Öne Çıkanlar Dünya Ekonomik Forumu Yahdiler DSÖ YouTube Sosyalizm

ABD’DE ÖLÜM RAPORU DEPREMİ

5gvirusnews Haber Merkezi Atlanta / 15 Eylül 2020

Bill Gates’in 5G ile “insanları kontrol programını” hayata geçiren DSÖ’nün Covid-19 yalanını, ilk önce Hamburg-Eppendorf (UKE) Üniversite Hastanesi Adli Tıp Bölümü'nden Prof. Klaus Püschel Almanya'nın Hamburg kentinde otopsi sonucunda, “Çin koronavirüsü nedeniyle ölen hasta olmadığını” söylemesi ile başladı.

Çünkü hastalar, “Covid-19” değil başka hastalıktan ölüyorlardı. Onun için konunun uzmanları, “Sadece otopsi ile kimin koronavirüsten öldüğünü anlayabiliriz. Otopsi Covid'in nasıl çalıştığını ve nasıl iyileştirileceğini de anlamamızı sağlar.” dediler.

Sonra  İtalyan doktorlar 21 Şubat 2020 tarihinde, Covid-19'dan öldüğü kabul edilen 78 yaşında ki Adriano Trevisan’a otopsi yaptılar. Sonuç Adriano Trevisan, virüsten değil, bir bakteriden öldüğünü buldular.

Depremin tersine Covid-19 yalanları artçı olarak geldi.  Depremi ise ABD’nin NCHS Ulusal Sağlık İstatistikleri Merkezi’nde oldu. NCHS’e  göre, COVID-19'dan bahseden tüm ölümlerin% 92'sinde COVID-19, altta yatan ölüm nedeni olarak listeleniyordu.

NCHS, 22 Ağustos itibariyle 161.392 ölüm sertifikası olduğunu buldu. COVID-19'dan bahseden ölüm belgelerinin% 94'ünde diyabet, hipertansiyon, zatürre veya solunum yetmezliği gibi ek bir durum da listelenmiştir.

NCHS (**) sözcüsü,  ölüm belgelerinde, bir uzmanın tıbbi uzmanlığına göre belirlenen bir veya daha fazla neden veya koşul listelenebilir, "Bu nedenler bir doktor, tıp doktoru veya adli tıp görevlisi tarafından ölüm belgesine giriliyor" dedi.

NCHS, ölümün altında yatan nedeni, "sonunda kişinin ölümüne yol açan olaylar zincirini başlatan durum." olarak tanımlanacağını söyledi.

26 Ağustos'ta yayınlanan ve CDC'nin halka yönelik standart haftalık veri güncellemesinin bir parçası olan rapor, ölüm sertifikalarına bakıyor ve Covid-19’un koronavirüs içeren ölümlerin% 6'sında listelenen tek ölüm nedeni olduğunu kaydetti .

ABD’de ölüm oranın doğru olduğunu söyleyenlerin başında ise Dr. Anthony Fauci ve ekibi var… Fauci de, "COVID-19'dan 9.000 ölüm değil. 180.000'den fazla ölüm var." diyor. Şimdilik bu duruma Başkan Donald  Trump’da fazla ses çıkartamıyor. Ama ölüm raporları bir kez kamuoyuna düştü, şimdi sırada sosyal medya var. Gereğini ise Trump mutlaka yapacaktır.

Şimdi bu sorular Türkiye’de ve tüm dünya’da yüksek sesle sorulması ve yazılması  gerekiyor.

  1. Ölüm raporuna Covid-19 yazılan kişilerin,  ölüm nedenlerinin uluslararası kabul edilmiş kriterler nelerdir?
  2. Covid-19’dan ölen kişilerin % de kaçında altta yatan başkaca hastalıklar vardı?

 (*)Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.