Öne Çıkanlar Tefeci Tekin Arhun Sarper Altıncık Ankara Üniversitesi Can Sarvan

FAŞİZM AŞI İLE GELİYOR

İnsanları aşı konusunda çaresiz bırakıp yasal düzenlemeler yaparak zorla aşı yapmak ve daha da önemlisi aşıları insan üzerinde denemek, sağlığımız için mi?

5gvirusnews Haber Merkezi Dublin /11 Ekim 2020

  

Bir tarafta hidroksiklorokin’i dürsüt olmayan bir şekilde yaymak  ve aşı şirketlerinin çıkarlarını korumak için tam bir sahtekarlık yapan bilim adamlarının, “bilim paçavrası” olarak nitelendirilen New England Tıp Dergisi, şimdi de tüm insanların zorunlu aşı  olması gerektiğini söylüyor. Reddedenlerin ise ağır cezalarla karşı karşıya kalması gerektiği konusunda ısrar ediyor. Kaygı veren diğer gelişme ise  mahkemede cezalarına itiraz edememesini sağlamak için de sinsi tedbirler alınması gerektiğini istiyor.

2020'nin yeni tıbbi faşizmine hoş geldiniz.

Diğer tarafta ise henüz aşı denemeleri tamamlanmamış şirketler, insanlar üzerinde deney yapıyor. Ama yaptıkları deneylerin sonuçları da hiç de iç açıcı değil.  

Wuhan koronavirüsü (covid-19) için bir aşıyı ilk uygulayan olmak için acele eden dört büyük ilaç şirketi için işler son derece kötü gidiyor. Deneme katılımcılarının , oldukça dürüst olmak gerekirse, virüsün çoğu insana yapabileceğinden çok daha kötü görünen, her türlü tuhaf yan etkiyle geldiği bildiriliyor

Utah’lı 44 yaşındaki bilgisayarlı biyolog Luke Hutchison, Moderna'nın tartışmalı mRNA aşısının, "güçlendirici" bir dozunu aldıktan sonra , titreme ve "şiddetli baş ağrısıyla birlikte yüksek bir ateş" beraberinde ise nefes darlığı yaşadığını anlattı. Ayrıca enjeksiyonun yapıldığı kolunda şiddetli ağrı olduğunu ve bunu da "omzunda bir kaz yumurtası" hissi olarak tanımladı.

On iki saat sonra Hutchison, normale döndüğünü hissettiğini söyledi, ancak paylaştığı bir tweet korkunç deneyimini, "Covid benzeri semptomlarla dolu" olarak tanımladı - bu, aşının Wuhan koronavirüsünden daha fazla olmasa da daha fazla zarara neden olduğu anlamına geliyordu.

Pfizer'in denemelerine katılanlar benzer yan etkiler, yüksek ateş, şiddetli yorgunluk ve kötü baş ağrılarının en yaygın olanları olduğunu bildiriyorlar. Bir vakada, Pfizer'in aşı adayını alan bir kişi, dişleri kontrolsüz bir şekilde takırdarken bir dişini kıracak kadar şiddetli titreme ile uyandı.

Başka bir denemede, bir kişi, tehlikeli derecede yüksek ve muhtemelen hayati tehlike oluşturan yüksek  dereceli bir ateşle uyandı. Diğerleri, aşının, günlerce devam eden ağrıyla, daha yeni bir tetanos aşısı yaptırmış gibi hissettiğini söyledi.

Bir katılımcı, aşı olduktan sonra, "ağırlık kaldırmayacağınızı veya egzersiz yapmayacağınızı" belirterek, "Bu işe yararsa, insanlar güçlenmek zorunda kalacak" dedi.

"İlk doz önemli değil," diye ekledi. "Ve sonra ikinci doz sizi kesinlikle güne indirecek ... İkinci dozdan sonra bir gün izin almanız gerekecek."

Bunun gibi daha fazla haber Pandemic.news adresinde bulunabilir .

AMERİKALILARIN ÇOĞU COVİD-19 AŞILARINA GÜVENMİYOR

Pfizer'deki eski bir yöneticiye göre tüm bunlar, yanlış pozitifler ve sahte veriler üzerinde, açıkçası çoktan sona ermiş olduğu iddia edilen bir "salgın" karşısında gerçekleştiğini düşünüyor.

Öyle olsa bile bazı insanlar, işlerini kapatarak hayatları ve geçim kaynakları mahvolanlar dışında, kendilerini ve diğerlerini neredeyse hiç kimseyi etkilemeyen korkunç bir bulaşmadan koruduklarına inanarak, aşağılamak için sıraya girmeye devam ediyor. İnsan hayatı,  sosyal yaşamları kısıtlayan uygulamalar nedeniyle yok oldu.

İyi haber şu ki, tüm Amerikalıların neredeyse yarısı bu tür aşıların güvenliğini sorguluyor ve mevcut olduklarında büyük olasılıkla hiçbirini almayacaklar. Bu, ilaç endüstrisini korkularını bastırmak ve onları, "bilimin yanında durmaya" teşvik etmek için bir halkla ilişkiler çözümü için mücadele etmeye yöneltti.

Washington Üniversitesi Bilgilendirilmiş Halk Merkezi'nden bir aşı araştırmacısı olan Kolina Koltai, "Başkalarının önce onun (Trump) aşıyı test etmesini istediklerini söyleyen insanlardan duyuyorum," dedi.

Anahtar Kelimeler:
COVID19DublinFaşizm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.