Öne Çıkanlar Dünya Ekonomik Forumu Yahdiler Sosyalizm Müslüman YouTube

BİLİMSEL PCR TEST DOLANDIRICILIĞI

PCR’DA YANLIŞ POZİTİFİN SIRRI DSÖ PROTOKÜLÜNDE

“EFSANEVİ BİR SAHTEKAR

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 14 Nisan 2021

Dünya’da COVİD-19 adını verdikleri virüsün yayılmasında Bill Gates ve DSÖ ile işbirliği yapan, Alman hükümetinin virolog danışmanı, KORONA tespiti için PCR testleri geliştiricisi Christian Drosten'ın gizli dosyaları ortaya çıktı!...

Alman virolog Prof. Dr. Christian Drosten, mevcut taç krizinin yüzü olunca Haftalık Stern dergisi Mart 2020'de manşetine taşıdı. Adı Koronavirüs viroloğuna çıkan Christian Drosten ilk zamanlarda, Almanya’nın en çok aranan adamı oldu." [1] Çünkü Christian Drosten’in 17 Ocak 2020'de DSÖ tarafından Korona’yı tanımak için kabul edilen [ rezil ] PCR testi, daha sonra dünya çapında SARS-CoV-2 Koronavirüsü tespit etmek için standart yöntem olarak kullanıldı. Fakat DSÖ’nün ilk önce imzasız yayınlanan makalesi protokole dönüşünce, hata yapıldığı anlaşıldı. Onun üzerine 23Ocak 2020 tarihinde eurosurveillance de geciken makale yayınlandı. Herşeyin ters çalıştığı pandemi sürecinin başlangıcı da yani temeli de hatalı atılıyordu. Zaten sonra ki gelişmelerde de doğru giden hiçbir şey yoktu. Kendisi Berlin'deki Charité Enstitüsü müdürü olarak, Alman hükümetinde son derece etkili bir danışmandır. Pandemi döneminde Alman hükümetinin basın konferanslarına uzman olarak katılmıştır. Böylece, değerlendirmeleri ile maskelerin zorunlu kullanımı, normal okul derslerinin askıya alınması veya tüm yemek endüstrisinin kapatılması gibi geniş kapsamlı siyasi kararlarda etkili oldu.

Drosten’in aldığı bir dizi ödül arasında, 2005'te Kurdeleli Federal Liyakat Haçı ve 2020'de 1. Sınıf Federal Liyakat Haçı öne çıkıyor.

Ancak tüm bunların yanında Christian Drosten'in az bilinen ve tamamen farklı bir yüzünü gösteren, geçmişine ışık tutan dört bölümlük bir dosya ortaya çıktı:

"DROSTEN ARŞİVİ”

Bölüm 1: Christian Drosten ve yanlış tahminleri…

Drosten'in ödülleri nedeniyle, değerlendirme ve tahminlerinin doğru olması beklenendir. Fakat gerçek gelişmelerle karşılaştırıldığında, karşımıza çıkan rahatsız edici tahminlerinin sadece ikisine bakalım:

Tahmin 1: 2003 / SARS :

“Salgın yakın gelecekte geri döndürülemezse, tekrarlanan SARS vakaları olabilir. […] Bu tür akciğer hastalıklarının salgınları belirli ülkelerde düzenli olarak ortaya çıkarsa, ekonomileri üzerinde ciddi bir etkisi olabilir. En az bir veya iki yıl etkili bir aşı bekleyemezsiniz.

Gerçek gelişme:

DSÖ'ye göre, 2003 yılında SARS salgınının başlangıcından bu yana, dünya çapında 774 ölümle yalnızca 8.096 SARS vakası olmuştur; Almanya'da sadece 9 vaka vardı ve tek bir ölüm olmadı.

Tahmin 2: 2009 / Domuz Gribi

"Hastalık, herkesin en kötü aşıyla hayal edebileceğinden çok daha ciddi yan etkilere neden olan ciddi bir yaygın viral enfeksiyondur." Vaka sayısı hakkında güvenilir veriler olmamasına rağmen, Drosten insanları domuz gribine karşı, “aşı olun”. dedi.

