Öne Çıkanlar İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan REPLİKON AŞILAR Mendy Chitrik

HESAPLAŞAMA BAŞLADI!

Aşının güvenlik sorunu, etkinlik eksikliği federalleri rahatsız etmeye devam ediyor!..

5gvirusnews Haber Merkezi New York / 3 Mart 2022

Şimdi, aşıcı küreselciler karşı kazanılan zaferin kutlama zamanı…

Olmayan (izole edilmeyen) hayali At Nalı Yarasası virüsü dedikleri SARS-CoV-2 ile insanlar hasta oluyor diye “pandemi” ilan ettiler.  Hastanelere gelen her hastayı testle COVID teşhisi koydular, her ölüme,  “COVID ölümü” dediler. Hastalara aşı öncesi remdesivir gibi haplarla tedavi etmeye çalışıldı.  Yetmedi Covid teşisi konulan kişilere mekanik ventilasyon (ventilatör ) kullandılar. Ve karşılığında her zaman için ödeme aldılar.

ABD’deki Cumhuriyetçi Parti Senatörleri, Senatoda Biden'ın sağlık çalışanlarını hedef alarak yönetimi azarladılar ve görevlerinin iptali için (2 Mart 2022)  oy kullandılar… (bakınız)

Türkiye’de ise bu konu bugüne kadar muhalefet tarafından TBMM’de gündeme gelmesini bir kenara bırakın, hiçbir ortamda gündeme gelmedi. Tam tersi daha fazla tedbirlere uyulması ve bağlayıcı kanunlar çıkartılması için meclise yasa önerisi bile getirdiler.

Evet, ABD’de Senatosu bu oylamada yeterli sayıya ulaşamayacak, ulaşsa bile   Başkan Biden bunu veto edecektir. Ancak geriye aşılıların virüsü, aşısızlardan daha fazla bulaştırdığına göre, sağlık çalışanlarının zorunlu aşıları isteme nedenin anlamı nedir, sorusu kalıyor.  O da, “Eh, bir anlamı yok, değil mi?”

Sayın Başkan Biden; Bu Aşı olanlar için de olümcül bir salgına dönüştü düzeltme olacak mı!? (bakınız)

Başkan Biden ve üst düzey sağlık yetkililerinin COVID-19 aşılarının ciddi hastalıkları, ölümleri ve hatta belki de virüsün bulaşmasını önleyeceğine dair vaatlerine rağmen, veriler binlerce Amerikalının aşı olduktan sonra bile hastalıktan dolayı ölmekte olduğunu gösteriyor.

Çarpıcı kanıtlar, COVID ile ölen insanların üçte birinin aşılandığı California, Georgia ve Illinois'den geliyor - hatta bazıları üçüncü bir güçlendirici sıvı daha almış. Kamuya açık federal verilerin yokluğunda, üç eyalet 950.000 Amerikalının ölümüne neden olan bir pandeminin aşı sonrası etkisine ilişkin en iyi rakamlardan bazılarını sundu;

Bazı sağlık uzmanları bu tür ölümlerin tahmin edilebilir olduğunu söylüyor. Ne de olsa, Pfizer, Moderna ve Johnson & Johnson aşılarına ilişkin ilk raporlar, aşı etkinlik oranlarının mükemmellik değil, %90'ın üzerinde olduğunu vaat ediyordu. Bu nedenle, nüfusun önemli bir yüzdesi aşılanmış olsa bile, aşılanmış insanlar yine de ölecekti. Ve aşılar, delta ve omikron varyantları ortaya çıkmadan önce virüsün bir türüyle savaşmak için tasarlandı, bu da yeni belaların aşıların hayal kırıklığı yaratan etkinliğinde önemli bir rol oynamış olabileceği düşünüldü.

Bununla birlikte, Başkan Biden 21 Temmuz 2021'de CNN binasındaki katıldığı programda Amerikalılara seslenerek, "Eğer aşı olursanız hastaneye yatmayacaksınız, yoğun bakım ünitesinde olmayacaksınız ve ölmeyeceksiniz" dedi.  (bakınız)

Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü müdürü Dr. Anthony Fauci, o ay sonraki bir röportajda sözlerini yineledi : “Aşılar sizi korumada çok etkili ve sizi ciddi hastalıklara karşı korumada son derece etkilidir.”

Uzamanlar bu tür tartışmalı iddialar, aşılı ve aşısızlara tartışmalı bir şekilde zarar verdiğini belirtti. Aşılananlara - özellikle yaşlılara veya bağışıklığı zayıf olanlara - sahte bir yenilmezlik duygusu verildi. Aşılanmamış olanlar sadece günah keçisi olmakla kalmadılar; Bazı işverenler, esnek olmayan idarenin aşı talimatlarını uygulamak için karşı duran çalışanlarının işlerine son verdi.  

