Öne Çıkanlar ABD İnsan Hakları Konseyi Tess Lawrie Dünya Sağlık Konseyi (WCH) Deprem

EN İYİNİN İYİLİĞİ İÇİN Mİ?

5gvirusnews Haber Merkezi Washington / 30 Temmuz 2023

Ne durumda belli olmayan Amerika Birleşik Devletleri Başkan Biden’in Yardımcısı Kamala Devi Harris canlı yayınlanan televizyon programında,  tüm dünyanın duyması ve sindirmeye çalışması için yüksek sesle, "AI "nın yapay zeka anlamına geldiğini söyledi. (çünkü o söyleyene kadar kimse bunu bilmiyordu)

Kendisini zeki sanan Başkan Yardımcısı DC’deki seçilmiş politikacıların, "temiz enerji ve elektrikli araçlara" yatırım yaparak tüm fosil yakıt kullanımını sona erdirmek ve “nüfusu azaltmak gibi ANA HEDEFLERİ konusunda çok net olmasını” istiyor.

Başkan yardımcısı Harris ciddi ciddi, "Temiz enerji ve elektrikli araçlara yatırım yaptığımızda ve nüfusu azalttığımızda, daha fazla çocuğumuz temiz hava soluyabilir." dedi. (bkz)

Asıl sorun bu çocuklar kimin çocukları olacağı idi.

Onun için ABD'nin ikinci başkanının burada ne söylediğine yakından ve eleştirel bir gözle bakmak gerekiyor. Hükümetin Amerika'da yaşayan insan sayısını büyük ölçüde azaltacak ve böylece dünyada soluduğumuz havanın daha temiz olmasını sağlayacak çalışma yöntemleriyle ne demek istiyor olabilir?

Ayrıca, unutmayın, "çocuklarımızın daha fazlası" derken kesin konuştu, hepsi değil. Demokrat çocukları mı kastediyor? Beyaz olmayanları mı kastediyor? Buna yasadışı göçmenler ve Washington DC'deki politikacıların çocukları da dahil mi?

Biden Rejiminin son 3 yılda kabul ettiği birkaç milyon yasadışı yabancıyı saymazsak, şu anda 332 milyon civarında olan Birleşik Devletler nüfusunu önemli ölçüde azaltmanın birkaç yolu var (gerçi önceki on yıllardan gelen birçok kişiyi de içeriyor). Unutmayın ki bu bir hükümet planıdır, dolayısıyla yasal ya da en azından "daha büyük iyilik için" gibi görünmelidir (Adolf Hitler atasözü burada kasıtlı olarak kullanılmıştır).

Milyonlarca Amerikalıyı yeryüzünden silmenin bir yolu, laboratuvarda yeni bir virüs icat etmek (eski bir virüsü mutasyona uğratarak işlev kazandırmak), bunu kasıtlı olarak yaymak ve daha sonra bu virüse yakalanıp hastaneye başvuran herkesi ölümcül ilaçlarla (Remdesivir) ve damar pıhtılaştırıcı aşılarla tedavi ederek işlerini bitirmek olacaktır.

Bir başka yol da 280 milyon Amerikalıya, kendi mutasyona uğramış hücreleri tarafından üretilen ve temizleyici organlarını, kalplerini ve beyinlerini istila ederek yaygın bir tıbbi kaosa neden olan milyonlarca virüs taklidi partikül enjekte etmek ve ardından tüm suçu virüse atmak olacaktır.

ABD Hükümetinin önümüzdeki birkaç yıl içinde nüfusu %50 ya da daha fazla azaltmayı planladığı 7 yol şöyle;

1-Özellikle de Covid-19 modRNA sıvıları ile bilinen nörotoksinleri ve önceden var olan sağlık travmasını şiddetlendiren, yeni ve ölümcül durumlara (miyokardit, perikardit ve hayati organ yetmezliğini düşünün) neden olan damar pıhtılaştırıcı spike proteinlerini enjekte ederek nüfus azaltmak.

2-modRNA sıvılarını, bağışıklık sistemi zayıf olanları, obezleri, çocukları, bebekleri ve fetüsleri öldüren "yeni" laboratuvar yapımı virüslerin mühendisliğini finanse etmek.

3-Enflasyonu yükseltmek için trilyonlarca doları zimmetine geçirerek yoksul ve muhtaçların açlıktan ölmesine ve önlenebilir hastalıklardan ölmesine neden olmak.

4-Herkesi fosil yakıt kullanmayı bırakmaya zorlamak, tüm tarım ve gıda dağıtımı duracak ve kısa süre içinde ülke çapında büyük bir kıtlık yaratacak.

5-Et ve süt endüstrilerini zehirlerken (hayvanlara toksin enjekte ederek) ve böcek, böcek ve solucan tüketimini teşvik ederken tedarik zincirini mahvederek gıda arzını büyük ölçüde azaltmak (veya ortadan kaldırmak)

6-Üçüncü trimesterde ve hatta çocuğun doğduğu gün de dahil olmak üzere kürtajı yoğun bir şekilde teşvik edin (Planlı Ebeveynliği düşünün)

7-Tüm liberalleri ve solcuları, cinsiyet akışkanlığı adına çocukların cinsel organlarının sakatlanmasını ("alt ameliyatı" olarak adlandırılır) teşvik etmeye ve savunmaya ikna edin. (böylece hepsi kısır mutant travesti zombiler haline gelir)

Ve işte burada. Kaçırdıysanız ya da kanıta ihtiyacınız varsa diye: Kamala Harris sessiz kısmı yüksek sesle söylüyor: "Temiz enerji ve elektrikli araçlara yatırım yaptığımızda ve nüfusu azalttığımızda, daha fazla çocuğumuz temiz hava soluyabilir."

Böylelikle o çocukların, kimin çocukları olduğu da anlaşılır.

Ve en iyinin iyiliği  için, ABD’de pişer bütün dünya da nasibini alır.

Anahtar Kelimeler:
ModRNAAlKamala HarrisABD
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.