Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik İlker İpekdal Türkiye

OMİCRON VAR MI?

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 10 Ocak 2022

Bilim dünyasında SARS-CoV-2 adı verilen virüs kadar tartışma yaratan Omicron’u Bilim İnsanı Dr. Saeed Qureshi’ye sorduk.

İlgili yazımıza Quresh, “Kişi Omicron'u (ve varlığını) kabul ederse, öncekilerin (alfa ve delta) varlığını da kabul etmek zorundadır. Bununla birlikte, virüs ve varyantlarının hiçbirinin mevcut olmadığı, yani hiçbir zaman izole edilmemiş, saflaştırılmamış ve karakterize edilmemiş olduğu gerçeği devam etmektedir.” Dedi. Ve Bu nedenle Omicron’un hikaye sahte ve hayali” olduğunu bildirdi.

Ayrıca Dr. Saeed Qureshi ilgimizi çekecek bir uzantı da yolladı; https://bioanalyticx.com/buyer-beware/

Dün birisi SARS-CoV-2 virüsünün ve varyantının ticari olarak bulunup bulunmadığını sordu, peki insanlar neden izole edilmediğini söylüyor? Virüs izole edilmemişse, şişelerde 1.200$ /şişeye ne satıyorlar?

Lütfen açıklamayı dikkatlice okumayı düşünün. Bu (izole edilmiş) virüs değil, lizat/izolat, yani sürüntü örneğinin, “kültürlenmesinden” elde edilen çorbadır. Örneğin, buraya bakın Isı ile inaktive edilmiş SARS-CoV-2, Delta varyantı ( link )

Ayrıntılı ürün bilgileri/Yorumlar altında

"Bu izolat 24. Ay’ın  sonunda geliyor"

“Klinik izolatta aşağıdaki mutasyonlar mevcuttur :”

(İzole edilmiş virüs değil, hücre kültürü/boşluk anlamına gelen "izole" kelimesine dikkat edin)

Gönderim bilgileri altında:

"Her şişe yaklaşık 0.25 mL ısıyla inaktive edilmiş, berraklaştırılmış hücre lizatı ve süpernatant içerir"

(virüs değil, ortamdaki/kültürdeki hücrelerin parçalanmasından elde edilen çorba olan “lizat” kelimesine dikkat edin).

1200$'a müşteri gerçekten ne alıyor? Afrika yeşil maymun böbrek hücresi (Vero hücreleri) suyu da dahil olmak üzere her türlü kimyasal ilaveli (30+) sürüntü örneklerinden seyreltilmiş bir insan mukus/balgam/mukus.

Kısacası, numara yapıyorlar ve sonuna kadar güven ve otorite ile yalan söylüyorlar!

Dünyanın Costcos-, Walmarts, Amazons, vb.'nin bu şeyleri satmamasına şaşmamalı. Bu tür asılsız iddialarda bulundukları ve pazarlama yaptıkları için ertesi gün parmaklıklar ardında olacaklar. Bu gelişmeler hastaları veya yatırımcıları asla bilerek dolandırmadığını iddia eden Theranos'u hatırlatıyor. 

Gerçek şu ki, hiç kimse virüsü izole etmedi, saflaştırmadı ve karakterize etmedi. Bu nedenle hiçbir yerden temin edilememektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nddeniz 2 yıl önce

Omicron denilen virüs 2 ay önce Güney afrikadan gelen biri istanbul 5i izmir de görüldü ve bunlar uçakla geldiler uçakta pcr testi ile bindiler aşılıydılar ama ne hikmetse 1,5 ayda tüm Türkiyeye yaydılar iki şık var ya bu 6 kişi omicron virüsünü ceplerinde gizlice taşıyarak tüm Türkiyeye dağıttılar yada omicron pcr aşı maske mesafe hepsi düzmecedir ya sizce? bence ikinci şık