COVID ölüm istatistiklerinin belirsiz olduğu doğrulandı. Örnek olarak,  California , Georgia ve Illinois'den alınan oldukça ayrıntılı ve net veriler, yeni varyantlar yaygınlaştıkça aşılıların COVID'den ölenlerin önemli bir yüzdesini oluşturduğunu gösterdi.

Akıllar yine Biden'ın geçen (2021) sonbahardaki sözleri geldi. Biden mevsim değişikliğine geçiş sırasında, "Aşılanmamışlar için, ağır hastalık ve ölümle dolu bir kışa bakıyoruz.” dedi. Güya kışın hastaneler aşı olmayanları aileleri ile birlikte yakınları bekliyor olacaktı… Ama bu da olmadı.

Yine Biden'ın aşıyı zorunlu kılmayacağına dair kampanya vaadini yerine getirdiğini hatırlıyor musunuz? Biliyorsunuz, Başkan seçilen Joe Biden bunu söylediğinde: Bir muhabir sordu:

"Aşılar zorunlu olmalı mı?"

Biden, “Hayır, zorunlu kılınması gerektiğini düşünmeyin, maskelerin ülke çapında zorunlu olduğuna inanmadığım gibi, zorunlu kılınmasını da talep etmem…”

Yani Biden yalan söyledi. Sadece bu Başkan unutmayın!

AŞILARIN GÜVENLİK SORUNU DAHA DA AĞIRLAŞTI!

Moderna ve Pfizer-BioNTech ile sentetik mRNA aşıları tarafından ifade edilen proteinlerle ilgili iletişimlerde, her bir şirketin tıbbi bilgi grubu, hücre kültüründe transfeksiyondan 48 saat sonra protein dinamiklerini incelemediklerini açıkladı. Tescilli statüsü nedeniyle, ifade edilen proteinin doğasıyla ilgili herhangi bir bilgiyi ifşa etmeyeceklerdi!

FDA, Moderna ve Pfizer-BioNTech'in insanlara enjekte etmeden önce 48 saat sonra hücre kültüründe ifade edilen proteinin süresini veya miktarını analiz etmesini hiçbir zaman istemedi. Klinik olmayan hayvan modellerinde veya insanlarda kapsamlı bir değerlendirme yapmadılar.

Aşıların güvenliği konusunda endişelendiren ise bu genetik aşılardaki mRNA'nın hücreler içinde bir kez hızla bozulmadığını, bundan dolayı da Moderna aşısının 9-12 gün sonrasına kadar protein üretmeye devam ettiğinin doğrulanmasıdır. Çünkü doğal mRNA genellikle 45 dakika içinde ve birkaç saatten fazla olmamak üzere bozunur(*). Bu sentetik mRNA'nın hızla bozulmaması son derece endişe vericidir. Özellikle sentetik mRNA'nın immünsupresif (**) olduğunu da bildiğimiz gibi.

Sentetik mRNA'nın vücudun bölgelerine göç etmesi ve protein üretmeye devam etmesi normal değildir.

Bu yeni gelişme şimdi FDA tarafından ele alınmalıdır.

Ayrıca, CDC'ye göre, aşılamadan sonraki altı haftaya kadar, lenf düğümleri o kadar şişebilir ki, bu sonuç mamogram ile tespit edilebilir. Bu sorun nedeniyle, birçok doktor aşıyı aldıktan sonra mamografi çektirmeden önce altı hafta beklemenizi tavsiye ediyor.

Şimdi, sivri uçlu protein üreten sentetik mRNA'nın, lenf düğümü germinal merkezlerinde aşılamadan sonra en az iki ay boyunca bulunabileceğini bir düşünün.

Tesadüf? Bence değil. Kesinlikle lenf düğümü şişmesinin ve bozulmayan ve LN'ler dahil diğer bölgelere göç eden mRNA'nın araştırılması gerektiğini düşünüyorum. Bu aşıların güvenliği konusunda daha fazla çalışma yapılmasının zamanı geldi.

En azından bu aşılar çocuklara uygulanmamalı ve zorunlu tutulmamalıdır.

Plandemi döneminde insanlara yaratılan en ağır zulüm, iradelerini dışında kurulan baskıya boyun eğdirmeleri ve ülkelerin demokrasisini bir kenara itilerek, özellikle mRNA sıvısına denek olmaya zorlanması oldu.

Türkiye’de ise hükümetin dışındaki siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, sesi çıkmayan, bilim insanları, hiçbir araştırmayı teşvik etmeyen üniversiteler   ve “pandeminin” dayatmalarını kabullenen gazeteciler, sayısı 3-5 geçmeyen araştırmacılar ile az gelişmiş ülke olduğunu doğruladı.

