız kalınmayacağı için tamamını paylaşıyoruz;

Tahminlerin ve projeksiyonların aşağıda gösterdiği gibi, dünya çapında "pıhtılaşma" covid aşıları uygulandığı sürece, her gün yaklaşık on milyon insan aşı ölümü için geri dönüşü olmayan bir geri sayıma tabi tutuluyor. Bu aşı çekimlerinin devam ettiği her gün için, diğer bir başka deyişle, bu projeksiyonlara dayanarak önümüzdeki on yılda yaklaşık on milyon insan muhtemelen ölecek. (Aşağıdaki matematiğe bakın.)

Bu, Biden ve diğer dünya liderlerinin neden yasal zorluklar ve hukukun üstünlüğü ile ilgilenmediğini açıklıyor. Bu aşıları insanlara sadece bir yıl daha zorlayabilirlerse , önümüzdeki on yılda başlayacak aşı kaynaklı ölümlerden 3,5 milyardan fazla insanı öldüreceklerini biliyorlar.

Bu yüzden düşündüğünüzden daha az zamanımız kaldı. İşte bu yüzden aşı bağnazları, insanlık için çok geç olacağını bildikleri için önümüzdeki 2-3 yıl içinde mahkemeye yapılacak olan davaları  umursamıyorlar.

Şu anda tüm covid aşılarını durdursak bile, aşı ölümleri can aldıkça önümüzdeki on yılda muhtemelen bir ila iki milyar arasında ölüm göreceğiz. (Aşağıdaki sayılara bakın.)

Sorumluluk Reddi: Burada sunulan rakamlar, şu anda mevcut olan erken verilere dayanan tahminlerdir. Bu tahminler, yeni veriler elde edildikçe önemli ölçüde iyileşebilir veya kötüleşebilir. Bu sonuçlar, toplam ölüm oranı, kanser ölümleri ve diğer faktörler için açıklandığından yeni verilere dayalı olarak değişebilir. Bu sonuçlar hakemli değildir. Yorum ve öneriler memnuniyetle karşılanmaktadır. Tüm ayrıntılar için aşağıya bakın.

Bu arada, Reuters'in Pfizer'in propaganda kolu olması nedeniyle Reuters'in “doğruluk denetçilerinin” tamamının tehlikeye atıldığını unutmayın. Reuters'in işi, Pfizer dezenformasyonunu pompalamak ve "gerçekler" olarak etiketlemektir. Bu sözde “gerçekler” daha sonra Facebook gibi sosyal medya platformlarında gerçeği bastırmak için kullanılıyor. Bunların hepsi Pfizer, Reuters, Facebook ve milyarlarca insanı topluca katletmeye yönelik gerçek bir nüfus azaltma gündemini içeren büyük bir şeytani komplodur.

"Kitlesel Ölüm Olayı" başladı.

As Dr Robert Malone geçenlerde işaret ettiği , biz soykırım çok benziyor bir “kitle kaza olayı” yaşıyoruz:

Bana kayıtlı tarihte insanlar üzerinde yapılan en büyük deney, başarısız olmuş gibi görünmeye başlıyor. Ve, Indiana'nın kıdemli bir hayat sigortası yöneticisinin bu oldukça kuru raporu doğruysa, o zaman Reiner Fuellmich'in yeni Nürnberg davalarının toplanması için yaptığı “İnsanlığa Karşı Suçlar ”, çok daha az Donkişotça ve çok daha fazla kehanet gibi görünmeye başlar.

EN KÖTÜ OLARAK, bu rapor, federal işyeri aşı yönergelerinin, insanlığa karşı gerçek bir suç gibi görünen şeyleri tetiklediğini ima ediyor . Indiana'nın genel nüfusuna göre daha yüksek sıklıkta toksik bir aşıyı kabul etmeye zorlanan (muhtemelen) işçilerde büyük can kaybı var.

