Öne Çıkanlar DSÖ Türkiye Tess Lawrie İsrail KKTC

DSÖ BEDENİMİZİ İSTİYOR

Haber Merkezi Washington, D.C. / 23 Nisan 2024

WASHINGTON, D.C., ABD Senatosu ve Temsilciler Meclisi üyeleri, Egemenlik Koalisyonu liderleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.(bkz)

ABD’de Üst Düzey Yasa Yapıcılar ve Egemenlik Koalisyonu Üyeleri, DSÖ'nün 'KÜRESEL YÖNETİMİNE' Karşı Çıkmak İçin Güçlerini Birleştirdiler.

Önümüzdeki 1 ay içinde kabul edilmesi planlanan iki Dünya Sağlık Örgütü (WHO) anlaşmasının yakında kabul edilmesine karşı olduklarını dile getirmek için, ABD hükümetinin merkezi olan Kongre Binasının önünde bir basın toplantısı düzenlendi.

Katılımcılar, Biden yönetimini ABD egemenliğini DSÖ'ye teslim eden, eyaletlerin haklarından taviz veren ve anayasal olarak güvence altına alınan özgürlükleri sona erdirmese bile zayıflatan ve anlaşmaları onaylama niyetinde oldukları için kınadılar.

Ayrıca, seçmenlerin Cenevre'de gizlice müzakere edilen anlaşmalara karşı güçlü muhalefetini gösteren yeni anket sonuçlarını da sundular. Koalisyon temsilcileri, bu anlaşmaların uluslararası onayını ertelemek ve DSÖ'nün planları hakkında kamuoyunun farkındalığını artırmayı amaçlayan yeni bir, "Şimdi Değil" acil durum kampanyası düzenlediklerini duyurdu.

ABD Senatosu, Biden Yönetimlerinin Pandemi Anlaşmasını ve Uluslararası Sağlık Tüzüğündeki değişiklikleri onaylamasından önce tavsiye ve onayını sunacak.

Katılanlar arasında Senatör Ron Johnson (R-WI), Temsilciler Ralph Norman (SC-5), Bob Good (VA-5), Chris Smith (NJ-4), Andy Biggs (AZ-5), Chip Roy (TX-) vardı. 21), Matt Rosendale (MT-2), Paul Gosar (AZ-9), Tom Tiffany (WI-7) ve Scott Perry (PA-10) ve Egemenlik Koalisyonu: Matt Schlapp (Muhafazakar Siyasi Eylem Koalisyonu Başkanı) , Jenny Beth Martin (Başkan, Çay Partisi Vatanseverler Hareketi), Tony Perkins (Başkan, Aile Araştırma Konseyi), Kris Ullman (Başkan, Eagle Forum), Reggie Littlejohn (Başkan, Sınır Tanımayan Kadın Hakları ve Küreselleşme Karşıtı Enternasyonal) ve Frank Gaffney (İcra Kurulu Başkanı, Güvenlik Politikası Merkezi).

Egemenlik Koalisyonu'nun geçen hafta McLaughlin and Associates tarafından 1000 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen yeni ulusal anketin sonuçlarını açıkladı. Senatör Johnson'ın gözlemlediği gibi, "Sağlığınız hakkındaki kararların sizin seçtiğiniz kişiler tarafından mı, yoksa Çin Komünist Partisi tarafından atanan uluslararası bir yetkili tarafından mı verilmesini istersiniz?" sorusuna, katılımcıların yaklaşık %75 bir farkla "küresel yönetişim" alternatifi yerine mevcut sistemimizi tercih etti. Ayrıca Senato'nun DSÖ anlaşmalarını % 64  ile onaylamayan bir aday yerine onaylamasını isteyen bir adayın tercih edildiğini de ifade ettiler.

Koalisyon, vatansever Amerikalıları, SovereigntyCoalition.org adresini ziyaret ederek Biden yönetiminin egemenliğimizi teslim etme ve Senato'nun iki DSÖ anlaşmasına ilişkin anayasal kalite kontrol görevini yerine getirmesini engelleme planı hakkında daha fazla bilgi edinmeye ve "Şimdi Değil" Kampanyasına hemen katılmaya teşvik ediyor.

Koalisyon ortakları, “Kelimenin tam anlamıyla kaybedecek bir an yok.” diyorlar.

Yine koalisyon ortaklarının ortak görüşü DSÖ’nün ÇKP, Bill Gates ve küresel ilaç şirketleri tarafından finanse edildiği ve özel çıkarları için idare edilerek kötü niyetlice  kullanıldığını belirtiyorlar.

DSÖ’nün Covid-19 dönemindeki tedbirlerini de hatırlatarak, “Çin Modeli” olarak karantinalar, maskeler, aşı talimatları ve dijital uygulama mekanizmalarını onayladıklarını dikkat çekiyorlar.

Yine DSÖ’nün, pahalı ve yeterince test edilmemiş gen terapilerinin "aşı" olarak kullanılmasını, kolayca bulunabilen, etkili ve ucuz tedavilerin bastırılmasını kabul etmesi sonucu gereksiz yere hayatını kaybettiğini vurguluyorlar.

DSÖ’nün bundan sonra Uluslararası Sağlık Tüzüğünde (UST) yaptığı değişikliğe her türlü eleştiri ve karşı koyuşu sözde "dezenformasyon” olarak görüp kişileri susturacağını da unutmayın.

DSÖ'nün üstü kapalı bir şekilde, "Tek Sağlık" olarak adlandırdığı yaklaşım; insanları, hayvanları, bitkileri ve çevreyi kendi yetki alanına almasına olanak tanıyacak.

DSÖ, tıbbi muayeneleri ve zorunlu aşıları dijital bir “aşı pasaportu” ile kontrol edecek.  

Zorunlu “aşı” gelecek.

Onun içindir ki DSÖ’ye karşı Türkiye’de de, ABD'de olduğu gibi geniş kapsamlı bir koalisyona ihtiyaç var. Türkiye’nin Dünya Sağlık Örgütü'ne olan üyeliğini sonlandırması egemenlik haklarını koruması için elzemdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan 1 hafta önce

Gayretinizi anliyoruz ama Türkiye de kimse bu işle ilgilenemz