Öne Çıkanlar Orhan Kutan Diyarbakır Cristian DROSTEN Coronavirüs DSÖ

İNSAN SAĞLIĞI MI ÖNEMLİ, 5G Mİ?

Dünyada kamuoyu oluşturan güçlerin 5G eleştirisine tahammülü yok...  Ama koronavirus korkusunu haber yapma konusunda sınır tanımıyorlar.

BAŞKAN Trump'ın eski danışmanı Roger Stone Pazartesi (13 Nisan 2020) günü, "The Joe Piscopo Show" adlı radyo programında Bill Gates'in insanları mikroçip için koronavirüs yaratmış olabileceğini söyledi.

ABD’de başkanlarından Richard Nixon, Ronald Reagan ve George Bush için de çalışan Cumhuriyetçi danışman ve sırtında Richard Nixon’ın dövmesini taşıyan lobici Stone, "Bill Gates'in bu virüsün yaratılmasında ve yayılmasında bir rol oynayıp oynamadığı araştırılmasını” isteyerek, çok güçlü bir şüphenin fitilini de ateşledi. Fitilin ateşlendiği yer Çin, İran veya Rusya değildi, Bill Gates’in var olduğu ABD olunca habere ilgi daha da arttı.

Başkan Donald Trump ile geçmişi 1980’lere dayanan ve başkanın yakın arkadaşı ve danışmanı olan Stone’nin Bill Gates suçlamasının yanında, 5G uygulamalarının koronavirüs’e neden olduğu veya bu virüse dikkat çekerek, 5G ile çipli bir yaşamın tezgahlandığı konusunda ki görüşleri desteklediğini ve “Bill Gates'in insanları mikroçip için koronavirüsü yarattığına da inanıyorum.” dedi

Roger Stone’nin bu açıklamaları bütün dünyada haber oldu. Ama Türkiye’de dahil haberlerin çoğunda, Bill Gates’in 5G için koronavirüs’ün var edildiği gibi en ağır suçlamaya yer vermediler. Anlaşılan dünya kamuoyu insan sağlığına zarar verdiği bilinse de 5G adını koronavirüs ile yan yana getirilmesini istemiyor. Onun için de Stone’nin Bill Gates ile ilgili suçlamalarına yer veriyor. Sıraya 5G gelince görmezden geliyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.