Bu makale, zorunlu bir deneysel tıbbi prosedürün neden olduğu önlenebilir bir toplu yaralanma olayının kuru bir açıklaması gibi okunur . “Güvenilir Haber Girişimi” bayrağı altında faaliyet gösteren uluslararası yozlaşmış bir çete, mağdurların potansiyel riskler hakkında bilgi sahibi olmaları için tüm fırsatların sistematik olarak hem internetten hem de kamuoyundan silindiği bir fırsat sunuyor

Kanıtlara Bakıldığında

VAERS sistemi şu anda Amerika'da yaklaşık 21.000 aşı sonrası ölüm rapor ediyor. Normal zamanlarda iyi belgelenmiş bir URF (Raporlama Faktörü Altında) 40 civarındadır. Bu da en az 840.000 Amerikalının halihazırda covid aşılarından öldüğünü ortaya koymaktadır .

Yine de avukat Thomas Renz ve Medicare muhbiri gibi güvenilir kaynaklardan VAERS verilerinin veri girişinde aylarca geride kaldığını biliyoruz . VAERS'a kayıt girme süreci, bu sayıların hızla artmasını önlemek için kasıtlı olarak yavaşlatılıyor. Ek olarak - ve kritik olarak - hemşirelere doktorlar, hastaneler ve yöneticiler tarafından covid aşılarıyla ilgili VAERS raporları göndermekten kaçınmaları yönünde aktif bir şekilde talimat veriliyor . Bu, CitizensJournal.us'un şuna benzer makalelerinde geniş çapta belgelenmiştir :

25 yıldan uzun süredir hemşirelik yapan Angela, hastanesinin acil servisinde genç yetişkinlerde daha fazla kalp sorunu gördüklerini ve bunların COVID'e karşı potansiyel advers reaksiyonlar olarak Aşı İstenmeyen Olay Raporlama Sistemine (VAERS) aşıların hiçbir zaman rapor edilmediğini doğruladı.

Başka bir hemşire olan Jennifer, acil servis hemşirelerinin özel olarak "tüm pıhtılaşmayı, kanamayı ve aşıdan bekleyeceğiniz şeyleri altı ay sonra - beyin kanamaları, 50 yaşındaki genç hastalarda kalp krizleri - gördüklerini söylüyor. Hiçbir doktor bunun aşıdan olduğunu kabul etmeyecektir. VAERS raporunu vermeyecekler.”

Daniel diğer hemşirelere ve uygulayıcılara VAERS'a rapor verip vermediklerini sorduğunda, ona "Bu nedir?" dercesine baktılar.

Görüşülen tüm hemşireler, yakın zamanda deneysel aşıları almış kişilerin akciğerlerinin BT taramalarında “buzlu cam opaklığı” sonuçları gördüklerini ve bunun VAERS'a hiçbir zaman bildirilmediğini söylüyor.

Ayrıca , şok edici sayıda ABD'li doktorun VAERS'ın ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmadığını da anekdot niteliğindeki kanıtlardan biliyoruz . Hiçbir şekilde rapor vermiyorlar ve bu sistemin varlığından bile haberdar değiller. Bu gerçek, hemşirelerin covid aşıları hakkında VAERS raporlamasını önlemek için aktif olarak emredildiğinin anlaşılmasıyla birleştiğinde , 40'lık URF'nin çok düşük olduğu anlamına geliyor. Aşı yaralanmalarını örtbas etmeye çalışan doktorlara ve hemşirelere yönelik aşırı baskı ortamı göz önüne alındığında, URF için daha meşru bir tahmin 200 olacaktır.

Bu doğruysa 21.000 VAERS raporunun aslında şu ana kadar bu aşılardan ABD'de 4,2 milyon ölüme çevrildiği anlamına gelir .

Gerçekten korkutucu bir tablo çizen diğer sayılara baktığımızda bu düşünceyi işaretleyin.

Aşılar, insanları üç aşamada öldürür ve aşıya bağlı kanser ölümlerinin tamamının ortaya çıkması on yıl kadar sürer.