Henüz pandemi ilan edilmeden önce Türkiye’de başta Abdurrahman DİLİPAK’ın duyarlılığı olmak üzere Ocak 2020’de 5gvirusnews-platformu’nun faaliyetleri başladı. Haber sitesi ile oluşan platform, alınan tedbirlerdeki hukuksuzluklar karşı açılan davalar, uluslararası alanda yapılan çalışmaları takip etmesi ile toplumda hissedilir bir farkındalığın oluşmasına katkı sağladı.

Pfizer'in COVID-19 Aşısı Karaciğer Hücrelerine Giriyor ve DNA'ya Dönüşüyor!

En son şok edici çalışma, İsveç'teki Lund Üniversitesi'nde yürütülen covid aşılarının DNA’mızı kalıcı olarak yeniden yazdığını buldu.(bakınız)

Pfizer ve BioNTech tarafından geliştirilen COVID-19 mRNA aşısı BNT162b2'nin klinik öncesi çalışmaları, BNT162b2 enjeksiyonunu alan hayvanlarda geri dönüşümlü hepatik etkiler gösterdi.

Ayrıca, yakın tarihli bir çalışma, SARS-CoV-2 RNA'sının ters kopyalanabileceğini ve insan hücrelerinin genomuna entegre edilebileceğini gösterdi. Bu çalışmada, BNT162b2'nin insan karaciğer hücre dizisi Huh7 üzerindeki etkisini in vitro olarak araştırıldı. Huh7 hücreleri, BNT162b2'ye maruz bırakıldı ve hücrelerden ekstrakte edilen RNA üzerinde nicel PCR gerçekleştirildi. Huh7 hücrelerinde yüksek seviyelerde BNT162b2 ve endojen bir ters transkriptaz olan uzun serpiştirilmiş nükleer element-1'in (LINE-1) gen ifadesinde değişiklikler tespit ettik. BNT162b2 ile tedavi edilen Huh7 hücreleri üzerinde LINE-1 açık okuma çerçevesi-1 RNA bağlayıcı proteine ​​(ORFp1) bağlanan antikor kullanılarak immünohistokimya, LINE-1'in artan çekirdek dağılımını gösterdi. BNT162b2'ye maruz bırakılan Huh7 hücrelerinin genomik DNA'sı üzerindeki PCR, BNT162b2'ye özgü DNA dizisini güçlendirdi.

Çalışmayı yürüten bilim insanlarını elde ettiği sonuç; BNT162b2'nin insan karaciğer hücre dizisi Huh7'ye hızlı bir şekilde alındığını ve bunun LINE-1 ekspresyonu ve dağılımında değişikliklere yol açtığını göstermektedir. Yine BNT162b2 mRNA'sının, BNT162b2'ye maruz kaldıktan sonra 6 saat kadar kısa bir sürede hücre içi olarak DNA'ya ters kopyalandığını gösterdiler.

Özetle Lund Üniversitesi'ndeki İsveçli araştırmacılara göre, Pfizer’in COVID-19 aşısındaki haberci RNA (mRNA), insan karaciğer hücrelerine girebiliyor ve DNA’yı dönüştürebiliyor.

Böylelikle Pfizer'in covid-19 aşısından elde edilen mRNA nanoparçacıklarının insan hücrelerine girdiğini ve DNA'ya ters kopyalanarak kişinin genetik kodunda kalıcı bir değişiklik elde edildiğini doğruladı. CDC'nin son birkaç yıldır imkansız olduğunu iddia ederek yalan söylediği bir şeydi. Bu, aşının enjekte edildikten birkaç saat sonra genetik kodunuzu değiştirdiği anlamına geliyor. Covid aşısı olan kişilerde kanser oranlarının neden patladığını açıklamaya yardımcı olabilir. DNA'larının bütünlüğü yok ediliyor. Hasar veriyor!

(*) Bozunma; Bir maddenin daha basit bileşenlerine ayrılmasına şekillerinde ve görüntülerinde değişiklik oluşmasına bozunma denmektedir.

(**)İmmünsupresif; İnfeksiyonlara eğilimi artmış ve bu nedenle de "immunsüpresif konak" olarak tanımladığımız başlıca hasta gruplarıdır.

Kaynak:

İlgili makale, mRNA ve DNA aşılarının mucidi bilim insanı, doktor, yazar, temel ifade özgürlüklerini savunan ve inanan Prof. Dr. Robert W Malone’nin 2 Mart 2022 yazısından alıntı ve analizler ile diğer son gelişmeler dikkate alınarak yazılmıştır. (bakınız)  

https://www.realclearinvestigations.com/articles/2022/03/02/correction_mr_president_this_is_a_pandemic_of_the_vaccinated_too_819385.html https://www.theepochtimes.com/mkt_app/pfizers-covid-19-vaccine-goes-into-liver-cells-and-is-converted-to-dna-study_4307594.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

Burada en korkunç olanı tüm bunların müsebbibi olanların yargılanmayacak olabilir olması!!!