Öne Çıkanlar Sukharit Bhakdi Aşı Karşıtı Sitrik Asit Türkiye Sodyum Klorit

BU MAKALE YANIŞLARI DÜZELTECEK

Spike Protein;  NHEJ mekanizmasına en fazla zarar veren ve adaptif bağışıklığı en çok düşüren proteindir.

5gvirusnews Haber Merkezi  Nevada / 16 Kasım 2021

Uzun süredir mevcut, beceriksiz, deneysel COVID “aşıları”nın ardından sağlığa (ve hayata) yönelik uzun vadeli tehditler duyuyoruz. Sözde muhbirler, aşı olan herkesin 3-5 yıl içinde öleceğini iddia ediyor (bilim yok, sadece iddialar). İşte bu iddiaları Prof. Keith Scott-Mumby (*) aynı iddia ile bir makale yayınladı.

Kesin olan şu ki, CDC ve Big Pharma(**), karlarını korumak amacıyla aşıların neden olduğu ölümleri saklamaktadır (unutmayın, aşı “satan” CDC'dir). Son zamanlarda, doktorlara ve hastane personeline doğrudan bir aşının neden olduğu - başka bir deyişle hemen ardından gelen - her ölümü aşılanmamış bir kişi ölümü olarak işaretlemeleri talimatı verildi.

Bu onların öldürmedeki suç ortaklığını gizler ama elbette bu yeni mRNA aşılarının neden olduğu yan etkileri veya ölümleri hafifletmez. Bunların aşılamalarla ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ biliyoruz. Açıkça şu ana kadar herkes değil, ancak aşıların derhal geri çağrılmasını gerektirecek rakamların çok ötesinde.

Sadece nefesini tutma.

Mevcut mRNA Aşıları Nasıl Öldürür?

mRNA aşılarının kan pıhtıları ve miyokardit (kalp zarının iltihabı) ötesinde nasıl öldürebileceğine dair herhangi bir süreç önerilmemiştir. Pfizer, Moderna ve Astra-Zeneca bunun olduğunu kabul etmek bile istemiyor, ve nedenlerini araştırmayı kabul etmiyor. Diğer bir ifade ile boşverin diyor. Ancak şimdi, yakın zamanda yapılan bağımsız bir çalışma sayesinde, bu acil aşıların kalıcı zararlara yol açabileceği potansiyel olarak ölümcül mekanizma hakkında daha fazla bilgi sahibiyiz.

Aşılarda Asıl Sorun Sivri Protein!

Sorunun, koronavirüsü karakterize eden o sivri protein olduğu ortaya çıktı. Corona sadece taç anlamına gelir ve dışarı çıkan parçalar bir şekilde bir tacı andırır. Yapışan bitler, “diken” proteinlerdir.

Çok zehirli ve tehlikeli olan, “başak” proteindir. Ama önemli değil, başta iddia ettiler, sadece küçük bir miktar ve enjeksiyon yerinde yani kolda kalıyor.

O değil. Aşıdan hemen sonra, beyin de dahil olmak üzere her yerde spike proteinleri dolaşmaya başlıyor.

Thomas Levy MD'ye göre, “Aşılamadan sonra başak proteininin vücutta yayılmasıyla ilgili endişeler dile getirdi. Bağışıklık tepkisini tetiklemek için enjeksiyon bölgesinde lokalize kalmak yerine, aşılanmış bazı bireylerin vücudunda spike protein varlığı tespit edilmiştir. Ayrıca, dolaşımdaki bazı sivri proteinlerin, hücreye girmeden ACE2 reseptörlerini basitçe bağladığı ve tüm hücre sivri protein varlığına karşı bir otoimmün tepkiyi indüklediği görülmektedir. Spike proteini bağlayan hücre tipine bağlı olarak, bir dizi otoimmün tıbbi durumdan herhangi biri ortaya çıkabilir. 1

Yani, sadece başka bir yalan.

Aslında, birkaç dergi aracılığıyla yayınlanan bağımsız araştırmacılar, spike proteinin kendi başına (korona virüsünün bir parçası olmadan) endotel hücrelerine zarar verebileceğini ve kan-beyin bariyerini bozabileceğini kesin olarak söylediler. Bu bulgular, SARS-CoV-2 ile enfekte olanların %50'sini etkileyebilen uzun-COVID sendromunun patogenezi(***) ile daha da alakalı olabilir. 2

Diğer ciddi yan etkilerin ölümcül pıhtılar, miyokardit ve Guillan-Barre Sendromu olduğunu hepimiz biliyoruz.

Yine de, satın alınan ve ödenen sahte medya, spike proteinlerin güvenli olduğu ve zarar vermediğini aynı yanlış gelenekle tekrarlamaya devam ediyor. 3

Pekala, bu makalem bu yalanları kesin olarak düzeltecek. Ne yazık ki, hayal ettiğimden bile daha fazla endişe nedeni var. İsveç Üniversitesi'nden bağımsız araştırmacılar tarafından Ekim 2021'de Virüsler dergisinde yayınlanan bir makale (İsveçli araştırmacılara güveniyorum, ABD'li araştırmacılara güvenmiyorum) hikayenin tamamını anlatıyor. 4

Temel olarak, pek çok bilimsel söylemden yoksun olan şudur: spike protein, bağışıklık sistemini engeller. Orada sürpriz yok. Çünkü korona virüsünün kendisi de öyle. Ama kötü olan şu ki, spike protein bunu DNA onarımını engelleyerek yapıyor . Bu tehlikeliden de kötü, ölümcül!

