Öne Çıkanlar yağmur duası DSÖ Mendy Chitrik Muammer Karabulut 5G

AŞININ KISA VADEDEKİ ETKİSİ AÇIKLANDI

5gvirusnews Haber Merkezi Georgia / 25 Aralık 2020

Amerika Birleşik Devletleri CDC-Hastalıkları Kontrol ve Korunma Merkezi  aşı çalışması ile ilgili yayınladığı tablo bir kez daha dikkatleri aşı çalışmalarına çekti. Aşının ilk kez listelenerek yayınlanan yan etkileri tedirginlik yarattı.

CDC yayınladığı tabloda, 18 Aralık'a kadar 112.807 kişi olarak kaydedilen ilk dozu alanların sayısı ve 3.150 Sağlık açısından Yan Etkisi Olaylarının sayısı listelenmektedir.

Sağlık Etki Olayları, “normal günlük faaliyetlerini gerçekleştiremeyen, çalışamayan, doktor veya sağlık profesyonelinden gerekli bakımı yapamayan” bireyler olarak tanımlanır.

Yani% 2.79 ve aşının alınmasından sonraki günler içinde. Birleşik Krallık'ta 60 milyon kişi aşıya sahipse, bu nedenle 1.67 milyon kişinin çalışamayacağını, normal günlük faaliyetlerini gerçekleştiremeyeceğini ve bir doktor veya sağlık uzmanından bakıma ihtiyaç duymasını bekleyebiliriz.

Dünya çapında altı milyar kişi aşıya sahipse, 167 milyon kişinin “çalışamayacağını, normal günlük aktivitelerini gerçekleştiremeyeceğini, doktordan veya sağlık çalışanlarının da bakıma muhtaç olmasını bekleyebiliriz”.

Ve bu aşının sadece kısa vadeli etkisidir.

Belli ki önümüzdeki aylarda ve yıllarda ne olacağı ise bilinmiyor.

Anahtar Kelimeler:
CDCAŞIYan Etki
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.