Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik Mendy Chitrik İsrail

DÜNYA HÜKÜMETLERİ KAÇ KİŞİ ÖLDÜRDÜ?

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 18 Ağustos 2022

Kimin öleceğine veya ağır yan etkiden dolayı yaralanacağına kim kara verecek?

Türkiye’de terörden daha fazla belki hiç kıyaslanmayacak ve hatta tüm savaşlardan da fazla insan mRNA aşıları ile ölecek! Bu uyarı, Aşı Güvenliği Vakfı Başkanı Steve Kirsch’inİkinci Dünya Savaşı'nda öldürülen Amerikalıların sayısının 40 katı.” olacak araştırmasına istinaden verildi. Aynı zamanda bu ölüm oranı ile dünayda 12 milyar aşılanan insan sayısına da dikkat çekmek istedik.

Artık herkes ülkesinde ne kadar kişinin öleceğinin hesabını yapabilir. Nasıl ki ilk zamanlar Kovid’den bu kadar kişi ölecek diye hesap yapanlar şimdi de tahminde bulunabilirler.  

Kirsch’in hakemli makaleleri de referans olarak verdiği konuşma ve yazıları bir kez daha mRNA  ölümcül sıvılarının yan etkilerini de sorgulamaya itti. 

Steve Kirsch’nin Sorusu çok açıktı, Dünya çapında hükümetleri tarafından KOVID çekimlerinden kaç kişinin öldürüldüğünü biliyor musunuz?”

Evet bu sorunun henüz karşılığı yok. Ama Kirsch’nin tahmine göre, 1doz sayısını 1.000'e bölmek gerekiyor. ABD'de 600 milyon doz için de 600.000 ölüm elde edersiniz diyordu.

Dünya’da olanların farkında olan insan sayısı çok fazla olmasına rağmen, konuşan ve yazan insan sayısının azlığı toplumda gerilim yaratıyor

Steve Kirsch yaşananlara  ABD’den baktığında, Donald Trump bile neler olup bittiği hakkında konuşmaktan korkuyor. O da sessiz kalıyor. Özgürlükler ülkesinde tartışma yok, sadece sansür var. CDC'deki yüzlerce insan neler olup bittiğinin farkında ama sesini çıkarmayacaklar ya da işlerini kaybedecekler. İstifa edenler bile sessizliğini koruyor. Gerçekten çok etkileyici.

Böylece katliam hız kesmeden ABD’de ve Dünya’da devam ediyor.

mRNA’ya dayalı insan ölümlerine ilişkin Natural News’de, ICP-MS laboratuvarın elde ettiği testlerle ilgili  temel analiz sonuçlarını yayınladı.

Araştırma “aşı sonrası pıhtı” konusu ile ilgiliydi. Bulgular bu pıhtıların, “kan” pıhtıları OLMADIĞINI ortaya koydu. Yani dışarıdan bir şeyler etki ediyordu. O da mRNA taşıyıcıları idi. İlgili makalede ayrıntıları var. (bkz)

mRNA sıvısı alanlarda haftalar veya aylar sonra, “aniden ölen” insanların vücutlarında yaygın olarak rapor edildi.

Daha fazla bilgi ve raporları görmek için, (bkz)

Sormak istediğimiz, Türkiye’de insanlar mRNA sıvılarından dolayı ölmüyor mu?

Anahtar Kelimeler:
CDCABDMRNADonald Trump
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

İnsanlar gönüllü (!) olarak intihar ettiler veya intihara sürüklendiler ..

Avatar
Hayrullah 2 yıl önce

Hicam iyi ki varsınız Allah sizden razı olsun. Sizin sayenizde bilgileniyoruz

Avatar
İsmet 2 yıl önce

Müslümanlar DSÖ den medet umar hale geldi, Allah C.C gerçek Müslümanlarının yar ve yardımcısı olsun...