Öne Çıkanlar Georges MAROVİTCH DSÖ Starlik Vladimir Putin Russia

mRNA’DA KULLANILDI!

Eğer Şempanzelerde enfeksiyona neden olan Adenovirüs’ün modifiye edilmiş şekli Oxford Astrazeneca Covid-19 aşısında mRNA’yı taşıyıcı olarak kullanıldı ise geriye ne kaldı?

5gvirusnews Haber Merkezi Londra / 29 Nisan 2022

Gizemli Hepatit (MysteryHepatitis) Virüsü, Covid-19'dan sonra yeni bir küresel salgın iddialarına konu oluyor.

Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) açıklamasına göre, ilk olarak 5 Nisan'da İskoçya'da 10 yaş altı 10 çocukta tespit edilen hepatit virüsü, 8 Nisan'da İngiltere genelinde yayılarak 64 çocuğa daha bulaştı.

Hepatit vakaları daha sonra bazı Avrupa ülkeleri başta olmak üzere İsrail ve ABD'ye de yayıldı. 21 Nisan itibarıyla DSÖ'ye İngiltere'den 114, İspanya'dan 13, İsrail'den 12, ABD'den 9, Danimarka'dan 6, İrlanda'dan 2, Hollanda ve İtalya'dan 4'er, Norveç ile Fransa'dan 2'şer ve Belçika'dan 1 hepatit vakası rapor edildi. (bkz)

İngiltere Sağlık Güvenliği Kurumu, Gizemli Hepatit vakalarında Adenovirüsün F41 adlı türünün baş şüpheli olduğunu açıkladı.

Vakaların çoğunun 5 yaşından küçük çocuklar.

Çocuklardaki belirtiler arasında ishal, bulantı ve derinin sararması.

Bugüne kadar 169 vaka tespit edildi, bir çocuk da hayatını kaybetti.

İngiltere'de 114 çocuk hastalanırken 10 çocuğa karaciğer nakli yapılması gerekti. (bkz)

Güney Kıbrıs’ta da 28 Nisan 2022 tarihinde, 4 buçuk yaşındaki kız çocuğunun, etiyolojisi bilinmeyen akut hepatit vakası olduğu belirtildi.

Makarios Hastanesi Pediatri Bölümü Müdürü Avraamİlias konu hakkında yaptığı açıklamada 4 buçuk yaşındaki kız çocuğunun durumunun, Avrupa ağına rapor ettiğini belirtti.

Türkiye’de Covid-19 söylemleri ile dikkat çeken ve çoğu zaman tepki toplayan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan bugün: 'Gizemli hepatit'in Türkiye'de görülme riskine ilişkin de "'Türkiye'de görülmedi' diyemeyiz, kimse diyemez.’’ şeklinde bir açıklamada bulundu. Sözlerine, Covid-19 tedbirlerini kaldırdığınızda çocuk bu virüsle karşılaşıyor.  ekledi. (bkz)

1 ay – 16 yaş arası çocukları etkilediği belirtilen Gizemli Hepatit (MysteryHepatitis)’in etkeni olan Adenovirüs F41, yine bir çift sarmallı DNA virüsü!

Adenovirüs nerede kullanılmıştı?

Şempanzelerde enfeksiyona neden olan Adenovirüs’ün modifiye edilmiş şekli Oxford Astrazeneca Covid-19 aşısında mRNA’yı taşıyıcı olarak kullanıldı. (bkz)

Şimdi ise Adenovirüs ile ilişkili Gizemli Hepatit vakalarını konuşuyoruz.

Bu bir tesadüf mü yoksa çocuklar üzerinde oynanmak istenen oyunun bir parçası mı?

Aktörler yine devrede!

Benzer ülkeler, benzer isimler ardı ardına açıklamalar yapıyor.

Gizemli Hepatit vakalarının Oxford Astrazenaca aşısı ile ilişkili olup olmadığı da merak ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.