Hepimiz insanların aşı kaynaklı kalp krizlerinden kelimenin tam anlamıyla çömeldiğini görmüş olsak da, covid aşılarından ölme yolunda olan çoğu insan hemen ölmez. Aşağıdaki çizelgede açıklanan, covid aşısı ölümlerinin üç aşaması vardır:

Mayo Clinic eğitimli, kurul onaylı anatomik patolog Dr. Ryan Cole'a göre, mRNA aşıları enjekte edilen hastaların %62'sinde mikro kan pıhtıları olduğunu unutmayın. Dr. Cole, Beyaz Önlük Zirvesi'ndeki aşağıdaki videoda bu kanıtı sunuyor: 

Mikro kan pıhtılaşması, vasküler hasar ve kalp hasarının erken bir belirtisidir. Kovid aşısı olan kişilere genellikle beş yıl içinde %56 ölüm oranı olan miyokardit teşhisi konuyor.

Bir Amerikan Kalp Derneği tarafından yayınlanan çalışmada daha sonra yaygın Big Tech tarafından sansürlenmiş - - mRNA ölçüde aşıları covid vasküler inflamasyon ve bu nedenle kalp krizi ve diğer vasküler olayların riskini arttırdığı bulunmuştur. Bu çalışmaya göre, 500 kişilik bir grupta kalp krizi riski tek başına %127 arttı.

DailyExpose.uk'nin açıkladığı gibi :

Yeni bir çalışma, hem Pfizer hem de Moderna tarafından üretilen mRNA enjeksiyonlarının, bir kişinin kalp krizi geçirme riskini tahmin etmek için kullanılan inflamatuar kan belirteçlerini yükselttiğini öne sürüyor.

Danışman kardiyolog Dr Aseem Malhotra, Birleşik Krallık'ta çoğu kalp krizi ve felç nedeniyle olmak üzere 10.000 fazla Covid dışı ölüm olduğuna dikkat çekiyor.

Bu uğursuz sonuçların ortaya çıkmasından birkaç gün sonra, farklı bir gruptan bir muhbir ve araştırmacı Dr Aseem Malhotra ile temasa geçerek görüntüleme çalışmalarında aşılamadan sonra koroner arterlerde iltihaplanma bulduklarını söyledi. Ancak bunu henüz yayınlamamaya karar verdiler çünkü ilaç endüstrisinden gelecek hibe paralarını kaybetmekten korktular. Muhbir bu duruma çok üzüldü.

Dr. Charles Hoffe (Kanada) da mRNA aşısı alanlar arasında kan pıhtılaşmasında önemli artışlar bildiriyor. LifeSiteNews aracılığıyla :

Gördüğü temel sorun, hastalarının en küçük kılcal damarlarındaki mikroskobik pıhtılardır. “Kılcal damar seviyesinde oluşan kan pıhtıları. Bu daha önce hiç görülmedi. Bu nadir görülen bir hastalık değildir. Bu kesinlikle yeni bir fenomen.”

En önemlisi, bu mikro pıhtıların BT taramalarında, MRI'da ve anjiyogramlar gibi diğer geleneksel testlerde görünemeyecek kadar küçük olduğunu ve yalnızca D-dimer kan testi kullanılarak tespit edilebileceğini vurguladı. Kan pıhtıları, bir kişinin damar sistemi içinde bir yerde aktif olarak oluşuyor.

İkincisini kullanarak, bir mRNA aşısı enjekte edilen hastalarının yüzde 62'sinin pıhtılaşma için pozitif olduğunu, kolayca reddedilebilecek küçük bir fraksiyon olmadığını buldu.

Miyokardit Ölümleri ve DNA Hasar Onarımının İnhibisyonu-ürünün enzim aktvitesini inhibe etmesi durumudur.

Basit matematikle, mikro kan pıhtıları gösteren (miyokardite yol açan) covid aşılı kişilerin yüzde 62'sini alırsak ve beş yıl içinde bilinen miyokardit yüzde 56 ölüm oranıyla çarparsak, bu tek başına mRNA aşısı alanların yüzde 36'sının hastalanacağı ve beş yıl içinde öleceği anlamına gelir. Bu, tüm mikro kan pıhtılarının miyokardit ile sonuçlandığını ve bu ilişkinin henüz tatmin edici bir şekilde belgelenmediğini varsayar. Yani tamamen kalp krizi ölümlerine dayanan bu %36, tek başına çok yüksek olabilir.

