Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Mendy Chitrik

KKTC’de Maske, PCR testi ve Aşı Protesto Edildi!

5gvirüsnews Haber Merkezi Girne / 3 Nisan 2021

Yalan pandeminin temel taşı olan PCR testi Girne’de protesto edildi.

Yürüyüşe katılanların maske takmadığı Girne’de, “Virüs asla saflaştırılmadı veya izole edilmedi. Bu nedenle altın standarda ulaşılmadı. PCR amaca uygun değil.”, “Hipokrat yeminini aşı ve ilaç firmalarına hizmet için etmediniz.”, “Özgürlüğümüzü geri verin”, “Nefes Alamıyoruz.”  gibi dikkat çeken pankartlar açtı.

Yürüyüşe katınlalar, hükümetin ve medyanın yalan söylediğini ve böyle bir virüsün olmadığını savundu.

Protestoya katılanların sözcüsü olan Tuğçehan ÖREN, “Bakanlar Kurulu’nun sokakta maske takmayanlara ceza kesilmesi yönünde kararının bulunduğu ancak maske takmamakta özgür olduğunu ve ceza kesilmesi halinde, cezaya karşı dava açılacağını ve PCR test yaptırmak istemediklerini ” söyledi.

Anahtar Kelimeler:
PCRTuğçehan ÖRENGirne
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET CAN 3 yıl önce

GERÇEĞİN ER YA DA GEÇ ORTAYA CİKMA HUYU

Avatar
Ingrid Finch 3 yıl önce

I was there in Kyrenia! I am proud to support the good people of North Cyprus against their tyrannical government. Next time, Lefkosa!