Gerçek gelişme:

Öngörülen salgın asla gerçekleşmedi. Ancak Batılı hükümetler birkaç yüz milyon Euro'ya aşı siparişi verdi, ancak Drosten'in acil tavsiyesine rağmen nüfusun büyük çoğunluğu bunları reddetti. Ayrıca aşılar, domuz gribinin kendisinden çok daha ciddi hasara neden oldu.

Sonuç: Drosten'in her zaman 'standart çözümü olan aşılama, 'muazzam ekonomik zarara yol açarken, ölümcül yanlış yargılara dönüştü.

Bu tekrarlanan korku tahminleriyle hükümetin danışmanı olarak nasıl güvenilir görünebilir?

Bölüm 2: Christian Drosten ve Doktora

Prof.Dr.Christian Drosten, Corona krizinin bir sonucu olarak muhtemelen Almanya'nın en tanınmış bilim adamı haline geldiğinden, doktora tezi hakkında da giderek daha fazla soru oluştu.

Garip tutarsızlıklar ortaya çıktı:

1.Tutarsızlık:

Drosten, doktora derecesini 2003 yılında Frankfurt Goethe Üniversitesi'nden aldığı iddia edildi. Şaşırtıcı bir şekilde, Frankfurt Üniversitesi Kütüphanesine tezinin tek bir kopyasını veremedi.

2.Tutarsızlık:

Bilimsel sahtekarlık konusunda uzmanlaşmış bilim adamı Dr. Markus Kühbacher tarafından sorulduğunda, üniversite basın sözcüsü kopyaların bir sel sırasında zarar gördüğünü belirtti. Kühbacher'e göre, basın sözcüsü daha sonra "Bay Drosten'in tezi ile ilgili olarak kendisine yanlış olgusal iddialar ilettiğini" kabul etmek zorunda kaldı. Almanya Milli Kütüphanesi de 2020'den önce tek bir nüshaya sahip değildi. Bu normalde doktora tezleri için zorunludur.

3.Tutarsızlık:

Tüm üniversite yayınlarının listelendiği Alman Milli Kütüphanesi kataloğunda, 2000-2003 yılları arasında Christian Drosten tarafından hiçbir kayıt bulunamaması da çok garip.

4. Tutarsızlık:

15 Ekim 2020'de, Frankfurt am Main'deki Goethe Üniversitesi, "Prof. Dr. Christian Drosten'ın doktora prosedürü hakkındaki yanlış suçlamalar" hakkında bir düzeltme bildirisi yayınladı. Goethe, “Bay Drosten'in 4 Eylül 2003'ten itibaren Med/Tıp Doktoru unvanını kullanma hakkına sahip” olduğun belgeledi.

Bu çok şaşırtıcı, çünkü bir DSÖ belgesinde beş ay önce Nisan 2003'te Dr. olarak görünüyor.

Bu ve diğer birçok tutarsızlık, avukat Dr. Reiner Füllmich'in parlamento dışı Kraliyet Soruşturma Komitesi'nde Drosten'den "Köpenick'in Kaptanı" [Alman tarihinde efsanevi bir sahtekar] olarak bahsetmesine neden oldu.

Kühbacher, 2 Aralık 2020'de Stuttgart Bölge Mahkemesine 'Bay Drosten'in dersinin kopyalarının ve aşırı nemli koşullarda olduğu iddia edilen depolanması ile ilgili bir şikayette bulundu. Bu yasal işlemler daha fazla tutarsızlığı ortaya çıkarabilir.

Ancak, Dr. Füllmich, Corona'nın eylemleri sonucunda maddi kayıplara uğrayan müşterilerinden biri adına Drosten'a karşı tazminat davası açtığı için, Drosten için işler daha da rahatsız edici olabilir. ABD'de ise toplu bir dava hazırlanıyor.