Ancak bu, aşı kaynaklı kanser gibi diğer nedenlerden ölümlerin hikayesini anlatmaya başlar. Artık bildiğimiz bir başka gerçek de, mRNA aşıları bir kişinin vücudunda spike protein nanoparçacıkları üretmeye başladığında, bu sivri proteinlerin bir kısmı hücre çekirdeğine girer ve vücut için genetik bütünlüğü koruyan kromozomal onarım mekanizması olan NHEJ mekanizmasının yaklaşık %90'lık bir baskılanmasını sağlar.

2 Kasım 2021 tarihli bu makaleye bakın – Aşı spike proteini hücre çekirdeğine girer, insan vücudunun DNA onarım motorunu baskılar, kanser patlamasına, bağışıklık yetmezliğine, otoimmün bozukluklara ve hızlandırılmış yaşlanmaya neden olur .

Bu makale, Moleküler Biyoloji Bilimleri Departmanında Hui Jiang ve Ya-Fang Mei tarafından yazılan "SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Rekombination In Vitro" başlıklı kritik bir araştırma makalesinden alıntı yapıyor. Wenner–Gren Enstitüsü, Stockholm Üniversitesi, SE-10691 Stockholm, İsveç ve Klinik Mikrobiyoloji Bölümü, Viroloji, Umeå Üniversitesi, SE-90185 Umeå, İsveç. Bu çalışmanın arşivlenmiş bir PDF'sini şu adreste görebilirsiniz:

https://www.naturalnews.com/files/viruses-13-02056-v2.pdf

Makalenin sonunda yazarlar, "Spike proteinin hem BRCA1 hem de 53BP1 odak oluşumunu belirgin şekilde inhibe ettiğini bulduk (Şekil 3D–G). Birlikte, bu veriler, SARS–CoV–2 tam uzunluktaki başak proteininin, DNA onarım proteini alımını engelleyerek DNA hasarı onarımını engellediğini gösteriyor.”

Çalışma, NHEJ aktivitesinin baskılanmasının, spike proteinin varlığına doza bağlı bir tepki gösterdiğini bulmuştur. Bu, hücrelerdeki sivri proteinlerin kromozomal onarım mekanizmalarının baskılanmasına neden olacağı ve zamanla genetik bütünlüğün kaybına yol açacağı anlamına gelir.

Gerçekte, insanlara mRNA aşıları bir kez enjekte edildiğinde, daha sonra hafif iyonlaştırıcı radyasyon kaynaklarına (güneş ışığı, mamografi, yüksek irtifa ticari hava uçuşları, gıda plastikleri kimyasalları vb.) bile maruz kaldıklarında, vücutları bu yeni aşıların etkisini başlatabilir. NHEJ sistemi artık çalışmadığı için baskılanamayan kanser tümörleri.

Gerçekte, insanlar mutant olacaklar çünkü NHEJ onarım mekanizmasının başak protein baskılaması nedeniyle artık genetik bütünlüğü koruyamazlar!

Aşılananlar arasında kanser vakalarında endişe verici artış raporlarını şimdiden görüyoruz. Örneğin, Cancer.news'den bildirildiği gibi : Yakın zamanda deneysel covid aşıları enjekte edilen kadınlar MEME KANSERİ belirtileri gösteriyor

Bir grup Utah doktoru, Utah, Salt Lake City'deki Göğüs Bakım Merkezinde yapılan son mamogram taramalarında korkunç bir şey keşfetti. Yakın zamanda deneysel COVID aşıları enjekte edilen kadınlar, göğüslerindeki lenf düğümlerinin anormal iltihaplanmasından muzdariptir. Intermountain Healthcare doktorlarına göre, covid-19 aşısı yaptıran kadınlarda meme kanseri belirtileri görülüyor.

