Öne Çıkanlar DSÖ Twitter Chabad Mendy Chitrik Şehzadeler Belediyemiz

KENDİ ÇOCUKLARIMIZI ÖLDÜRECEĞİZ!

Haber : 5G Virus News  Platformu

Bu sefer çözüm aşı değil, genetiği oynanmış sivrisinekleri kısırlaştırma. 

Araştırma yazısının konu başlığı ürkütücü olabilir. Ama ne yazık ki gerçek. Bu korkunç olaya neden olan, yazılanlara göre Zika RNA virüsü. Bu virüs  Aedes cinsi sivrisineklerin sokmasıyla bulaşan bir hastalıktır. 1947 yılında Uganda'nın Entebbe'deki Vakıf destekli Virüs Araştırma Enstitüsü'nde keşfedildi ve Rockefeller Vakfı'ndan J. Casals’de , ATCC'ye tescil ettirdi.

Aradan yıllar geçti, 2002 yılında merkezi Oxford’a olan Oxitec isimli genetik mühendisliği şirketi kuruldu. Oxitec  Zika Virüs’üne karşı laboratuvar da genetiği oynanmış sivrisinekler  ile kısırlaştırma çalışmaları yaptı. Sivrisinekler Brezilya (2012), Malezya (2013) ve Florida'da (2015 ve 2017) serbest bırakıldı.

Sonuç : Zika virüsü aynı bölgelerde başkaca hastalıklara neden oldu. Ve hastalık  Brezilya'dan bulaştığı diğer Güney Amerika ülkelerine yayıldı. Sivrisinek sayısında ise herhangi bir azalma görülmedi. Sivrisineklerin popülasyonu 18 ay sonra yeniden eski haline döndü; hatta daha kötüsü oldu ve genetik yönden melez olan bu yeni sivrisinekler, gelecekte yapılacak müdahalelere karşı daha dirençli hale geldiler. Ama Oxitec’den 25 Haziran 2018 tarihinde, sıtmanın yayılmasıyla mücadele etmek için yeni bir sivrisinek türü geliştirmek üzere, Bill&Melinda Gates Vakfı ile bir ortaklık yaptığını açıkladı. Demek ki yeni koronavirüs icadında yaşanan evrim gibi, önceki sivrisinekler ile yapılan bütün çalışmalar  boşa gitti. Verdiği zarar, bir araştırma yapılmadığı için bilinmiyor

Buraya kadar Zika virüsü’nü özetleyecek olursak, Virüs avcısı Rockefeller Vakfı olağanüstü bir tesadüf ile virüsün bulunduğu yıl patentini aldı. Bill&Melinda Gates Vakfı’da fikir değiştirerek virüs’e karşı aşı değil, genetiği oynanmış sivrisinekler ile mücadeleye destek verdi.

Bu arada Oxitec cephesinde bunlar olurken, 2015 yılında yazılımcı Bill ve Melinda Gates, Zika Virüsü için bir aşı için bastırdı. Ve Hindistan Haydarabad'daki,  Bharat Biotech International LTD ilaç firması tarafından aşı patenti alındı.

Sorun, DSÖ’nün Zika Virüsü’nü 1 Şubat 2016 tarihinde pandemi ilan etmeden sadece yedi ay önce patent ve Hinti şirketin haziran 2015’de Gates Vakfı'ndan fon almasıydı.

Zika Virüs dünyasında bunlar olurken, Türkiye’de  4 Mayıs 2019 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Bulaşıcı Hastalıklar Sürveyans ve Kontrol Esasları Yönetmeliği’nde değişiklik yapıldı. Yönetmeliğe göre, enfekte sivrisineklerin sokmasıyla bulaşan, tropikal bölgelerde görülen, “Dengue virüs enfeksiyonu”, Batı Afrika’da sıklıkla ölüme yol açan “Ebola virüsü”, Orta Doğu Solunum Sendromu Koronavirüsü olarak bilinen “MERS”, insanlara sivrisinek ısırması ile bulaşan “Zika”, Sağlık Bakanlığı’nın, “Bildirimi Zorunlu Bulaşıcı Hastalıklar” listesine ilk kez girdi.

ABD’de ise Bill Gates’in fonladığı Oxitec, 1 Mayıs 2020 tarihinde Çevre Koruma Dairesi'nden, Florida ve Teksas'ta önümüzdeki iki yıl boyunca her hafta milyonlarca genetiği değiştirilmiş sivrisineği serbest bırakmak için deneysel kullanım izni aldı.

Artık aramızda, laboratuvarda çocuklarını öldürmek üzere genetikleri değiştirilmiş sivrisinekler var. Unutmamamız gereken, günümüzde salgınların bir savaş aracı olarak kullanıldığı gerçeğidir. Nasıl ki, dünya savaşları ve arkalarında savaşların her iki tarafını finanse eden insanlar vardı. Bugün de Zika Virüsü’nde olduğu gibi, virüs ile aşı arasındaki savaş da aynı insanlar tarafından finanse ediliyor.

Burada en korkunç olanı, laboratuvarlarda bir sivrisineğin genetiğini değiştirerek kendi soyunu kısırlaştırılmasıdır. Eğer bu çalışmalar da küresel güçler tarafından  yapılıyorsa gerisini düşünmeye başlayalım.

Lütfen, Kim bu küresel güçler? Sorusunu bir daha sormayalım. Her yerde, her alanda varlar.

Zika Virüsü ile de kendi kendilerini ihbar ediyorlar.

Sanırım bu yazı,  Covid-19’u daha iyi görmemize yardımcı olur. 

Bu araştırma, küresel güçlerin çocuklarımızı öldürme konusunda ne kadar kararlı olduklarını gösteriyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Uğur 2 yıl önce

Bugün okudum.. Çok geç olmuş. Ne oluyor ya

Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Teşekkür ederim iyi ki varsınız sayenizde inanılmaz derecede bilinç seviyemiz artıyor