Nihayetinde, bu onun doktorasıyla ilgili değil, Christian Drosten'in güvenilirliği sorunuyla ilgili. Neden aylardır ısrarla sessiz kalıyorsunuz ve bu ciddi iddiaları çekincesiz açıklığa kavuşturmuyorsunuz? Bu kesinlikle güvenilirliğinizi artırmaz.

Bölüm 3: Christian Drosten ve PCR testi

Drosten tarafından Ocak 2020'de yıldırım hızında geliştirilen SARS-CoV-2 PCR testi "yılın testi"! Bu testlerin sonuçları, dünya çapında ulusal hükümetlerin vatandaşlara karşı temel haklar üzerindeki en büyük kısıtlamaları uygulama meşruiyeti kazandırdı.

Yine Drosten, 2014 yılında bu PCR test yöntemi hakkında şunları söyledi: Yöntem o kadar hassastır ki, bu virüsün kalıtsal tek bir molekülünü tespit edebilir. Örneğin böyle bir patojen, bir hemşirenin burun mukozasını hastalanmadan veya başka bir şey fark etmeden bir gün boyunca geçerse, aniden bir MERS vakası haline gelir. Daha önce insanların ölümün eşiğinde bildirildiği yerlerde, hafif vakalar ve hatta semptomları olmayan insanlar artık aniden raporlama istatistiklerine dahil ediliyor. Bu aynı zamanda Suudi Arabistan'daki vaka sayısındaki patlamayı da açıklayabilir. Buna ek olarak, yerel medya bu konuda inanılmaz bir skandal çıkardı.

Drosten'den alınan bu alıntı, Corona'nın mevcut durumunu doğru bir şekilde yansıtmıyor mu?

"Raporlama istatistikleri birdenbire mükemmel sağlıklı insanları içeriyor ve onları çarpıtıyor."

«Vaka sayısında patlama»

"Medya, inancın ötesinde şeyleri abartıyor."

Bu soruyu akla getiriyor; Drosten, bu PCR protokolünü 'yanlış pozitif salgını' tetikleyecek şekilde mi tasarladı?

Bir tarafta DROSTEN’in, DSÖ tarafından kabul edilen PCR test protokolü, diğer tarafta ise 22 bilim adamının bilimsel temeli olmayan ve hatalarını ortaya çıkarttığı bu protokol vardı.

Ayrıca, ilk mahkeme kararları, Drosten'in çalışmasının ve PCR testinin bilim dışı doğasını da doğruladı.

Bilimsel olmayan çalışması ve buna dayanan uygun olmayan kanıtlarla, bu adam önemli ölçüde tüm Corona senaryosunu yönlendirdi: Christian Drosten - sadece kendisi değil, aynı zamanda geliştirdiği kanıtlar yakından incelendiğinde mantıksız olduğunu kanıtladı .

4. Bölüm: Christian Drosten ve birçok çelişkileri

Bilim adamlarının güvenilirliğinin belirleyici bir göstergesi, tarafsızlıkları ve tarafsızlıklarıdır.

1.Olfert Landt ile bağlantısı göz önüne alındığında, Drosten'in tarafsızlığı ve tarafsızlığı mümkün müdür?

Olfert Landt, mevcut Corona test yayını da dahil olmak üzere Drosten'in çalışmalarının düzenli bir ortak yazarıdır. Corona PCR testleri üreten Berlin merkezli biyoteknoloji şirketi TIB Molbiol Syntheselabor GmbH'nin de sahibidir .

Drosten ve Landt görünüşe göre başarılı bir "iş modeli" keşfettiler: pandemiler ve en çeşitli viral salgınlar durumunda, onlar için ortaklaşa bir PCR testi geliştirdiler: Bu, 2002/2003'te SARS için, 2011'de EHEC için zaten böyleydi. , 2012'de MERS için, 2016'da Zika virüsü için, 2017'de sarıhumma için.

Corona paniği için şimdi tekrar başvurdukları aynı numara hep aynıdır. Landt, bunu Berliner Zeitung'a da itiraf etti: “Test, tasarım, geliştirme Charité'den geldi. Hemen kit formatına dönüştürüyoruz. Başlangıçta yalnızca Wuhan'da bulunan virüse sahip olmadığınızda, virüs genomunu simüle etmek için sentetik bir gen (yani bilgisayar modellerini kullanarak) yapabiliriz. Çok çabuk başardık.