Dr. Brett Parkinson, "Normal bir tarama mamogramında bunları gördüğümüzde, bu hastaları geri çağırıyoruz çünkü bu ya lenf düğümlerine giden metastatik meme kanseri ya da lenfoma ya da lösemi anlamına gelebilir" diye uyarıyor. Bu sorunun (aşılar) nedeni ile uğraşmak yerine doktorlar artık kadınlara aşıdan sonra mamografi çektirmemelerini söylüyor.

Ve Vaccines.news'den: Idaho’daki doktor covid için, “aşılananlar” arasında kanserde “20 kat artış” bildiriyor:

Idaho eyalet yönetimi “Capitol Clarity” projesi tarafından hazırlanan bir videoda Cole, [aşı] olan insanlarda nasıl yüzde 2.000 kronik hastalık artışı gördüğünü açıkladı.

Cole videoda, "1 Ocak'tan bu yana laboratuvarda endometriyal kanserlerde yıllık bazda 20 kat artış görüyorum" dedi.

“Hiç abartmıyorum çünkü sayılarıma yıldan yıla bakıyorum ve 'Tanrım, daha önce hiç bu kadar endometriyal kanser görmemiştim' diyorum.”

"Normal" bir yılda, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaklaşık 600.000 kanser ölümü vardır. Spike proteinin NJEH'yi %90 oranında baskılaması ve doktorların 2020'nin başlarından itibaren bir kanser türünde (endometriyal) %2000'lik bir artış rapor etmesiyle birlikte, önümüzdeki yıllarda covid aşıları nedeniyle kanser ölümlerinin önemli ölçüde artacağı açıktır.

Hayat sigortası CEO'su, tüm nedenlere bağlı ölümlerde %40'lık bir artış olduğunu söylüyor!

Tüm bunlara ek bir ipucu olarak, geçtiğimiz günlerde bir hayat sigortası şirketi olan OneAmerica'nın CEO'su Scott Davison ile yaptığımız şok edici röportajı aktardık . Davison , 18 – 64 yaş arası geniş bir yelpazeyi kapsayan hayat sigortası poliçesi sahipleri arasında tüm nedenlere bağlı ölüm oranının %40 arttığını ortaya koyuyor. Davison, bunu “tarihinde gördüğümüz en yüksek ölüm oranları” olarak ifade ediyor. iş – sadece OneAmerica'da değil.”

Bu gözlem, 2021'deki üçüncü çeyrek verilerine dayanmaktadır. VE sayılarının (Aşı Etkinliği) aşılamadan sonra her geçen hafta düştüğü ve bağışıklık sisteminin devam eden bir tahribatını temsil ettiği iyi belgelenmiş gerçeği nedeniyle 4. çeyrek rakamları çok daha kötü görünecektir. Zaman geçtikçe, aşıları olanların bağışıklık sistemleri giderek zayıflıyor ve bu da onları normalde çok az tehdit oluşturacak yaygın enfeksiyonlara ve grip türlerine karşı daha savunmasız hale getiriyor. Bu, Birleşik Krallık'tan alınan resmi hükümet verilerinin yanı sıra Birleşik Krallık'taki Francis Crick Enstitüsü'nün bu çalışması gibi bağımsız araştırmalarla da doğrulanmaktadır: Pfizer aşısı T hücrelerini yok eder, bağışıklık sistemini zayıflatır - çalışma:

Birleşik Krallık'taki Francis Crick Enstitüsü'nden yapılan bir araştırma, Pfizer-BioNTech Wuhan koronavirüs (COVID-19) aşısının T hücrelerini yok ettiğini ve bağışıklık sistemini zayıflattığını buldu... Tek doz ilaç alan kişilerin sadece yüzde 50'sinin Pfizer aşısı, COVID-19'un alfa varyantına karşı ölçülebilir bir nötralize edici antikor tepkisine sahipti. Bu sayı, delta ve beta varyantları için sırasıyla sadece yüzde 32 ve yüzde 25'e düştü.

