Öne Çıkanlar Türkiye Russia Dr Tess Lawrie . AFİK AFİK YAACOV

AŞK HORMONUNUN MUCİDİ TÜRKİYE’DE

5gvirusnews haber Merkezi İstanbul / 27 Kasım 2020

Bilim çevreleri koronavirüs bilmecesini çözmeye, çözerken de yeni ilaçlar, yeni tedavi yöntemleri bulmaya, bulduklarını da hızla kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

Bunlardan birisini de geçen günlerde Anadolu Ajansı’nın, “Aşk hormonu oksitosin Kovid-19'un tedavisi için potansiyel taşıyor.” başlıklı haberinde öğrendik. Haber, “Aşk hormonu olarak bilinen oksitosinin, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) tedavisinde araştırılmaya değer…” olduğunu bildirildi.

Habere göre, ABD'de Ohio Üniversitesi'nde araştırma görevlisi Ali İmami ve meslektaşları, oksitosinle yakından bağlantılı ilaçlarla tedavi edilen genlerin özelliklerini analiz etmek için ABD Ulusal Sağlık Enstitülerinin verisini kullanmışlar.

Bilim insanları özellikle karbetosin isimli ilacın, Kovid-19 hastalarında sitokin fırtınasını tetikleyen yangılı göstergelerin azalan dışa vurumuna sahip genlerle benzer nitelikler taşıdığına ilişkin  gözlem de yapılmış...

Bunun üzerine konuyla ilgili yakından tanıdığımız yıllarını laboratuvarlarda geçiren Nevzat Süer KOSİFOĞLU’dan bilgi aldık.

  • OKSİTOSİN HORMONU NEDİR?

Oksitosin beyinde hipotalamus olarak adlandırılan bir bölgede üretilir,  hipotalamusta paraventriküler ve supraoptik çekirdekler olmak üzere iki tür yapı tarafından oksitosin üretilir.

Bu çekirdekler, oksitodinve diğer ilgili hormon olan vazopressin bakımından zengin nöronlara sahipdir.

  • OKSİTOSİN ÜRETİMİ

Oksitosin,hipolatumusun cekirdeklerinin nöronların da üretildiktikden nöronların sinir uçları olan aksonlarin içinde hipofiz bezinin arka lobuna iletilir ve orada kan dolaşımı içine salınır.

Bu nedenle oksitosin hipofiz bezinde üretilir. Orada kan dolaşımına salınır. Rahim, yumurtalıklar, plesanta,amniyon, testisler ve kalp gibi dokularda az miktarda oksitosin üretilir.

OKSİTOSİN ZENGİNİ İNSANLARIN ÖZELLİKLER

-Hayat dolu otururken bile çok hareketli

-Rahatlamış vücut

-İnce vücut

OKSİTOSİN HORMONU

Moraliniz bozuk olduğunda ne yapmanız gerekir? Kendinizi daha iyi hissetmek için hareket edin, okuyun, şarkı söyleyin ve insanlara dokunun. Bu iyi bir başlangıçtır. Böyle yaparak vücudunuzda oksitosin olarak adlandırılan, bozuk olan moralinizi düzeltmenize yardımcı olan küçük bir molekülün üretimini artırırsınız.

Haber ABD’den geldi ama biz Türkiye’de Nevzat Süer KOSİFOĞLU’nu bulduk. O da işte bu mucizevi gıda takviyesi ile  Oksitosin’in artmasına neden olan şifayı Türkiye’de üretiyor. Ve başta Almanya olmak üzere bir çok ülkeye yolluyor.

Mum dibine ışık vermezmiş.

Unutmayın ilaçların çoğu hammaddesi Anadolu’dan ve çoğunluklu olarakta, endemik çeşitliği ile tartışılmasız kendine yer edinen Toros’lardan gidiyor.

Anahtar Kelimeler:
ABDOksitosinAnadolu Ajansı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serap dedeoğlu 3 yıl önce

bu ilaç çınlamayadave aşerjiyeiyi geliyormu. nasıl ve nekadar süre kullanılıyor. fiyatı nedir.bir adet rica edebilirmiyim.

Misafir Avatar
talat gurkan 3 yıl önce @serap dedeoğlu

kulak cınlsmasından ılgılı nevzat kosıflunun yazsına yaptıgınız yorumu okudum bende cınlamadam muzdarıbım cevap aldınızmı bu spreyle ılgılı benımde uyesı oldugum grupta bırı paylasım yapmıs bu spreyle ılgılı sız bılgı aldınızmı tesekkur gecmıs olsun

Beğenmedim! (0)
Avatar
şükriye 3 yıl önce

Nevzat hocamı cok iyi taniyorum ürunlerini kullanım iyileşen kişilerden biriyim 3 ayda bir antibiyotik içiyordum 2 yıldir antibiyotik almıyorum artık hocam adeta mucize yaratmış etrafimdaki herkesede tavsiyettim kullandilar bir cok hastaliktan iyileşen var tümörleri küçülenler allerjisi iyileşen otizim mi iyileşen sedefi iyileşen...tam anlamıyla mükemmel...face sayfasından ulaşabilirsiniz Nevzat kosifoğlu süer...

Avatar
Tuncay mutlu 3 yıl önce

MaşAllah hocam rabbim cc muvaffakiyet versin

Avatar
Ibeahim 3 yıl önce

Nasıl temin edebiliriz kacpara

Avatar
Ibrahim 3 yıl önce

Bu urunu nasıl temin edebilirim

Avatar
Ibrahim baş 3 yıl önce

Nerden nasıl temin edebilirim

Avatar
şükriye 3 yıl önce

Nevzat hocamı cok iyi taniyorum ürunlerini kullanım iyileşen kişilerden biriyim 3 ayda bir antibiyotik içiyordum 2 yıldir antibiyotik almıyorum artık hocam adeta mucize yaratmış etrafimdaki herkesede tavsiyettim kullandilar bir cok hastaliktan iyileşen var tümörleri küçülenler allerjisi iyileşen otizim mi iyileşen sedefi iyileşen...tam anlamıyla mükemmel...face sayfasından ulaşabilirsiniz Nevzat kosifoğlu süer...