Corona krizinin hemen başlangıcında Landt ve Berlin merkezli biyoteknoloji şirketi, haftada 1.500.000 test için Corona test kitleri üretiyordu ve Şubat ayına kadar satışlarını üç katına çıkardılar. Böylelikle bu testlerden çok büyük faydalar elde etti. Burada ki finansal başarı sadece Drosten ile irtibatlı olmaktan kaynaklanmıştır. Drosten'in bundan ne kadar kişisel fayda sağladığına bakılmaksızın, gelişmelerin kamu fonlarıyla yönlendirilmesinin ve daha sonra özel şirketlerin bunlardan bu ölçüde yararlanmasının nasıl olabileceği sorusunu da ortaya çıkartmıştır.

2.İlaç endüstrisi ile bağlantıları göz önüne alındığında, Drosten'in tarafsızlığı ve tarafsızlığı mümkün müdür?

Drosten, diğer şeylerin yanı sıra şunları aldı:

-Aventis Deutschland Pharma GmbH sponsorluğundaki ve 5.000 Euro bağışlanan "Förderpreis für Klinische Infektiologie",

-Amerikan ilaç şirketi Abbott Laboratories tarafından verilen ve kazanan için diğer ilginç ayrıcalıklarla bağlantılı olan ve 2.500 Euro verilen "Avrupa Klinik Viroloji Derneği Teşhis Ödülü" ve

-Drosten'ın Enstitü Direktörü olduğu Charité Berlin aracılığıyla Aralık 2019 ve Mart 2020'de Bill ve Melinda Gates Vakfı'ndan yaklaşık 335.000 $ aldı. Bu vakıf hiçbir şekilde fedakar değildir, ancak aşı endüstrisine yakınlığıyla bilinir. .

Bu ödüller ve burslar, geçmişte aşılamayı her zaman bir çıkış yolu olarak teşvik etmenize neden olan çıkar çatışmaları yaratıyor mu?

Drosten, belirli aşı üreticilerini tavsiye ederek eyalet tıp derneğinin mesleki davranış kurallarını yasadışı bir şekilde ihlal etmekten çekinmediği için, mevcut kriz de bu şüpheyi doğruluyor gibi görünüyor.

Öyleyse, Drosten'in açıklamalarını ve çalışmalarını önyargı perspektifinden tamamen yeniden değerlendirmek gerekli değil mi?

Tütün kullanımını zararsız olarak tanıtan ve aynı zamanda tütün endüstrisinden ödül ve fon alan bir bilim insanına kim inanır?

SONUÇLAR:

Ölümcül yanlış tahminler, doktora teziyle ilgili sayısız açıklanamaz tutarsızlıklar, aceleyle geliştirilmiş bir "SARS-CoV-2 PCR testi" ve temel bilimsel kusurlar ve beklenmedik bir mali karışıklık bataklığı Christian Drosten'ı tüm güvenilirlikten mahrum ediyor.

Daha yakından incelendiğinde tüm Corona krizindeki merkezi kilit figür güvenilmez çıkarsa, bu ciddi soruları gündeme getiriyor:

1-Bu bilim dışı temel temelinde, tüm kraliyet olayları, ipleri ve spekülatörleri arka planda tutanlar için tüm ulusların kaçınılmaz ekonomik ve mali çöküşü tehdidiyle nihayet araştırılmamalı mı?

2-Bu nedenle, aşamalı bir açılış töreni anlamına gelmez ve hatta bir pandemiyle mücadele bahanesi altında tüm ulusların dijital gözetiminin başlatılmasına yol açamaz mı?

3-Kritik bilgilerden sorumlu medya neden, "Drosten Dosyasını" açıklamıyor, neden onu gizli tutuyorlar?