Tüm nedenlere bağlı ölümlerde %40'lık bir artış, tüm yaş gruplarına uygulandığında, her gün 3.100 Amerikalının daha ölmesi anlamına geliyor . Bu, 2021 yılının 3. çeyreği itibariyle ayda 90.000'den fazla insanın aşı tarafından öldürülmesi anlamına geliyor. (ABD'de normal koronavirüs öncesi ölüm oranı günde 7.700 civarındadır.)

1.Çeyrek 2022 verileri mevcut olduğunda, tüm nedenlere bağlı ölümlerde muhtemelen %60'a varan bir artış göreceğimizi ve bunun günde ek 4.600 ölüme yol açacağını tahmin ediyoruz . Bu tek başına yılda yaklaşık 1,7 milyon ölüm veya tüm ABD nüfusunun yaklaşık yüzde yarısıdır.

Benim (muhafazakar) tahminim, aşı sonrası kanser ölümleri arttıkça, 2022'den itibaren kanser ölümlerinde en az %400'lük bir artış göreceğiz. Bu, öngörülebilir gelecek için yılda yaklaşık 2,4 milyon aşıya bağlı kanser ölümü anlamına geliyor ve büyük olasılıkla önümüzdeki on yılda da devam edecek.

Aşı Sonrası Ölümlerin %93'ü Aşının Kendisine Atfediliyor!

Tüm bunlarda dikkate alınması gereken bir faktör daha, Dr. Bhakdi ve Burkhardt, Substack.com'da Steve Kirsh tarafından yorumlandı .

Örneklerin büyüklüğü küçük olmasına rağmen (15 otopsi), aşı yapıldıktan sonra ölen insanların %93'ünün aslında aşı tarafından öldürüldüğünü gösterdi . Kirsh'in açıkladığı gibi:

Adli tabip veya savcı, hiçbir vakada aşıyı ölüm nedeni olarak ilişkilendirmedi. Bununla birlikte, daha fazla inceleme, aşının 15 vakanın 14'ünün ölümünde rol oynadığını ortaya koydu. En çok saldırıya uğrayan organ kalpti (ölenlerin hepsinde), ancak diğer organlara da saldırdı. Etkileri potansiyel olarak muazzamdır ve milyonlarca ölümle sonuçlanır. Aşılar derhal durdurulmalıdır.

Daha da önemlisi, Dr. Bhakdi'nin videoda açıkladığı gibi, bu otopsiler, insanların kalp ve akciğerler gibi kendi organlarına saldıran öldürücü lenfositler tarafından öldürüldüğünü gösterdi .

Yani mRNA covid aşıları vücudun kendi bağışıklık sisteminin, kalp ve diğer organlar gibi ait olmadığı yerlerde lenfosit dokuları üretmeye başlamasına neden oldu.

Bu şok edici bulgu, eski Pfizer Başkan Yardımcısı Mike Yeadon'ın Steve Kirsh'i yazıp açıklamasına neden oldu: “Bu, şimdiye kadar gördüğüm en kötü 15 dakika (video) hakkında. Toplu covid19 aşısı toplu katliamlara yol açıyor.”

O video burada gösteriliyor:

Brighteon.com/2d124f9e-e8f3-4938-a4ab-f9358d580a52

Esasen, Dr. Bhakdi'nin bulgularının ortaya koyduğu şey, şu anda doğal nedenlerden çok daha fazla insanın aşıdan ölmesidir. Bu, 7.700 Amerikalının (yani günde olan) Covid öncesi günlük ölüm oranının, bir noktada 7.700'ün katı olarak ortaya çıkacak olan aşı kaynaklı ölümlerin gölgesinde kalmak üzere olduğu anlamına gelir.

Önümüzdeki birkaç yıl içinde kanser tümörleri ve lenfosit atakları hızlanırken, aşı sonrası ölümlerin hızlanmasıyla Amerika'da günlük ölümlerin 16.000'i, hatta 30.000'i aşmaya başlayabileceğini hayal etmek mantıksız değil .