Oksidatif stres (****) hasarı nedeniyle DNA mutasyonları her zaman olur. Faktörler arasında kimyasal kirlilik, radyasyon (güneş ışığı ve 5G dahil), gıda katkı maddeleri, tıbbi araştırmalar ve hatta spontane kırılmalar ve anormallikler sayılabilir. Ancak kromozomlarımızı ve DNA'mızı koruyan temel bir onarım mekanizması vardır; buna NHEJ (*****) mekanizması (Homolog Olmayan Uç Birleştirme) denir.

NHEJ, sağlığımız ve uzun ömürlülüğümüz için hayati öneme sahiptir.

Ne yazık ki, SPIKE PROTEİNİNİN ZARAR ETTİĞİ ŞEY BU. Aşı spike proteininin varlığında, NHEJ etkinliği %90'a kadar baskılanır, yani onarım için proteinleri uygun şekilde toplayamaması nedeniyle işini yapamaz. Asıl tehlike de budur.

Kaçınılmaz Kanserler

Bu, hücrelerimizi ciddi hasara karşı savunmasız bırakır. Hemen hemen herkes, kanserleri başlatan temel fiziksel mekanizmanın sahte DNA olduğunu bilir: anormalleşen ve kontrolden çıkan DNA’dır.

NHEJ mekanizmasının bloke edilmesinin sonucu, oto-bağışıklık hastalıklarının bolluğu, bağışıklığın azalması (çok sayıda patojene karşı savunmasız) ve hepsinden daha ölümcül olan kanserleri savuşturamaz. Bu, sadece %98,5'i hayatta kalabilen bir virüsten, “korunmak” için oldukça zor bir maliyet (resmi rakamlar). Burada fare kokusu alan var mı?

Sıklıkla duyduğumuz, yaşlıların COVID'e karşı daha savunmasız olması ve gençlerin olmamasının nedeni ise yaşlandıkça, daha fazla DNA ve bağışıklık onarım fonksiyonunu kaybedilmesidir. Bu nedenle, yaşlı insanlara sırf onları korumak için spike protein "aşısı" yapmak, o grubu öldürmek daha olasıdır. Aşıları genç insanlara yapmak, “korumaya” ihtiyaçları olmadığında onları kasten incitmektir.

En Uzun Çivili Protein En Kötüsüdür!

İsveç makalesi şu sonuca varıyor: "Bulgularımız, DNA hasar onarım makinelerini ve adaptif (uyarlayıcı )bağışıklık mekanizmasının in vitro (yapay) olarak ele geçiren başak proteininin kanıtını sağlıyor."

İsveçli araştırmacılar daha da ileri gittiler ve tam uzunluktaki spike proteinin en kötü olduğunu, yani NHEJ mekanizmasına en fazla zararı verenin ve adaptif bağışıklığı en çok düşüren proteinin olduğunu tespit ettiler.

Bu, mevcut tam uzunlukta sivri proteinleri kullanan aşıların, daha kısa segmentlere sahip aşılardan potansiyel olarak çok daha tehlikeli olduğu anlamına gelir.

Bugüne kadar böyle bir aşı yok ama bunların tanıtımı, yaptırımı ve propagandası bana acil bir ZORUNLULUK gibi gösteriliyor. Ama yine de hiçbir şey olmuyor!

İyi ve kalıcı esenliğiniz için ve şunu unutmayın: SAĞLIĞI ENJEKTE EDEMEZSİNİZ!


 (*) https://alternative-doctor.com/this-is-very-worrying-indeed/#link02

 (*) https://alternative-doctor.com/about-prof-keith-scott-mumby/

(**) Big Pharma; İlaç endüstrisinde, endüstrinin hain çıkarlarına ve suç ortaklarının tamamına verilen isim veya büyük ilaç firmaları.

(***) Patogenez; bir hastalığın kaynağı ve gelişmesi sırasında organizmada meydana gelen değişiklikler bütünü. Hastalık anlamındaki pato ve gelişmek/oluşmak anlamına gelen genesis kelimelerinin birleşiminden oluşmaktadır.

(****) Oksidatif stres; Normal olarak vücudumuz bu radikalleri kontrol altında tutar, ancak bazen denge bozulur ve çok sayıda radikaller oluşur. Bu duruma oksidatif stres denir.

(*****) NHEJ; Homolog olmayan uç birleştirme çift zincir kırığı düzeltme yolaklarından biri. NHEJ homoloji yönlendirmeli tamire karşın çift zincir kırığını herhangi ekleme yapmadan direkt olarak birleştirir. Yani herhangi bir-tamire rehberlik edecek- homolog kalıba gerek duymaz.

Referanslar:

1-. http://orthomolecular.org/resources/omns/v17n24.shtml

2-. J Biol Regul Homeost Ajanları. Mayıs-Haziran 2021;35(3):833-838. doi: 10.23812/THEO_EDIT_3_21

3-. https://health-desk.org/articles/what-do-we-know-about-the-toxicity-of-spike-proteins-made-from-covid-19-vaccines

4-. Virüsler 2021, 13, 2056. https://doi.org/10.3390/v13102056 Kabul 8 Ekim 2021

Anahtar Kelimeler:
CDCSARSCOV2MRNA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet 2 yıl önce

Aynen katılıyorum, iyi ki varsınız