Kaynaklar / Bağlantılar:

Christian Drosten hakkında genel bilgiler

https://www.stern.de/p/plus/gesundheit-wissenschaft/der-aufklaerer–so-wurde-christian-drosten-zum-wichtigsten-mann-deutschlands-9184616.html
https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045?fbclid=IwAR144cELnmj5X5yEfLChK9tTaIZTQXZhYV_RCTQv9gMn8vMvx9wnOWaJfWs

https://www.deutschland.de / de / topic / wissen / christian-drosten-corona-forscher-und-regierungsberater
https://de.wikipedia.org/wiki/Christian_Drosten#Ehrungen

Bölüm 1: Christian Drosten ve yanlış tahminleri

1. SARS

2. Domuz gribi

https://www.kma-online.de/aktuelles/panorama/detail/zweite-welle-hat-begonnen-tote-erwartet-a-18682
https://www.spiegel.de/gesundheit/diagnose/schweinegrippe-impfstoff -pandemrix-risiken-wurden-ignoriert-a-1229144.html

Bölüm 2: Christian Drosten ve Doktora

https://www.corodok.de/drosten-dissertation-verschluss/
https://mobile.twitter.com/Kuehbacher/status/1331958955757740033
https://plagiatsgutachten.com/blog/christian-drosten/
https: // aktuelles .uni-frankfurt.de / aktuelles / falschbehauptungen-zum-promosyonlarverfahren-von-prof-dr-christian-drosten /
https://www.youtube.com/watch?v=aSLgvxQNano
https://t.me/ReinerFuellmich/88
https://www.fuldaerzeitung.de/panorama/corona-luege-reiner -fuellmich-virologe-christian-drosten-lothar-wieler-rki-goettingen-anwalt-lockdown-90096522.html

https://twitter.com/Kuehbacher/status/1334065538834849794

Bölüm 3: Christian Drosten ve PCR taç testi

https://www.wiwo.de/technologie/forschung/virologe-drosten-im-gespraech-2014-die-who-kann-nur-empfehlungen-aussprechen/9903228-2.html

www.kla.tv/17757

www. kla.tv/17643

www.kla.tv/17530

Bölüm 4: Christian Drosten ve birçok karışıklığı

http://www.laborjournal-archiv.de/epaper/LJ_20_04/43/#zoom=z
https://www.dzif.de/de/zika-und-chikungunya-viren-die-tuecken-der-diagnostik
https : //wwwnc.cdc.gov/eid/article/23/11/17-1131_article
https://www.berliner-zeitung.de/gesundheit-oekologie/fuer-panikkaeufe-ist-unsere-firma-zu-klein- li.79753
https://www.dw.com/de/corona-tests-maschinen-auf-hochtouren/a-52853100
https://taz.de/Produzent-von-Corona-Tests/!5671485/
https: / /www.ndr.de/nachrichten/info/16-Coronavirus-Update-Wir-brauchen-Abkuerzungen-bei-der-Impfstoffzulassung,podcastcoronavirus140.html
https://www.genexpress.de/de/projekte.html
https: / /de.wikipedia.org/wiki/Christian_Drosten#Ehrungen
https://www.aerzteblatt.de/archiv/43328/Verleihungen
https://www.escv.eu/awards/the-abbott-diagnostic-award
https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database/Grants/2019/12/ INV-004308
https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database/Grants/2020/03/INV-005971
https://corona-transition.org/irrefuhrende-werbung- falschaussagen-prof-drosten-verstosst-gegen-berufsordnung

Kaynak : https://trikooba.com/los-archivos-clasificados-de-christian-drosten-el-virologo-asesor-del-gobierno-aleman-y-desarrollador-de-las-pruebas-pcr-para-la-deteccion-del-covid/

Anahtar Kelimeler:
DSÖPCRDROSTEN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
edep 3 yıl önce

İnsanları kontrol altına almak için planlanmış küresel bir tertip ile karşı karşıyayız desenize... Allah cc bizlere uyanmayı nasib etsin. Bu hain tuzaklarını onların başına geçirsin...

Avatar
neo 3 yıl önce

Umarım siteniz kapatılmaz.