Bu arada, günde 30.000 ölümle, bir yıldaki ölü sayısı yaklaşık 11 milyon kişiye veya belirli bir yılda sona eren toplam ABD nüfusunun yaklaşık %3,3'üne ulaşıyor. On yıldan fazla bir süredir, bu mevcut nüfusun yaklaşık üçte biri. Bunlar elbette tahminlerdir, ancak kökleri erken kanıtlara ve gözlemlere dayanmaktadır.

Muhafazakar bir şekilde, covid aşısı olanların üçte biri önümüzdeki on yıl içinde muhtemelen ölecek… ve üçte biri de zayıf düşecek.

Kanser ölümleri, miyokardit ölümleri, otoimmün ölümler, kalp krizi ölümleri ve artan felç, nörolojik bozukluklar ve organ yetmezliği risklerine dayanarak, kabaca şu sonuca varabiliriz:

-Önümüzdeki on yıl içinde mRNA covid aşıları alanların üçte biri ölmüş olacak.

-Üçte biri yaralanacak ya da zayıf düşecek ve topluma anlamlı bir şekilde katılabilmesi mümkün olmayacak.

-Üçte biri nispeten etkilenmeyecek.

İlginç bir şekilde, bu, lotların kabaca üçte birinin kalp krizi ve ölümlerle ilişkili olduğu, diğer üçte birinin yaralanmalarla (ama ölümle değil) ilişkili olduğu ve son üçte birinin de olduğu gibi, covid aşısı lot numaralarının istatistiksel analiziyle örtüşüyor gibi görünüyor. zararsız (tuzlu olduğundan şüphelenilen) olun.

Yine, bunlar kabaca rakamlar ve burada yapılan tahminlerin çoğu hakkında anlaşmazlıklar olacak, ancak bu, şu ana kadar bildiklerimize dayanan erken bir enstantane ve projeksiyon . Açıkçası, yeni veriler ortaya çıktıkça bu sonuçlar değişebilir ve 2032'nin sonundaki nihai sayı bu tahminlerden kökten farklı olabilir (çok daha kötü veya belki çok daha iyi).

Dünyada Günde 30 Milyon Kişi Aşılanıyor

Şimdi, aşılanan insanların kabaca üçte birinin önümüzdeki on yıl içinde öleceği sonucuna varırsak, bunun küresel olarak ne anlama geldiğine bakalım.

OurWorldInData.org'a göre şu anda dünya genelinde her gün yaklaşık 30 milyon insan aşılanıyor.

Aynı site , dünya nüfusunun %58,5'inin en az bir dozla aşılandığını ve 9,25 milyar doz uygulandığını söylüyor (verilere 1/4/2022'de erişildi).

Önümüzdeki on yıl içinde aşılı kişilerin üçte biri aşıdan ölme yoluna girerse, bu aşıların devam ettiği her gün yaklaşık 10 milyon insan ölüme mahkum ediliyor.

Bu sadece bir yıl daha devam ederse - 365 gün - bu , önümüzdeki on yıl içinde 3.65 milyar insanın aşılarla yok olacağı ve aşı kaynaklı ölümlerden öleceği anlamına gelir. Bu arada, kabaca dünya nüfusunun yarısı.

Aşı partilerinin yalnızca üçte biri "ölüm aşıları" olarak adlandırılırsa, dünya nüfusunun üçte birinden fazlasının nasıl yok edilebileceğini merak ediyorsanız, insanlara "güçlendiriciler" yoluyla birden fazla enjeksiyon yapıldığını unutmayın. Böylece, bir kişiye mRNA aşıları beş veya altı kez enjekte edilebilir ve bu atışların yalnızca üçte biri “öldürme aşısı” olsa bile, öldürme atışından kaçma şansları hızla azalır. Aşı ruleti oynamak gibi .

