Öne Çıkanlar Türkiye Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır CİMER

ALDATILMANIN TARİHLERİ

5gvirusnews Haber Merkezi  Antalya / 23 Ağustos 2020

18 Şubat 2018 tarihinde Erdoğan’ın, "Obama döneminde hep aldatıldık" dediği gibi, DSÖ’de Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus döneminde de hepimiz aldatıldık.

Aldatılmanın kısa tarihi ise aşağıda belirtildiği gibi;

1-….Ocak 2020'de Çin'in Wuhan kentinde, pnömoni ya da yaygın bilinen adıyla zatürre, akciğerdeki hava keseciklerinin iltihaplı bir sıvı ile dolan birisinde, bu salgınının etiyolojik ajanı, şiddetli akut solunum sendromu, "Koronavirüs 2"  olarak tanımlandı.

2- 17 Ocak 2020 tarihinde virüsü Berlin Charite Viroloji Enstitüsü Başkanı Prof. Christian Drosten tarafından bulundu. DSÖ’ye verdiği protokol sonucu da adı, “2019-nCoVolarak kabul edildi.

3- 20 Ocak 2020 tarihinde,  Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir hastaya da  Washington eyaleti ve ABD Merkezleri tarafından bu virüsle enfeksiyon tanısı konuldu.

4- 12 Mart 2020 tarihinde DSÖ Almanın bulduğu virüsü Pandemi ilan etti.

5- 16 Mart 2020 tarihinde de DSÖ 2019-nCo V'un basın toplantısında, suç örgütünün Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Tüm ülkeler için basit bir mesajımız var: test edin, test edin, test edin." dedi.

Bütün dünya test, test ve test diye haykırdı... 

Tarihte bir de Whun’da yolda düştü mü,  bayıldı mı veya öldüğü bilinmeyen insanlar var.

Hepsi bu…

Yüzde yüz Aldatıldık.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.