İstatistiksel olarak konuşursak, partilerin üçte birinin ölümcül olduğu varsayımı göz önüne alındığında, bir kişi daha fazla enjeksiyon yapmaya devam ederse, bir ölüm atışından KAÇIRMA olasılığı:

1. enjeksiyon: %65,7 ölümden kurtulma şansı.

2. enjeksiyon: %44.4 ölümden kurtulma şansı.

3. enjeksiyon: %29.5 ölümden kurtulma şansı.

4. enjeksiyon: %19.7 ölümden kurtulma şansı.

5. enjeksiyon: Ölümden kurtulma şansı %13.1.

6. enjeksiyon: %8,7 ölümden kurtulma şansı.

Gördüğünüz gibi, dünya hükümetleri insanları altı atış yapmaya zorlayabilirlerse, dünya nüfusunun %90'ından fazlasını öldürebilirler, çünkü aşı partilerinin üçte birinin öldürme atışları olduğu ve zaman içinde %100'lük bir öldürme oranı olduğu varsayılırsa .

Dolayısıyla bu aşı soykırımını durdurmanın tek yolu aşıları durdurmaktır.

Nüfus azalması küreselcilerinin aşı soykırımı kampanyalarını yürüttüğü her ek gün için, muhtemelen zaman içinde 10 milyon insanı daha yok ediyorlar.

Bu , her 14,4 saatte bir İkinci Dünya Savaşı Nazi Holokost'u , masum hayatlar açısından yok ediliyor.

Aynı zamanda, bu aşı soykırımı devam ederken, dakikada yaklaşık 7.000 hayatın yok edildiği ve aynı zamanda da, soykırımı durdurduğumuz her gün, potansiyel olarak 10 milyon hayat kurtardığımız anlamına geliyor.

Bu nedenle görevimizin aciliyeti. Şu anda aşı soykırımını durdurursak, önümüzdeki on yıl içinde hala aşı kaynaklı ölümlerden 1,5 milyar insanı kaybederiz. Daha da önemlisi, insan uygarlığı , ne kadar yıkıcı olursa olsun , böyle bir darbeden muhtemelen kurtulabilir.

Ancak bu aşı soykırımı sadece bir yıl daha devam ederse, küreselciler zaten ölüm saati geri sayımında olan 1.5'in üzerine potansiyel olarak 3,6 milyar insanın daha ölümü gerçekleşebilir. Bu 365 gün içinde bu soykırımı durduramamamızdan kaynaklanan ve önümüzdeki on yılda 5 milyardan fazla insanı kaybedebileceğimizi gösteriyor.  

Önemli soru şudur: Nüfusun %50'sinden fazlasını kaybedersek insan uygarlığı bozulmadan kalabilir mi?

Buna cevabım yok, ancak modern toplumumuzun karmaşıklığı göz önüne alındığında, sistemik bir çöküşün -“büyük sıfırlama”- kaçınılmaz olması muhtemel görünüyor. Aynı zamanda küreselcilerin başarmaya çalıştıkları şey de bu gibi görünüyor .

Dikkatli bir şekilde not edin ki, hükümet gücündeki hiç kimse aşıları durdurmamızı, bir yıl beklememizi ve kaç kişinin öleceğini görmemizi önermiyor. Hayır, tam hızda aşılamayı ilerletmeyi tercih ediyorlar - lanet olası sonuçlara! - ve sonra aşılıların toplu ölümleri için aşısızları suçlayın.

Açıkçası, onlar kötü niyetli aktörler. Hayat kurtarmaya çalışmıyorlar; onları yok etmek için çalışıyorlar.

Bugünkü Durum Güncelleme podcast'inde daha fazla ayrıntıyı burada bulabilirsiniz:

Brighteon.com/72f2d8d5-0d32-474f-af5e-85ef8d227475

Kaynak :

https://www.naturalnews.com/2022-01-04-10-million-people-per-day-are-set-on-irreversible-countdown-to-vaccine-death.html#

Anahtar Kelimeler:
DSÖMRNAMike Adams
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emine türe 2 yıl önce

Dünyadaki Satılmış kukla idareciler bunu bilirler ama susarlar sinerler nedense.!